Ikast
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 3. oktober 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 3. oktober 2020

DR1

01:15  

Mord uden grænser II (6:8)
Mord uden grænser II (6:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (6:8) Manden, som overfaldt Paula, tilbyder Malus mor et lift. Gregor er lige i hælene på dem. Malu er kommet til et safehouse. Pressen informeres om de 13 mord og Nelly viser optagelser af overfaldsmanden Said. Malus mor opdager, at Said er eftersøgt for mordene i Marskgården, og flygter ud af hans bil. Paula har fundet frem til de belgiske ofres kontakt, Karim, og afhører ham. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Instruktør: Jannik Johansen. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:15  

Kender du typen? 2016 (10)
Kender du typen? 2016 (10) Hvilken kendt dansker hader forlængerledninger så meget, at vedkommendes lejlighed har hele 92 stikkontakter? Aftenens hovedperson kalder sig også både gastroseksuel og indbygningsfetichist. Hvem kan det være? Det skal livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup opklare. Vært: Mads Steffensen

03:00  

Godsejerne (4:8)
Godsejerne (4:8) Det er en stor dag for den kommende arving på Vrejlev Kloster, Malthe Holst. For at finde nye indtjeningsmuligheder har Malthe produceret en ost af mælk fra klostret, og i dag skal han præsentere osten for en af de mest eksklusive restauranter i Danmark, Ruths Hotel. På Gram slot fejrer Sanne og Svend Brodersen deres fælles fødselsdag med hele familien på besøg. Det er sjældent, de travle slotsejere holder fri, så Sannes højeste ønske er, at Svends dag ikke bliver afbrudt af arbejde. På Møllerup Gods venter Anne Sophie og Stig Gamborg også besøg, men af knap så hyggelig karakter. Brandinspektøren kommer nemlig for at lave den årlige, frygtede brandinspektion, som i værste fald kan medføre kolossale nye udgifter for ægteparret.

03:30  

Forsvundne arvinger: Mysteriet om Ella (3:7)
Forsvundne arvinger: Mysteriet om Ella (3:7) I 10 år har en arv stået urørt hen i England. Arvingerne skal findes i Danmark, men hvem er de? Afdøde har ikke efterladt sig nogen spor, så Mette frisk og Adam Jon Kronegh må tage utraditionelle metoder i brug. Vært Mette Frisk

04:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Husdrømme (4:8)
Husdrømme (4:8) Seriens værter Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingårdh besøger Ewa og Börje, der har truffet hinanden sent i livet. I Västergötland har parret nu fundet netop deres plads her på jorden med blandt andet en dejlig udsigt til søen fra ladens vinduer. Det går man jo aldrig fejl af - bortset fra, at Gert Wingårdh har en mening om det!

06:30  

Alene i vildmarken III (5:8)
Alene i vildmarken III (5:8) Seks deltagere er tilbage i vildmarken, og det er blevet markant koldere. Flemming mærker kiloerne rasle af ham, og overvejer derfor en ny overlevelsesstrategi. Også Mette og Rasmus må tænke i nye baner for at skaffe sig mad.

07:15  

Alene i vildmarken III (6:8)
Alene i vildmarken III (6:8) Både Henrik P og Flemming kæmper med hul i gummistøvlerne, men har helt forskellige måder at tackle det på. Savnet begynder også at fylde hos deltagerne, og derfor bliver det vigtigt at holde sig i gang og holde tankerne borte.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:00  

Clement kalder jorden (3)
Clement kalder jorden (3) DR's nye ugentlige udenrigsmagasin - om de globale nyheder, medierne ofte overser og sjældent undersøger.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjenester
Gudstjenester Med Laugesen til Gudstjeneste på Tadre Mølle 4:4 Nasar Khader, MF, er sammen med Anders Laugesen til høstgudstjeneste på den historiske vandmølle, vest for Roskilde. Sognepræst Poul Joachim Stender har tilrettelagt en særlig høstgudstjeneste med temaet KØD. Gudstjenesten er sat i musik af pianist Alexander Bak Hansen og sanger Therese Nielsen og henvender sig direkte til seerne. Salmer og sange i gudstjenesten: Du gav mig, o Herre, en lod af din jord, DDS 728, Marken er mejet, Fra står blæsten, 100 salmer 808, Nu står der skum fra bølgetop, DDS 731.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Inui (18)
Inui (18)

05:10  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Rasmus Klump (23)
Rasmus Klump (23)

