Ikast
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 8. december 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: fredag d. 8. december 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:25  

Jordemoderen XI (3:8)
Jordemoderen XI (3:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Juni 1967. Det er 100 år, siden St Raymond Nonnatus-ordenen kom til Poplar, og Shelagh bringer det lille samfund sammen for at fejre det. Samtidig bliver Nancy opmærksom på den svære situation, kvarterets hjemløse sprittere befinder sig i.

06:20  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Selv om Merdø er "verdens smukkeste ø", bor der kun én mand på øen hele året - Trond Helle. Men i år skal øen blive afgørende for flere end Trond.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS. Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Alzheimerforeningen, sådan kan du selv teste hjernen.Havmiljøvogter - Havfald. Sundhedsdatastyrelsen

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Familien Knurhår: Dynastiet genopstår
Familien Knurhår: Dynastiet genopstår Britisk naturserie fra 2020. (Meerkat Manor: Rise of the Dynasty) Sencha er blevet udstødt. Hun holder sig tæt på sin familie i håb om at blive accepteret tilbage i flokken igen. Stressen ved at opfostre sin familie i en kvægfold får Swift til at flytte.

08:30  

Inspector Morse: Familiespil
Inspector Morse: Familiespil Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: Happy Families) Morse udsættes for en sand pressestorm, fordi opklaringen af mordet på den stenrige forretningsmand Sir John Balcombe trækker ud. Sir Johns familie synes ligeglad med hans død og viser ingen sorg, men så myrdes endnu et familiemedlem, og hetzen mod Morse tager til. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. James Balcombe: Martin Clunes. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

06:10  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:35  

Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza
Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza FN advarer nu om et 'helvedsagtigt scenarium', efter at Israels militær i dag har skruet op for bombardementerne i både det nordlige og sydlige Gaza. Hvad i alverden kan man gøre? Niels Krause-Kjær spørger tidligere udenrigsminister og tidligere formand for FN's generalforsamling Mogens Lykketoft.

07:00  

Deadline: Trepartsaftalen udstiller myten om den danske model
Deadline: Trepartsaftalen udstiller myten om den danske model Første, eneste og sidste gang. Sådan lyder det om den trepartsaftale, der i dag er landet, hvor regeringen bryder med de grundlæggende principper om, at lønforhandlinger foregår i overenskomstsystemet. Hvor efterlader det den besungne danske model? Og hvor stor en sejr er det overhovedet for fagbevægelsen? Astrid Berg taler med arbejdsmarkedsforskeren Nana Wesley Hansen, og så får hun besøg af politologen Ove Kaj Pedersen, der mener, det først og fremmest er vores falske forestillinger om den danske model, der er under pres.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

04:59  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

06:45  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (8:24)
Ramajetternes Jul (8:24) Øvst er blevet narret af K. Rampus. Sporet i Tjekkiet endte blindt, så Selma sender Øvst tilbage til navnekontoret. Imens bygger Sus en snedig maskine, der skal afsløre, om det er Finn Falk, der er tyven.

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:14  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (11)
Hey Duggee (11)

07:40  

Simon
Simon

07:45  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:20  

Vidundervovsen Vaffel (23)
Vidundervovsen Vaffel (23)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie (4)
Det store Ramasjang Mysterie (4) Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (186)
Antikkrejlerne med kendisser (186) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (185)
Antikkrejlerne med kendisser (185) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (23:25)
Antikkrejlerne XXVI (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (22:25)
Antikkrejlerne XXVI (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:30  

MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen
MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ankylosaurus var en firbenet planteæder. Hele ryggen var dækket med tykke knogleplader, hårde skjolde og skarpe torne. Men der var et sted, hvor den var meget sårbar. Dette og meget mere fakta vil vi hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser med i Dinolaboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1)
Hemmelige dyr: Den gennemsigtige vinge (1) Vickie på 7 år har fundet et underligt spor, måske er det vingerne fra et insekt. Så nu er Isabel på vej til Grenå, så de sammen kan finde ud af hvilket hemmeligt dyr, der bor i Vickies baghave.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at elefanten kan spise en hel lastbil fuld af mad? Ta´ med Lille Nørd på elefantjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor elefanten bader sig i jord og mudder dagen lang.

10:55  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - P
Skæg med bogstaver - P Afsnit P I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant P, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en paryk i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med P.

