Ikast
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. februar 2017

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. februar 2017

DR1

01:05  

Fear
Fear Nicole på 16 falder pladask for den noget ældre David. David er høflig, charmerende og sexet, og de to indleder et forhold. Men David har også mørke sider, og da Nicole opdager dem, slår hun op. David har imidlertid ikke tænkt sig at give slip på Nicole, og snart er hendes drøm forvandlet til et mareridt. Nicole: Reese Witherspoon. David: Mark Wahlberg. Steve Walker: William Petersen. Instruktion: James Foley.

02:35  

Wallander: Hundene i Riga
Wallander: Hundene i Riga To lig flyder i land i en lettisk flåde. Det makabre fund tvinger kommissær Wallander til at rejse til Riga. Der befinder han sig pludselig midt i en strid mellem lettiske frihedskæmpere og den russiske mafia. Kurt Wallander: Rolf Lassgård. Baiba Liepa: Charlotte Sieling. Major Karlies Liepa: Benny Poulsen. Instruktion: Pelle Berglund.

04:15  

Skattejægerne 2014 (14)
Skattejægerne 2014 (14) Følg Skattejægerne i deres jagt efter antikviteter, retrofund og lopper rundt i hele Danmark. Marskandiserne, Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen, tager på loppemarked i Tornby i Nordjylland for at købe ind til butikken, men ender i stedet med at gøre flere kup til privaten. Søren Falk tager på rov i Aarhus og hapser genbrugsguld lige for næsen af jyderne, og Charles Maibom besøger et privat hjem, der gemmer på flere skatte.

04:45  

Hammerslag 2009 (3)
Hammerslag 2009 (3) Sjældent har det været sværere at gætte danske boligpriser. Køberne føler sig sikre på, at de kan få enorme nedslag i prisen og sælgerne har meget svært ved at acceptere, at deres bolig ikke er helt det samme værd, som da boligmarkedet toppede. Peter Ingemann har fundet boliger, der er solgt overraskende godt og en enkelt hvor sælgeren kun fik det halve af, hvad han havde håbet på. www.dr.dk/hammerslag

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

DR-Friland: Masseovnen (1:2)
DR-Friland: Masseovnen (1:2) Så skal det være en masseovn! Inge og Niels fra Friland 9 har valgt netop masseovnen som varmekilde i deres hus. Erik fra Friland 2 har været i lære hos ovnsætter Agner Thulesen og har påtaget sig at bygge Inge og Niels' nye ovn. I to udsendelser følger vi byggeriet fra start til slut og lærer om masseovnens principper og fordelagtige brændselsøkonomi. Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 26.5.04

05:45  

Made in Denmark II (1:8)
Made in Denmark II (1:8) Så er Made in Denmark tilbage. Denne gang tager syv nye passionerede kunsthåndværkere på en rejse rundt i Danmark. Vi lægger ud i Bøvlingbjerg i Vestjylland. Her skal Sara lære de seks andre kunsthåndværkere, hvordan man arbejder i horn. Det bliver en udfordrende opgave, da ingen af deltagerne nogensinde har arbejdet i det organiske materiale.

06:30  

So F***ing Special - Feldthaus fede ferie
So F***ing Special - Feldthaus fede ferie Ølejr eller luksushotel? Kano eller bilferie? Danskerne elsker at holde sommerferie i lille Danevang. Men hvad specielt kan man lave? Livsstilseksperten Christine Feldthaus tager ud i det danske ferieland og fanger danskerne, mens de spiller på afrikanske trommer, danser linedance og hiver fat i yveret på en ko. Redaktionsleder Dorthe Gad Thuemoes, dgt@dr.dk

07:00  

Vagn i Japan (2:6)
Vagn i Japan (2:6) Mød japanerne på hjemmebane - i deres på en gang supermoderne og dybt traditionelle verden. En togrejse på 3000 km. gennem solopgangens land. Der bor 22 mio. mennesker i Tokyo-området. Vagn møder to af dem i deres lejlighed med computer-toilet, og får armen vredet om til træning i aikido. Tilrettelæggelse: Vagn Olsen. Sendt første gang 21.05.02

07:30  

U-turn - Et liv uden piller? (6:9)
U-turn - Et liv uden piller? (6:9) U-turn-deltagerne har nu i seks måneder forsøgt at gøre sund mad og motion til en fast del af deres hverdag. Gruppen er halvvejs i forløbet og skal derfor helbredstestes på Rigshospitalet. Chris MacDonald håber på markante forbedringer af deres type 2-diabetes, men de sidste par måneder har været svære for deltagerne, og motivationen til at fastholde den sunde livsstil har været udfordret.