06:20  

Bamselægen - Sukkersyge (3)
Bamselægen - Sukkersyge (3) Grys bamse Hjorti skal hele tiden tisse. Den er også meget træt og meget tørstig. Bamselægen Sandra undersøger dens tis og dens blod og finder ud af, at den har diabetes. Hjorti bliver indlagt, så den kan bliver frisk igen og for at finde ud af, hvor meget insulin, den har brug for. Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:35  

Postmand Per
Postmand Per Dukkefilm. Der skal være fest i Grønnedal, og alle er i gang med at øve sig til den store aften. Kun Per har ikke lyst til at gå på dansegulvet.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (3)
Gurli Gris II (3) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (4)
Gurli Gris II (4) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bro og Ramajetterne
Morgensang med Ramasjang | Bro og Ramajetterne Åh nej - Bro har misset sit fly, men heldigvis står Ramajetterne klar til at flyve ham sydpå. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

07:30  

Kasper og Sofie på tur
Kasper og Sofie på tur

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (59)
Vidundervovsen Vaffel (59)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

10:15  

Vadehavets vilde natur: Babyboom
Vadehavets vilde natur: Babyboom Hollandsk naturserie fra 2020 (Living on The Edge: The Wadden Sea) Det er forår i Vadehavet, og solen får selv de mindste organismer til at live op. Og det er god føde for f.eks. gravænderne, der skal skynde sig at spise sig mætte, inden tidevandet igen forvandler overfladen til et bølgende hav. Kaninunger leger i solen, mens fuglene benytter kaninhullerne som reder for deres æg. Men farer lurer fra luften - kaninungerne er yndet bytte for musvåger og duehøge. Vi følger livet i et af verdens største tidevandsområder, Vadehavet, som er på UNESCO's liste over verdensarv.

11:00  

Miss Marple: Invitation til mord (1:3)
Miss Marple: Invitation til mord (1:3) I en lille lokalavis annonceres tid og sted for et mord. Alle strømmer til i håb om en god spøg. Men et mord bliver begået. Er det værtinden, morderen er ude efter? Heldigvis opholder Miss Marple sig på et hotel i nærheden. Miss Marple: Joan Hickson

11:55  

Miss Marple: Invitation til mord (2:3)
Miss Marple: Invitation til mord (2:3) Politiet tror, at den unge schweizer døde ved et ulykkestilfælde. Miss Marple har sin egen mening om den sag. Nogen synes at have betalt ham for at indrykke annoncen. Hvem vil arve hvem, hvis de rette personer dør? Er alle nu dem, de udgiver sig for at være? Et nyt mord komplicerer tingene. Miss Marple: Joan Hickson

DR2

09:15  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:45  

Clement kalder jorden (3)
Clement kalder jorden (3) DR's nye ugentlige udenrigsmagasin - om de globale nyheder, medierne ofte overser og sjældent undersøger.

11:25  

Ginos italienske fristelser VII (6:8)
Ginos italienske fristelser VII (6:8) Den italienske kok, Gino D'Acampo, starter dagens etape i Pisa. Efter han har udforsket byen og dens cafeer, stiger han på toget for at tage videre til Lucca. Her møder han violinbyggeren Fabio, der lærer ham kunsten at fremstille en violin. Gino kvitterer med at vise, hvordan han fremstiller asparges på to forskellige måder. Turen slutter i smukke Firenze, hvor han viser, hvordan man tilbereder kylling med pancetta kogt i øl.

11:45  

Ginos italienske fristelser VII (7:8)
Ginos italienske fristelser VII (7:8) I Milano besøger den italienske kok, Gino D'Acambo, den coctailbar, der for 50 år siden var den første i Italien, der serverede aperitivo. Efter en prøvesmagning går turen med tog til Treviglio - byen, hvor den berømte Bianchi-cykel fremstilles. Efter en tur med det lokale cykelhold, tilbereder Gino en traditionel kalvesnitzel milanese. Dagens etape slutter i Bergamo, hvor Gino møder manden, hvis bedstefar opfandt stracciatella-isen. Gino bager sine egne citron-småkager, som passer perfekt til den italienske is.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - undersøger sagen
Hunden Ib - undersøger sagen

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

10:45  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:10  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:45  

Min mosters historier - Det sorte tegn
Min mosters historier - Det sorte tegn Theodor og Lola skal male hele skibssiden. Men det er svært at lave kedeligt matrosarbejde når der ligger en uudforsket ø i nærheden. Theodor giver Kaptajnen det sorte tegn, og så er der ellers dømt, fangeleg, dåseskjul og træklatring for alle pengene.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi har 206 knogler inde i vores krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en kæmpestor dinosaurus og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Dino Danny at finde noget kød, så han ikke spiser sin bedste ven Gertrud.