11:45  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Arkæologi og anorak
Frank & Kastaniegaarden - Arkæologi og anorak Frank har mistet sin yndlingsanorak, og efter at have pustetestet nyt lærredsstof kommer Singer-symaskinen på arbejde med at lave en ny anorak. Under den årlige rensning af pigstenene dukker en mærkelig rende frem, og Frank kan ikke gennemskue, hvad den har været brugt til.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Skurvogn og søde kartofler
Frank & Kastaniegaarden - Skurvogn og søde kartofler Den gamle skurvogn skal have nyt hjem, og det giver Frank nye muligheder og en langt bedre udsigt fra Kastaniegaarden. Der skal tages rødbeder op inden frosten, men udbyttet er desværre ynkeligt - til gengæld er de søde kartofler kæmpestore.

12:45  

Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10)
Nak & Æd - et rensdyr i Grønland (9:10) Sæson 9 (2018). Den kolde vind står ind fra indlandsisen. Lige her, op ad isen, har de to venner slået lejr. De skal skyde et rensdyr til kokkens gryder. Men Grønland er et gigantisk land, og man skal vandre i mange timer for at finde det store dyr. Og så er det ikke sikkert, man kan komme tæt nok på.

12:45  

Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10)
Nak & Æd - en aborre i Skanderborg Sø (8:10) Sæson 9 (2018). Jørgen og Nikolaj vil have en aborre på krogen. Den er der nemlig aldrig nogen, der fortæller lystfiskerhistorier om eller viser billeder af. Derfor indhenter de hjælp fra en mand med mere grej end de fleste, og slår lejr midt i Skanderborg Sø. Men der står en stiv kuling igennem lejren, så det kan være svært at holde humøret oppe.

13:30  

Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater
Kloden i brand (2:2) Skarpe parenteser og druknede stater Skåltalerne ville ingen ende tage, da COP 21 i 2015 sluttede med den stort anlagt Paris-aftale, der skulle redde klodens klima fra katastrofekurs. Hvordan gik det til, da Paris-aftalen blev vedtaget? Hvilke tråde blev der trukket i, hvem var de stærke spillere, og hvad er aftalen værd, hvis folk forlader den, og ingen holder målene? Hvert år samles 30.000 mennesker for at diskutere klodens klima. Det har de gjort i 30 år, og alligevel bliver vi ved med at se grafer, der går den gale vej og et stadigt vildere vejr. Hvis verdenssamfundet har fundet ud af, der er et problem, hvorfor løser vi det så ikke? Hvorfor mødes alle de mennesker til Klimatopmøde hvert år? Og vil de nogensinde kunne gå i takt i tide, inden det er for sent?

14:20  

Hammerslag 2017 (11)
Hammerslag 2017 (11) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. Vært: Christian Degn

14:20  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

12:25  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:41  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

12:42  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

12:45  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:46  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:20  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:30  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

13:55  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Motor Mille lod sig fange af den sure mand med vilje, så han kan føre hende hen til den hemmelige klub. Børnebanden befrier Motor Mille, og så sniger de sig ind i Klubben for sure mænd. Motor Mille bruger sin bue og pil til at snuppe en hel kuffert fyldt med Vokseværk.

14:40  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med dyt og dyppelse
Kender Du Typen? 2020 - med dyt og dyppelse Et underbid på 2,5 cm, Disney-brætspil og gamle ungdomsfotos. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i forsøget på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med hund og kæreste i Københavns Sydhavn. Vært: Mads Steffensen

15:05  

Kender Du Typen? 2020 - med grill på badeværelset
Kender Du Typen? 2020 - med grill på badeværelset Hvem er det, der har 250 rejsedage om året? Og som, når vedkommende er hjemme, masserer sin seng, elsker at gøre rent og spiller så højt, at hele huset ryster? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed med egen elevator i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

16:20  

Fader Brown IX (6:10)
Fader Brown IX (6:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Browns stilling bliver truet, da han kommer i konflikt med et indflydelsesrigt nyt sognemedlem.

16:20  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

17:05  

Jordemoderen XI (5:8)
Jordemoderen XI (5:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) September 1967. Trixie bliver tildelt en kompliceret sag om en kranchauffør, som er blevet lam efter en arbejdsulykke. Han er blevet udskrevet fra hospitalet og bor hjemme med sin kone og sine børn. Samtidig fortæller Nancy og søster Frances en skoleklasse om blomsterne og bierne.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Rungstedlund
Historiequizzen: Rungstedlund Historiequizzen er draget til Rungstedlund, hvor forfatterinden Karen Blixen kom til verden og forlod den igen. Adrian Hughes styrer løjerne, når deltagerne skal gætte hvorfor Karen Blixen egentlig rejste til Afrika, hvorfor hendes bror kæmpede i den canadiske hær og hvem der sendte Karen Blixen en frisk, rød rose hver dag i flere år. Deltagerne i aftenens quiz er Trine Halle, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky.