08:00  

Tæt på delfinerne (1:2)
Tæt på delfinerne (1:2) Delfiner er et af jordens mest sociale og legesyge dyr. De udvikler stærke familie- og grupperelationer og arbejder ofte sammen med andre arter for at finde føde - og samtidig have masser af sjov undervejs. I to programmer følger vi en lille flok øresvin ud for Mozambiques kyst. Ved hjælp af specielt designet kameraer, den nyeste teknologi og en trænet 'dobbeltagent' med kameraer på ryggen og på siderne kommer vi helt tæt på de karismatiske dyr.

08:50  

Tæt på vores kæledyr (6:28)
Tæt på vores kæledyr (6:28) Vi ved meget om vilde dyrs adfærd, men hvad ved vi egentlig om de dyr, der er tættest på os. Som bor sammen med os, og som skal lære at finde rundt og modstå alle farer i vores huse og lejligheder. Hvorfor må man gerne bide i sit tøjdyr, men ikke i fars hjemmesko, og hvorfor er det i orden at bruge kradsetræet, men ikke sofaen? I en flok på seks mangefarvede Maine Coons katte må Maurice som eneste han forsøge at skaffe sig albuerum mellem de fem søstre.

DR2

00:50  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:20  

Sagen genåbnet (36): Gamle sår
Sagen genåbnet (36): Gamle sår Peter Boyds efterforskningshold må i aktion, da et vejarbejde bringer en gammel tunnel frem i lyset. Tunnellen indeholder et lig, der har fået en form for rituel begravelse. Liget viser sig at være sælgeren Chris Dearden, der har været savnet i mere end ti år. Boyd må skære gennem et spind af hemmeligheder og løgne i sin jagt på Deardens morder. Og samtidig modtager han dårlige nyheder om sin søn. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Eve Lockhart: Tara Fitzgerald. Instruktion: Sam Miller.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:20  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

02:00  

The Fighter
The Fighter Dicky Eklund var engang en talentfuld bokser, men siden druknede karrieren i crack og kriminalitet. Nu sætter familien sin lid til Dickys halvbror Micky, der også er en lovende nævekæmper. Micky trænes af Dicky, mens brødrenes dominerende mor er hans manager. Det er en kombination, der ikke just gør underværker for Mickys karriere. Både Christian Bales præstation som den maniske Dicky og Melissa Leos bedrift som brødrenes mor udløste Oscar-statuetter. Micky Ward: Mark Wahlberg. Dicky Eklund: Christian Bale. Charlene: Amy Adams. Alice: Melissa Leo. Instruktion: David O. Russell.

03:50  

Samtaler fra swingerklubben: "Problemet er frikadellerne"
Samtaler fra swingerklubben: "Problemet er frikadellerne" Allan har købt en ny gabestok til klubben, som skal afprøves, så snart den bliver leveret. I Afrodite Club har Sonja fået menstruation, men det er der råd for. I spaen forsøger Michael at score Sandra med en tantra massage - se om hun takker ja, i sidste afsnit af "Samtaler fra swingerklubben".

04:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:05  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

07:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

07:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:50  

Monty Pythons bedste (1:6)
Monty Pythons bedste (1:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her Eric Idle, hver udvalgt deres favoritter.

01:45  

Monty Pythons bedste (6:6)
Monty Pythons bedste (6:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer udvalgt deres favoritter som en hyldest til Graham Chapman, der døde i 1989.

02:40  

Monty Pythons bedste (3:6)
Monty Pythons bedste (3:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her John Cleese, hver udvalgt deres favoritter.

03:35  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (4:8) Fjorten børn og voksne, kvinder og mænd fra Frankrig, Australien, Italien, Tyskland, Østrig-Ungarn, Rusland og Storbritannien fortæller om Den Store Krig gennem deres dagbøger.