DR1

12:50  

Miss Marple: Invitation til mord (3:3)
Miss Marple: Invitation til mord (3:3) De dødbringende giftpiller synes at have været bestemt for Miss Blacklock. Miss Marple forsvinder, og et nyt mord bliver begået. Til slut opklares de forskellige personers indbyrdes relationer og virkelige identiteter. Miss Marple kan udpege morderen. Miss Marple: Joan Hickson

13:45  

Danmarks næste klassiker (4:6)
Danmarks næste klassiker (4:6) Vi danskere har brug for lys - og gerne godt lys, derfor skabte Poul Henningsen flere lystekniske vidundere, der tit bliver studeret af kommende lampedesignere. Lampen er nemlig et af de vigtigste - og sværeste - møbler at designe, hvis lyset skal være både behageligt og brugbart. Derfor kommer de 5 designere på en hård prøve, når de skal designe en blændfri gulvlampe, der kan skabe et rum i rummet. For hvordan styrer man lyset på bedst mulig måde? Og er det bedst med reflekteret eller diffuseret lys? Og kan de 5 designere leve op til Poul Henningsen og skabe en lampe-klassiker?

14:45  

Giv os naturen tilbage (3:4)
Giv os naturen tilbage (3:4) Frank Erichsen har en plan: Han vil have landbruget med på at afgive jord til vild natur. Landbruget er den største jordejer, så det er helt afgørende, at Frank kan overbevise landmændene om at være med i Hjørrings store naturomstillingsprojekt. Men landmænd har alle dage kæmpet for at beherske naturen, så marker kunne dyrkes og befolkningen brødfødes. Men bliver det for vildt for dem?

DR2

12:10  

Det fantastiske Italien IV (3:3)
Det fantastiske Italien IV (3:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit besøger de Veneto-regionen.

13:10  

Thulebasen - Kold krig og kærlighed (1:2)
Thulebasen - Kold krig og kærlighed (1:2) Dansk dokumentar fra 2018 I sommeren 1968 er Axel Nielsen i Blokhus med sin kæreste Grethe. De kører i en hvid MGB sportsvogn med rødt læderindtræk. Det ser forkælet ud. Men det er det ikke. For når Axel ikke holder ferie i Blokhus arbejder han på Thulebasen i det nordligste Grønland. Og et halvt år tidligere var han øjenvidne til et flystyrt, der blev en af de største politiske skandaler i danmarkshistorien. Et flystyrt som Grethe måtte høre om i fjernsynet - mens hun passede deres lille datter alene hjemme i Aalborg. Sendt første gang 07.11.2018

13:40  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Findes UFOer andre steder end i hovederne på dem der ser dem? Svarene finder vi i arkiverne. Vi tager også en tur fra nutidens ludomaner tilbage til dengang danskerne bare spillede for hyggens og det gode formåls skyld. Og så møder vi den tidligere elitehåndboldspiller Palle Nielsen, bedre kendt som Palle Vildmand. Han lagde håndbolden på hylden og valfartede til Thylejren i 1970 med håbet om at opleve en ny måde at leve på. Sommeren endte i voldsomme konfrontationer, og Palle Nielsen vendte hjem med bristede illusioner.

14:30  

Københavnerliv (1:3)
Københavnerliv (1:3) Episode 1 Dansk skuespil fra 1968. En historie fra 1880'ernes København, fortalt af Knud Poulsen. Medv. Susse Wold, Ebbe Rode, Buster Larsen, Jesper Langberg, Vigga Bro, Willy Rathnov, Lily Broberg, Mime Føns, Ellen Winther, Kirsten Rolfes, Ingolf David, Valsø Holm, Keld Markuslund, Ole Monty, Bertel Lauring, Guri Richter.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6)
Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6) Bobbel må forlade en syg Skjoldborg for at finde Gælle, der er faret vild i haj-slugten. En ensom søhest i knibe bliver Gælles redning, og han kommer endelig på sporet af havlægen.

12:55  

Didrik Drage (2)
Didrik Drage (2)

13:10  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 3
Det store Ramasjang Mysterie 3 My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

14:00  

Brillebjørn (26)
Brillebjørn (26) Norsk dramaserie. Max glæder sig til at skulle med far på arbejde. Men på fars kontor er der jo mega kedeligt.

14:05  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Det er aften over skoven, og Cirkeline og Frederik kan høre sigøjnermusik. Og nu kommer de både til at opleve musik, en spå-mus, den hvide muse-klovn, og Alfredo kommer også og giver et nummer - se selv!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Hønsene må beskyttes mod ræven, så Peddersen og Findus gør en opfindelse - en peberhøne!