17:30  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

17:30  

Hjælp, det er jul (8:24)
Hjælp, det er jul (8:24) Tante Ditte. Helle og Niels er traditionen tro taget på plejehjem for at hente Tante Ditte med hjem til den årlige konfektlavning, men det viser sig at være en rigtig dårlig ide... Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid..

17:45  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:33  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Karlas Fantalastiske Klasse - Alle vil se TV
Karlas Fantalastiske Klasse - Alle vil se TV Alle vil se deres eget yndlingsprogram på Tilde Victorias skærm, men ingen tænker på, hvordan hun har det.

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Paw Patrol III (4)
Paw Patrol III (4) Tegnefilm med dansk tale

16:45  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

17:00  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (8:24)
Sebastians Jul (8:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud og åbner et bistade for at se på bierne og honning, der skal bruges til at lave honningkager med glasur og glansbilleder på. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens guld | Hvem er skurken?
Jagten på regnbuens guld | Hvem er skurken? Hr. Skæg og Motor Mille bliver ringet op i Tunesien af Heino Lange fra Ramasjang. Det viser sig, at han har hypnotiseret dem, for at de skal stjæle Regnbuens guld til ham. For at sikre sig, at de gør, som han siger, har Heino taget Hr. Skæg og Motor Milles regnbuekrukke til fange. Heino har en masterplan, som han deler med sin ven, skildpadden Linda, og han forklarer hende, hvorfor han vil have Regnbuens guld. I Tunesien åbner Motor Mille og Hr. Skæg deres rygsæk, og der stråler et gyldent lys ud af rygsækken. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Bjørn, Olga og Niels har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en ikonisk skål - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale på torsdag. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød kyllingen Karla og de anarkistiske femlinger Allan. Og selvfølgelig klassikeren Smølferne.

19:40  

Det magiske tivoliteater (8:24)
Det magiske tivoliteater (8:24) Luka er flyttet hjemmefra og vågner op til en flot anmeldelse i avisen. Den gode anmeldelse irriterer Ellen, og hun lægger en ondskabsfuld plan.

20:00  

Versus (7:8)
Versus (7:8) Dansk underholdning fra 2022 Hvor langt rækker en kajakroers evner i et badekar? Kan Selma fra julekalenderen Julefeber slå Hjalte i en legelandsdyst? Og kan det virkelig lade sig gøre at komme hurtigere gennem København til fods end på cykel? Det skal du og deltagerne i studiet forsøge at svare på, når Sofie Østergaard disker op med nye spektakulære dueller.

DR2

18:35  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

19:35  

Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre?
Explainer - Hvorfor har nogle lande mere magt end andre? FN's Sikkerhedsråd stod overfor en svær opgave, da konflikten mellem Israel og Hamas udviklede sig til krig i oktober. Opgaven blev kun vanskeligere af, at nogle få lande har en vetomagt, som de valgte at bruge. Men hvorfor har nogle lande overhovedet mere magt end andre?

19:35  

Explainer - Derfor bliver du afhængig af opioider
Explainer - Derfor bliver du afhængig af opioider I den seneste tid har opioider fanget flere og flere unge i et virkelig farligt misbrug. De ellers receptpligtige piller købes som et rusmiddel eller til at lette presset i hverdagen, men det kan lynhurtigt tage overhånd. For risikoen for afhængighed er indlejret i den måde, opioider virker på kroppen.

19:45  

Nul stjerner - Vinferie i Moldova
Nul stjerner - Vinferie i Moldova Jan og Morten rejser til Moldova, som er et af verdens mindst besøgte lande. Moldova har en rig tradition for vinproduktion, derfor står Jan og Mortens rejse i druens tegn. Her smager de sig gennem 5000 års stolte vintraditioner og kommer samtidig i audiens hos en ægte sigøjnerkonge.

20:15  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

TVR

18:00  

F for Får IV (1)
F for Får IV (1)

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Cirkusdirektøren har fanget en dværgpapegøje og efterladt dens partner trist og alene. Petronix-redderne må gøre alt, hvad de kan, for at få bragt dem sammen igen. Under redningsaktionen af fuglen lærer Petronix, at de skal arbejde sammen for at opnå bedre resultater.

18:25  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Ainbo - Amazonas Vogter
Ainbo - Amazonas Vogter En fortælling om en ung pige, der vokser op i den dybeste jungle i Amazonas. En dag opdager hun, at hendes hjemland er truet, og indser, at der er andre mennesker i verden, udover hendes eget folk. Med hjælp fra hendes åndelige guider, bæltedyret "Dillo" og tapiren "Vaca", begiver hun sig ud på en rejse for at søge hjælp hos Amazonas mest kraftfulde modersjæl, den enorme skildpadde "Motelo Mama". Hun kæmper for at redde sit paradis fra grådighed, udnyttelse og ulovlig guldminedrift.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Mordet i Orientekspressen
Mordet i Orientekspressen Amerikansk krimi fra 2017. (Murder on the Orient Express) Hercule Poirot er på vej hjem til London om bord på den luksuriøse Orientekspres. En snestorm tvinger toget til at standse, samtidig med at en af de farverige passagerer findes myrdet med adskillige knivstik. Poirot er sikker på, at morderen stadig er på toget. Og nu er det op til den belgiske detektiv og hans små, grå celler at løse gåden. Medvirkende: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer m.fl. Instruktion: Kenneth Branagh.