04:25  

Dagbog fra 1. Verdenskrig (5:8)
Dagbog fra 1. Verdenskrig (5:8)

05:15  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

05:20  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K DR K samsender med P2 Klassisk: Morgenandagten fra Københavns Domkirke. Den direkte radiotransmission af Morgenandagten ledsages af stemningsfulde billeder fra kirken samt malerier udført af kunstneren Peter Martensen. Der er mulighed for at følge med i tekstlæsninger og salmesang, idet andagten tekstes. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Uhre Kirke ved Brande
Gudstjeneste fra Uhre Kirke ved Brande Søndagen peger frem mod påske, som kommer efter fasten. Seksagesima betyder 60 dage til påske. Endnu langt væk, hvorfor dagens tekster handler om tålmodighed, Guds tålmod og en bonde, som holder fast i at der skal sås, selvom det kan se håbløst ud. Sognepræst Arne Holst-Larsen er liturg og prædikant Uhre kirke er indviet i 1920. I begyndelsen af 90'erne fik kirken en glasmosaikrude i korvæggen og farvelagt kirkerummet, så kirken fremtræder i en dristig og smuk farvesymfoni, hvor det grønne og gule er fremtrædende.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:30  

Mig og min robot
Mig og min robot Logen.

06:45  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

07:05  

Thunderbirds (4)
Thunderbirds (4) Min Mine

07:30  

Junglebanden
Junglebanden Dalen med de hundrede farer

07:40  

Junglebanden
Junglebanden Dragemissionen

07:50  

Freaktown (24)
Freaktown (24) Skolen for magi

08:00  

Freaktown (23)
Freaktown (23) Freaky planter

08:15  

Dragons (15)
Dragons (15) Førhen var vikinger og drager dødsfjender, men det ændrede sig, da den unge viking Hikke mødte dragen Tandløs. De to venner kommer dog på noget af en opgave, da Bersærkø får sit helt eget Dragetræningsakademi - for det fører til masser af spændende eventyr. Men det er ikke alle, der går ind for, at drager og mennesker lever side om side i fred og harmoni.

08:35  

Gumball
Gumball

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Henry Hundestejle vil bestemme det hele, men hans venner vil noget andet.

05:40  

Kære Sebastian
Kære Sebastian I dag skal Sebastian fodre lamaerne og verdens største gnaver flodsvinet. Men også de sydamerikanske nandu strudse og de marsvin lignende maraer er sultne, så Sebastian får en travl dag.

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Pynte juletræet

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Sne-bowling.

06:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Pruhesten Letpåtå

06:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Slemme Skildpadde

06:45  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

06:55  

Chuggington
Chuggington Frostinis nedsmeltning

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Store sten

07:30  

Kirikou og de vilde dyr
Kirikou og de vilde dyr Fransk tegnefilm fra 2005. Fire nye historier om den vakse afrikanske dreng Kirikou og hans landsby: En glubende sulten hyæne er på rov og ude efter byens vigtige afgrøder. Kirikou sælger lertøj på markedet og skaffer mad til landsbyen. Han kommer også ud på en lang og eventyrlig tur på hovedet af en giraf, og til sidst må Kirikou bruge sit vakse hoved, sine hurtige ben og al sin fornuft og snilde på at få løst problemerne, da alle kvinderne i byen er blevet forgiftede af en mystisk plante.

08:40  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang I dette afsnit ringer Fnuller, fordi han er i tvivl om, hvor meget slik, man egentlig kan spise uden at få ondt i maven. Snehvid ringer også. Han har brug for tips til at bygge en rigtig god hule.

08:50  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

 
DR1

09:30  

Tæt på vores kæledyr (7:28)
Tæt på vores kæledyr (7:28) Også dyr kan finde venner uden for deres egen art. Her hører vi om en bjørneunges møde med en tysk fårehund, et rådyr og en kænguru, der bliver forstyrret af en lemur, og en dværgged, der har svært ved at passe ind nogen steder, indtil den møder en genert hundehvalp med samme problem.

09:50  

Den frosne planet (4:6)
Den frosne planet (4:6) Solen lyser varmt ned over Arktis. Det har den gjort uafbrudt i tre måneder nu, og det er svært at forestille sig den kommende kulde. Isbjørnene samles for at vente på isen og viser sig fra en helt ny social side. Hannerne, der plejer at gå alene, slår ventetiden ihjel ved at spise bær og slås for sjov. For andre er det tid at komme syd på. Det gælder rensdyrene, der på deres vej over den allerede frosne overflade viser sig ikke at være helt skridsikre.