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:45  

Casanova
Casanova Giacomo Casanova er kun i 20'erne, men i 1700-tallets Venedig er hans talent som forfører allerede legendarisk. Men den store elsker får for alvor sine evner sat på prøve, da han - med den blodtørstige inkvisitor på nakken - forsøger at vinde den gådefulde Francescas hjerte. Medvirkende: Heath Ledger, Sienna Miller, Jeremy Irons m.fl. Instruktion: Lasse Hallström.

17:30  

Alle mod 1 (8:10)
Alle mod 1 (8:10) Alle mod 1 er quizzen, hvor det uforudsigelige sker og intet er givet på forhånd. Her dyster en modig dansker mod hele resten af Danmark og det er kun med viden, mod og held, at deltageren kan tage sejren hjem. Til at opmuntre aftenens deltager og eventuelt give et godt råd sidder to kendte danskere klar. I studiet guider Mads Steffensen os gennem aftenen med rolig og sikker hånd mens Joakim Ingversen ufortrødent kaster sig ud i vilde, våde og kolde eksperimenter uden for det varme studie. Aftenens deltager er gymnasieelev Oliver fra Solrød Strand.

DR2

15:10  

Ove Sprogøe - Min barndoms land
Ove Sprogøe - Min barndoms land Ove Sprogøe værnede om privatlivets fred, men i 1984 lykkedes det alligevel et tv-hold at lokke ham med til fødebyen Odense for at opsøge kære kendte steder, han faktisk ikke havde set i over 50 år. Det blev til et følelsesladet møde med det tomme fødehjem, biografens cowboyrækker, åen, bagerens brunsvigere og alle de andre ting, som havde brændt sig fast i en lille drengs hukommelse. Sendt første gang 20.01.84

16:10  

Monty Python's Flying Circus (33)
Monty Python's Flying Circus (33) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

16:35  

Monty Python's Flying Circus (34)
Monty Python's Flying Circus (34) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:10  

Manden, der skød Liberty Valance
Manden, der skød Liberty Valance Ransom Stoddard ankommer til westernflækken Shinbone som nybagt sagfører. Men han indser hurtigt, at byen ikke kan få fred til at udvikle sig, før den berygtede forbryder Liberty Valance er fordrevet. Medvirkende: James Stewart, John Wayne, Vera Miles, Lee Marvin m.fl. Instruktion: John Ford.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kattesitteren

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal En hat fuld af abekattestreger + Uhyrer i natten

17:00  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

17:10  

Busters verden (4:6)
Busters verden (4:6) Buster er med i en gymnastiktime, men han er ikke særlig god til fodbold. Naboen fru Larsen kommer på hospitalet, og Buster deltager i en fest i præstegårdshaven hvor fjenden Store-Lars dukker op.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

17:45  

Min ven Marlon (6)
Min ven Marlon (6) Hugo og Sander skændes i gymnastiktimen og Hugo låser Sander inde i rengøringsrummet. Men så mister han nøglen...

17:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Canada: I hjertet af landet
Canada: I hjertet af landet Åbne prærier, regnskove og rå uberørt natur. Canada har det hele - fra pukkelhvaler, pumaer, ulve, wapitihjorte og til bjørne. Ved hjælp af et unikt billede- og videomateriale følger vi i de første europæiske opdagelsesrejsendes fodspor og udforsker det bjergtagende land. Denne gang går turen til det centrale, sydlige Canada - hjemsted for de store, muskuløse bisonokser og den hurtige gaffelbuk.

20:00  

Den store bagedyst (1:9) - 10 nye bagere er klar i køkkenern
Den store bagedyst (1:9) - 10 nye bagere er klar i køkkenern For 9. gang står et nyt hold klar - og helt parate - til at bage det bedste de har lært, foran dommerne - og hele Danmark. I ugevis skal de fem kvinder og fem mænd både forbi Frankrigs søde og salte køkken, og en tur til en verden af vanvittige kunstkager. De skal tegne med pandekagedej og imponere med nogle af de gode gamle konditorklassikere. Og så får de en chokoladeudfordring på ekspertniveau af en særlig gæstedommer. Premiereprogrammet lægger ud med kager, som fortæller dommerne Katrine og Markus noget om hvem de 10 nye deltagere er inde bag forklæderne, og hvad de kan byde på af bagetalent!

DR2

19:10  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager dramatiker Line Knutzon fat på salmen "Som forårssolen morgenrød".