23:20  

The Foreigner
The Foreigner Britisk actionthriller fra 2017. London-immigranten Quans datter omkommer i et politisk motiveret bombeangreb. Quan er opsat på hævn, og han indleder en utrættelig jagt på gerningsmændene. Den fører ham til den irske politiker Liam Hennessy, hvis fortid måske kan afsløre terroristerne bag bomben. Medvirkende: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Ray Fearon m.fl. Instruktion: Martin Campbell.

DR2

21:05  

VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte
VM Håndbold 2023: Mellemrunde, direkte

22:10  

Aids: De uhørte bånd (2:3)
Aids: De uhørte bånd (2:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (AIDS: The Unheard Tapes) London, 1986. Flere homoseksuelle mænd er smittet med hiv end nogensinde, og antallet, der modtager en aids-diagnose, stiger. Storbritanniens første specialiserede aids-afdeling åbnes af prinsesse Diana, og viser offentligheden, at man ikke kan blive smittet ved berøring. Masseprotester bryder ud mod en ny lov, der forbyder promovering af homoseksualitet, mens antallet af aids-relaterede dødsfald stiger. Og der er stadig ingen kur mod den dødelige virus.

23:15  

Headhunter
Headhunter Prisvindende dansk thriller fra 2009. Martin Vinge, en succesfuld headhunter, bliver kontaktet af N.F. Sieger, koncernchef for Danmarks største rederi- og olieimperium. Martin skal finde en arvtager, der kan føre dynastiet ind i en ny æra - fremfor Siegers egen søn, Daniel. Men Martin bliver trukket ind i et spindelvæv af skjulte agendaer, som truer hans i forvejen komplicerede privatliv. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Charlotte Munk, Henning Moritzen, m.fl. Instruktion: Rumle Hammerich.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:05  

Beck: 58 minutter
Beck: 58 minutter Svensk krimi fra 2022. (Beck - 58 minuter) Alex skal medvirke i morgen-tv. Entreprenøren Tomas Tormalm skal også være gæst. Netop som udsendelsen begynder, kommer en af husets vagter ind i studiet. Han truer Tormalm med en pistol. Det lykkes Tormalm at flygte, men vagten tager Alex og nyhedsværterne som gidsler. Beck-gruppen er vidne til gidseltagningen på direkte tv. Nu går arbejdet i gang for at befri gidslerne.

02:35  

Fader Brown VIII (8:10)
Fader Brown VIII (8:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Før det er for sent, må fader Brown finde ud af, hvem der er ude på at dræbe en martret kunstner.

03:15  

Fader Brown VIII (9:10)
Fader Brown VIII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En sladderjournalist bliver myrdet efter at have truet med at bringe et modehus' hemmeligheder frem i lyset.

03:15  

Fader Brown VIII (10:10)
Fader Brown VIII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Fader Brown efterforsker to mystiske dødsfald ved et familieejet tårn.

DR2

01:00  

Parasite
Parasite Oscarbelønnet sydkoreansk drama fra 2019. (Gisaengchung) Ki-woo bor sammen med sin familie i Seouls slumkvarter, hvor de lever af småsvindel. Han får tilbudt at undervise rigmandsdatteren Da-hye, men først skal hans søster lige lave et eksamensbevis. Hurtigt får familien Kim erstattet Park-familiens personale, men en uventet trussel lurer. Komedie-thrilleren er en skarp kritik af samfundets stigende ulighed. Medvirkende: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, m.fl. Instruktion: Bong Joon Ho

03:10  

Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter
Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter Svensk actionthriller fra 2012. (Hamilton - Men inte om det gäller din dotter) En gang havde Carl Hamilton en familie. Den blev udraderet i en hævnaktion. Da Carls syvårige guddatter bliver bortført, bringer det alle de smertelige minder tilbage. Nu sætter den svenske superagent alt ind på at befri lille Nathalie. Alt for sent indser han, at der er stærke kræfter, som modarbejder hans redningsaktion. Medvirkende: Mikael Persbrandt, Saba Mubarak, Frida Hallgren m.fl. Instruktion: Tobias Falk.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1206081947