10:40  

Jaguarunger - født frie
Jaguarunger - født frie Den brasilianske jaguarekspert Leandro Silviera tog imod tre næsten spæde jaguarunger efter, at deres mor var blevet skudt af cowboys. Det lykkedes ham at redde deres liv og igennem de næste to år at lære dem at klare sig selv i junglen. Han lærte dem at klatre i træer, at svømme og jage efter føden. Nu skal de slippes fri, men kan de finde ud af det efter at have knyttet stærke bånd til deres menneskelige plejefamilie. Og kan man sikre sig mod, at de også vil blive dræbt af cowboys?

11:30  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

11:35  

Pigen i cafeen
Pigen i cafeen Storpolitik og kærlighed kommer på kollisionskurs, da den ensomme embedsmand Lawrence møder den generte Gina på en café. Begge tøver de med at kaste sig ud i et forhold, men Lawrence overtaler Gina til at tage med til Reykjavik, hvor han skal deltage i G8-topmødet. Her bliver den gryende romance sat på en prøve, da Gina blander sig i topmødets diskussion af, hvordan man bekæmper verdens fattigdom. Lawrence: Bill Nighy. Gina: Kelly MacDonald. Finansministeren: Ken Stott. Manuskript: Richard Curtis. Instruktion: David Yates.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Cuba og kapitalismen
Cuba og kapitalismen Journalisten Simon Reeve er rejst til Cuba, som befinder sig i en rivende udvikling. For bare få år siden var det utænkeligt at møde en cubansk ejendomsmægler eller en nyopstartet privat virksomhed. Reeve undersøger, om Cuba kan opretholde den lave kriminalitet, uddannelsesniveauet og et af verdens bedste sundhedssystemer, nu hvor landet har åbnet sig for den såkaldte kapitalisme.

10:45  

Gift med en russisk oligark
Gift med en russisk oligark Mange unge, russiske kvinder drømmer ligesom Tjekhovs tre søstre om at komme til Moskva og blive gift med en hovedrig mand, en oligark. Men drømmen ender ikke altid lykkeligt. Natalja Potanina fulgte sin mand gennem tykt og tyndt gennem 30 år, men bliver efter en skilsmisse efterladt med, i hendes øjne, småpenge. Alena Nova og hendes mand, Roman, er unge, succesrige - og tvunget til at blive sammen, mens den 22-årige Maria Sobol stadig drømmer om det store Askepot-eventyr.

11:45  

Caymanøerne - idyl og skattely
Caymanøerne - idyl og skattely Journalisten Jacques Peretti er rejst til Caymanøerne, som tilhører Storbritannien. Det mærkelige er bare, at det lader til, at hverken lokale, expats eller virksomheder betaler skat her på disse smukke øer. Det gør øerne til et af verdens skattely. Følg med her, når Peretti forsøger at komme til bunds i sagen.

DR3

09:40  

De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt
De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt Vær med når komikeren Simon Farnaby dykker ned i en Storbritanniens mest forunderlige subkulturer - nemlig personer med overnaturlige evner. Mød bl.a. en såkaldt drømmedetektiv, der hævder, at han kan forudsige store katastrofer, og en spøgelsesjæger, der er på fornavn med de døde.

10:30  

Ice Road Truckers VIII (1:12)
Ice Road Truckers VIII (1:12) Hver vinter sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at transportere forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. I bidende kulde og på rekordtid skal chaufførerne bane sig vej gennem kolossale snemængder. Desuden er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg vognmandsfirmaerne VP Express og Polar Industries, når de skal tackle den barske natur og dyste mod hinanden.

11:15  

Ice Road Truckers VIII (2:12)
Ice Road Truckers VIII (2:12) Hver vinter sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. I bidende kulde og på rekordtid skal chaufførerne bane sig vej gennem kæmpe snemængder. Desuden er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg vognmandsfirmaerne VP Express og Polar Industries, når de skal tackle den barske natur og dyste mod hinanden.