19:20  

Temalørdag: Cool Cash og kæledyr
Temalørdag: Cool Cash og kæledyr Dansk reportage fra 2018 En lille klodset hundehvalp. En lille blød kattekilling. Findes der noget mere bedårende? Tilsyneladende ikke, for vi bruger enorme summer på vores kæledyr, som fylder mere og mere i vores liv og i vores økonomi. Men der findes faktisk også nuttede kæledyr, der selv tjener penge, ved bare at være kæledyr. For eksempel den danske kat "Monty", der er en kæmpe stjerne på sociale medier og er kendt i hele verden. Sendt første gang 29.09.2018

20:15  

Temalørdag: Kattens vilde liv
Temalørdag: Kattens vilde liv Gudinde, dæmon eller husdyr? Katte har længe fascineret mennesket. Men hvordan er de endt i vores hjem? Hvor kommer de fra? Og kan de overhovedet lide os, eller er de bare ude efter godbidder? Her fortæller videnskaben sidste nyt om vores gådefulde pelsede venner.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (14)
Zorro (14) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

En isbjørn i New York
En isbjørn i New York Livet kan kræve sin bjørn - bare spørg Norm, en isbjørn med usædvanlige talenter og et hjerte så stort som vildmarken. Da han hører, at der skal bygges menneskehuse i hans arktiske baghave, kommer Norm til undsætning. Med en broget flok lemminger ved sin side sætter Norm kurs mod New Yorks asfaltjungle på en løssluppen mission for at stoppe vanviddet og redde Arktis.

DR1

21:30  

Ditte og Louise filmen
Ditte og Louise filmen Ditte og Louise må sande,at de kun får roller som nogens mor eller "gammel luder". Ditte klæder sig ud som mand og får overvældende succes som Ditlev. Hun får pludselig hovedroller. Opmærksomhed. Kvinder sværmer om hende. Og hun bliver bedste venner med Anders W. Berthelsen. Men hun svigter Louise og deres fælles drøm. Louise kaster sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Men problemerne tårner sig op i ekspresfart og både Ditte og Louise risikerer at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Manuskript: Ditte Hansen og Louise Mieritz. Instruktion: Niclas Bendixen. Produktion: Nordisk Film Productions.

23:15  

Unge Morse V (2:6)
Unge Morse V (2:6) Et amerikansk filmhold kaster stjernestøv over Oxford. Samtidig fører et mistænkeligt dødsfald Morse til den lokale biograf og en gådefuld sag med tråde til både filmholdet og Oxfords underverden. Thursday har besøg af sin blærerøvsagtige bror, mens en lidenskabelig nat med en ung kvinde truer med at bringe Morse i forlegenhed. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

21:05  

Temalørdag: Hundens vilde liv
Temalørdag: Hundens vilde liv Hunden er menneskets bedste ven - og har været vores ledsager i tusinder af år. Men hvorfor? Er det, fordi vi giver den mad og husly - eller har vi et særligt bånd? Her undersøger forskere, hvor hunden stammer fra og ser ind i hundenes hjerner for at finde ud af, hvad de tænker på, og om de virkelig elsker os.

22:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang (5)
Tæt på sandheden med Jonatan Spang (5) Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: Louder Than Bombs
Filmperler: Louder Than Bombs Tre år efter den anerkendte krigsfotograf Isabelle Reeds død hyldes hun med en udstilling. Det tvinger enkemanden Gene til at fortælle sin yngste søn, den indadvendte Conrad, at hans mor tog sit eget liv. Gene beder sin ældste søn, Jonah, komme hjem for at hjælpe. Desperat forsøger han at få følelsesmæssig kontakt med sine to sønner, der husker deres mor så forskelligt. Medvirkende: Gabriel Byrne, Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg m.fl. Instruktion: Joachim Trier.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:45  

Mordene i Brokenwood VI (2:4)
Mordene i Brokenwood VI (2:4) En kniv i ryggen. Det er titlen på krimiforfatteren Jack Rudds seneste bog - og det er den skæbne, Rudd selv ender med at lide, da han kommer til Brokenwood for at læse op fra bogen. Nu er det op til Mike Shepherd at finde ud af, hvem der førte kniven.

02:20  

Lewis: Ude i mørket
Lewis: Ude i mørket Den religiøse fanatiker Steven Mullan findes myrdet. Mullan havde afsonet en straf for forsøget på at køre den kendte ateistiske forfatter Tom Rattenbury ihjel. Mordforsøget lykkedes ikke, men det kostede Rattenburys unge datter førligheden. Dermed synes Rattenbury at stå øverst på listen over mistænkte, men en uventet afsløring sender Lewis tilbage til start. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Jessica Rattenbury: Ophelia Lovibond. Instruktion: Maurice Phillips.

03:55  

Kender du typen? 2016 (11)
Kender du typen? 2016 (11) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0929170209