11:55  

Ice Road Truckers VIII (3:12)
Ice Road Truckers VIII (3:12) Hver vinter sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. I bidende kulde og på rekordtid skal chaufførerne bane sig vej gennem kæmpe snemængder. Desuden er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg vognmandsfirmaerne VP Express og Polar Industries, når de skal tackle den barske natur og dyste mod hinanden.

DR K

09:20  

Jagten på forsvundne kunstværker - Monumenternes mænd
Jagten på forsvundne kunstværker - Monumenternes mænd Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Under 2. Verdenskrig plyndrede nazisterne de besatte lande for nogle af deres største kunstværker. I 1944 nedsatte de allierede en gruppe, der dels skulle redde og beskytte uvurderlige kunstværker mod krigens ødelæggelser dels skulle opspore og redde de kunstværker, som allerede var blevet stjålet af nazisterne.

10:00  

Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona
Jagten på forsvundne kunstværker - Leonardo da Vinci og Mona "Leonardo da Vinci og Mona Lisa" Britisk dokumentarserie fra 2014. (Raiders of the Lost Art) Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Her er historien om tyveriet i 1911 af Leonardo da Vincis berømte 'Mona Lisa' fra Louvre, og hvordan Pablo Picasso blev beskyldt for forbrydelsen. Samt historierne om de mange andre af da Vincis værker, der er gået tabt undervejs og er blevet genfundet.

10:40  

Danskernes Krønike - Vores kærlighed
Danskernes Krønike - Vores kærlighed Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag- gennem deres egne optagelser. For Kaya Brüels far, Niels Herskind, fra København var det naturligt at fordele kærlighed og børn på flere forhold. Først da han senere mødte Mette, lød startskuddet til en traditionel kernefamilie, der senere har fungeret som forbillede for Kaya Brüel. Hos familien Holmstrup fra Charlottenlund var der derimod ingen slinger i valsen, da mor fandt den eneste ene i far. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med kærligheden på godt og ondt siden 1960 og frem til i dag, hvor net-dating vinder stadig større terræn og skilsmisse ikke længere er tabu. Sendt første gang 28.11.06

11:10  

Danske drømme (2:10)
Danske drømme (2:10) 1974-1976. En TV-historie om det moderne Danmark. Kvinderne gør oprør, danner basisgrupper, tager på Femølejr og forvirrer manden, mens bilerne står stille om søndagen. Poul Hartling forsøger med sine smalle Venstreregering at styre Danmark gennem den internationale krise, men må overlade magten igen til Anker Jørgensen. Danskerne flytter i kollektiv og Leif Panduro fanger tidsånden med sine TV-spil. Der er røde faner og strejker i en tid der er præget af splittelse og forvirring. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

DR Ultra

09:00  

De tre detektiver og Spøgelsesslottet
De tre detektiver og Spøgelsesslottet Spillefilm med danske stemmer. (Three Investigators in the Secret of Haunted Castle) En ny og mystisk sag finder vej til de tre detektiver, Jupiter, Bob og Pete, da en video fra Jupiters afdøde forældre dukker op. Videoen indeholder en besked om en kryptisk gåde, som de tre detektiver straks forsøger at løse! De begiver sig derfor mod en forladt ejendom, som siges at være hjemsøgt! Det viser sig hurtigt, at der foregår noget mystisk, og dette mysterium bliver et hæsblæsende, vildt og uhyggeligt et af slagsen for de tre detektiver.

10:30  

Ultra Factor - Del 1
Ultra Factor - Del 1

10:55  

Ultra Factor - Del 2
Ultra Factor - Del 2

11:15  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

11:35  

Mission: Eftersidning II (19)
Mission: Eftersidning II (19)

DR Ramasjang

09:30  

Alfons Åberg
Alfons Åberg Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:45  

Vaffelhjerte (5)
Vaffelhjerte (5) Theo og Lena er naboer. De kan godt lide at finde på sjove ting sammen. Theo vil gerne have Lena til at være hans bedste ven, men Lena synes bare, de skal være gode naboer, for hun skal måske flytte, og bedste venner må vel bo i nærheden af hinanden?

10:05  

Min nye søster (5:8)
Min nye søster (5:8) Min nye søster - Hjælp 5:8 Christian bor for det meste i byen hos sin mor, men hver anden weekend tager han toget ud på landet for at besøge sin far. Og der bor Katrine, Christians nye søster. I denne weekend skal Christian selv hente æg i hønsehuset, og det er faktisk ret svært. Særligt når man ikke vil spørge om hjælp. Medvirkende: Christian: Valdemar Bo Rützou Katrine: Eliza Rønsbæk Far: Henning Vallin Papmor: Trine Appel Christians mor: Mette Kruse

10:10  

Min nye søster (6:8)
Min nye søster (6:8) Min nye søster - Overraskelse 6:8 Christian bor for det meste i byen hos sin mor, men hver anden weekend tager han toget ud på landet for at besøge sin far. Og der bor Katrine, Christians pap-søster. I denne weekend tager Christians far ind til byen for at handle og han lover at tage en overraskelse med tilbage. Men den er ikke helt, hvad Christian havde forventet, og han bliver ærlig talt ret skuffet. Medvirkende: Christian: Valdemar Bo Rützou Katrine: Eliza Rønsbæk Far: Henning Vallin Papmor: Trine Appel Christians mor: Mette Kruse

10:20  

Min nye søster (7:8)
Min nye søster (7:8) Min nye søster - Fødselsdag 7:8 Christian bor for det meste i byen hos sin mor, men hver anden weekend tager han toget ud på landet for at besøge sin far. Og der bor Katrine, Christians pap-søster. I denne weekend har Kathrines kanin 100 års fødselsdag, og de to børn planlægger en stor fest. Desværre dør festens hovedperson inden festen er gået rigtigt i gang. Christian og Kathrine beslutter at holde en begravelsesfest i stedet. Medvirkende: Christian: Valdemar Bo Rützou Katrine: Eliza Rønsbæk Far: Henning Vallin Papmor: Trine Appel Christians mor: Mette Kruse

10:25  

Min nye søster (8:8)
Min nye søster (8:8) Min nye søster - Mit slik 8:8 Christian bor for det meste i byen hos sin mor, men hver anden weekend tager han toget ud på landet for at besøge sin far. Og der bor Katrine, Christians pap-søster. Christians mor har givet ham to poser slik med i denne weekend, og det har han ikke tænkt sig at dele med Kathrine. Medvirkende: Christian: Valdemar Bo Rützou Katrine: Eliza Rønsbæk Far: Henning Vallin Papmor: Trine Appel Christians mor: Mette Kruse

10:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Det usynlige guld

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Menneskejagt

11:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Tiderne skifter

11:10  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

11:25  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Det rullende Spektakel er kørt til den kolde Isbjergeslette - Kokken Leo er både bange for at blive forkølet - og for at møde en isbjørn! Prinsesse Habibi og Robotten Dyt bygger en snemand, og så bliver Dyt forelsket. Imens tager kong Willy og Luni tager på Isbjørnejagt. Se hvor galt det kan gå, når man ikke kan se forskel på en snemand og en isbjørn. Hør Kong Willys pragtfulde Vilde-Vesten-Sang.

11:50  

Vilde venner II (2)
Vilde venner II (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigurd og Alma, der har vagten i klubhuset. De skal rense en snorkelsti i Øresund, flytte gårdens får og så skal de se om de kan redde en due, der er kommet slemt til skade.

DR1

13:05  

Miss Marple: Invitation til mord (1:3)
Miss Marple: Invitation til mord (1:3) I en lille lokalavis annonceres tid og sted for et mord. Alle strømmer til i håb om en god spøg. Men et mord bliver begået. Er det værtinden, morderen er ude efter? Heldigvis opholder Miss Marple sig på et hotel i nærheden.

13:55  

Miss Marple: Invitation til mord (2:3)
Miss Marple: Invitation til mord (2:3) Politiet tror, at den unge schweizer døde ved et ulykkestilfælde. Miss Marple har sin egen mening om den sag. Nogen synes at have betalt ham for at indrykke annoncen. Hvem vil arve hvem, hvis de rette personer dør? Er alle nu dem, de udgiver sig for at være? Et nyt mord komplicerer tingene.

14:50  

Miss Marple: Invitation til mord (3:3)
Miss Marple: Invitation til mord (3:3) De dødbringende giftpiller synes at have været bestemt for Miss Blacklock. Miss Marple forsvinder, og et nyt mord bliver begået. Til slut opklares de forskellige personers indbyrdes relationer og virkelige identiteter. Miss Marple kan udpege morderen.

DR2

12:45  

Husker du - da Århus rockede
Husker du - da Århus rockede Midt i 80erne var scener og hitlister fyldt med musik fra Århus som Gnags og TV2. I en tid med yuppier, kartoffelkur, mærketøj og racisme sejrede spilleglæden i Smilets by. Provinsen blev for første gang hovedstad i dansk musik. Men hvorfor blev det Århus-bugten den populære musik kom fra? Mød musikerne der var i byen da bølgen toppede og klassikere blev skabt - Steffen Brandt, Thomas Helmig og Peter A.G. I 13 programmer fortæller vi om musikken, der satte ungdomskulturen på ny kurs og udfordrede danskerne. Husker du... tager afsæt i markante begivenheder, som skabte musikken og beretter om det Danmark, hvor de nye toner fik stor betydning. Sendt første gang 06.04.08

13:35  

Husker du - da musikken blev sort
Husker du - da musikken blev sort I slutningen af 1970'erne har ungdommen fået nok af misforholdet mellem hippiegenerationens drøm om en bedre verden og virkeligheden, som består af massiv arbejdsløshed, kold krig og en dyster tro på fremtiden. Modreaktionen hedder punk. De unge skaber deres egen virkelighed. Grimt bliver smukt, disharmoni bliver til harmoni og grænseoverskridende musik og kunst opstår. I 13 programmer fortæller vi om musikken, der satte ungdomskulturen på ny kurs og udfordrede danskerne. Husker du... tager afsæt i markante begivenheder, som skabte musikken og beretter om det Danmark, hvor de nye toner fik stor betydning. Sendt første gang 30.03.08

14:25  

Temalørdag: Tak for kaffe
Temalørdag: Tak for kaffe I Danmark drikker vi meget kaffe - rigtig meget kaffe. Fire kopper kaffe bliver det til hver dag i gennemsnit. I Danmark er kaffe med fra barnedåben til begravelsen. Det gør os til en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Men burde vi drikke så meget kaffe? Er det sundt? Og kan vi overhovedet leve uden? Det vil kaffeelskeren Per Vers finde ud af i denne Temalørdag, når han tager temperaturen på danskernes forhold til den sorte drik. Sæt vandet over; denne Temalørdag bør nydes i selskab med en kop kaffe.

DR3

12:35  

Ice Road Truckers VIII (4:12)
Ice Road Truckers VIII (4:12) Hver vinter sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. I bidende kulde og på rekordtid skal chaufførerne bane sig vej gennem kæmpe snemængder. Desuden er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg vognmandsfirmaerne VP Express og Polar Industries, når de skal tackle den barske natur og dyste mod hinanden.

13:20  

Superrig i nabokrig
Superrig i nabokrig Nabostrid kan skyldes alt fra høj musik til store træer, der skygger for solen. Her følger vi en række britiske stridigheder mellem yderst velhavende naboer, som er eskaleret. I velhaverkvarteret Kensington i London har Zipporah malet sit byhus stribet og har planer om at forvandle det til et luksuriøst palæ. Rigmanden Niall, som bor i huset ved siden af, og resten af nabolaget er ikke begejstrede for byggeplanerne og har af flere omgange forsøgt at stikke en kæp i hjulet. Denne strid er dog langtfra enestående.

14:06  

Generation Hollywood (1:6)
Generation Hollywood (1:6)

14:30  

De smukke piger (6:6)
De smukke piger (6:6) Fire helt almindelige piger født med et smukt ansigt står over for deres livs chance. De skal alene afsted til modeugerne i London, Paris og Milano med håbet om at slå igennem internationalt. Men vejen til succes og store shows går gennem hårdt arbejde, uendelig ventetid og benhård konkurrence mellem hundredvis af andre håbefulde piger fra hele verden, der alle kæmper om en plads på catwalken til de eksklusive modeshows. Og kun én ting er sikkert: ALT er uforudsigeligt i modebranchen. Malene er alligevel taget til Paris, fordi hun har fået en sidste chance for at få et stort show. Aia er hjemme i Måløv og fejrer sin 18 års fødselsdag med drengene. Clara er tilbage fra Milano og hendes bureau sender hende på skuespilkursus for at blive mere selvsikker, når hun skal til castings.

DR K

12:10  

Kvit eller Dobbelt (7:10)
Kvit eller Dobbelt (7:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

13:10  

Til minde om Victor Borge
Til minde om Victor Borge En TV Kavalkade med de bedste scener fra Victor Borges karriere. Tilrettelæggelse: Trine Fensmark og Henrik Iversen. Sendt første gang d. 29. december 2000.

14:10  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

14:55  

aHA!
aHA! Mød Henrik Boserup, Svend Rasmussen, Master Fatman og Kaya Brüel i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1991. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

DR Ultra

12:00  

Mille (1)
Mille (1) Mille bor sammen med sin mor, Leila, ovenpå den kaffebar, Leila driver i en nedslidt del af København. Leila gør, hvad hun kan for at få det hele til at hænge sammen - og Mille giver en hånd med, når hun har fri fra skole. Mille trives midt i al tumlen mellem sin mor, sin far og hans kæreste og sin farverige mormor - men hun bruger allermest tid sammen med sin bedste veninde Marie. Lige nu øver Mille og Marie ihærdigt på en fælles sang, som de håber på at optræde med ved skolens sommerkoncert. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Denise: Emilie Kadziola. Tobias: Lucas Munk Billing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, David Rousing, Asbjørn Agger, Bolette M. Drejer, Pernille Hilgart, Lene Jakobsen, Sasha Sofie Lund, Lars Simonsen, Julie Wright, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

12:30  

Mille (2)
Mille (2) Milles verden er gået i stykker efter Maries død - selv om de voksne, både derhjemme og på skolen, gør, hvad de kan for at støtte hende. Men det bliver Svendsen, som hjælper hende på vej igen. Og så rykker hendes mormor, Conny, også indenfor i kaffebaren. I skolen må Mille samtidigt finde ud af at tackle både Tobias, som hun skal lave opgave sammen med, og Denise, som ihærdigt forsøger at overtage Maries plads. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Svendsen: Torben Zeller. Carsten: David Rousing. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Nastja Arcel, Thomas Baldus, Pernille Hilgart, Lars Simonsen, Julie Wright, Ditte Bechel, Helene Thomsen, Signe Roerslev, Casper Oppenheuser, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

13:00  

Mille (3)
Mille (3) Mens Mille forsøger at holde afstand til Denise, som fører sig grundigt frem, begynder hun og Tobias at nærme sig hinanden lidt - men Tobias gemmer på nogle store hemmeligheder. Leila står pludselig igen overfor sin ungdomskæreste, Jimmy, som hun ikke har set i mange år - Mille kender ikke noget til Jimmy, men det gør Conny til gengæld. Og så har Milles far nogle planer, som hverken passer Mille eller Leila. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Svendsen: Torben Zeller. Carsten: David Rousing. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Nastja Arcel, Ramazan Arslan, Robert Reinhold, Lars Simonsen, Julie Wright. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

13:30  

Mille (4)
Mille (4) Mille vil gerne have Tobias til at optræde med sit og Maries nummer til sommerkoncerten - men Tobias vil ikke optræde alene og være til grin. Mens Leila tilsyneladende ikke går særligt højt op i gensynet med Jimmy, går Conny rigtig meget op i det - og Mille vil vide, hvad der er sket mellem hendes mor og Jimmy. Og så ser det ud til at lykkes Denise at stoppe det spirende venskab mellem Mille og Tobias. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Niels-Martin Eriksen, Pernille Hilgart, Robert Reinhold og Julie Wright. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

14:00  

Mille (5)
Mille (5) Mille vil være venner med Tobias igen, men Denise er allerede i fuld gang med at overtage hendes plads. Til gengæld lykkes det endelig for Jimmy at invitere Leila ud - men aftenen forløber ikke lige, som han havde tænkt sig. Samtidigt har Leila store problemer med at få kaffebaren til at løbe rundt. Da Mille vil finde ud af mere om, hvad Denise har gang i, ender hun med at blive helt til grin. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Finn Bergh, Niels Thelke og Marie Louise Wille. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

14:30  

Mille (6)
Mille (6) Mille er klar over, at hendes mor er tæt på at gå konkurs med kaffebaren, selv om Leila forsøger at lade som ingenting. I skolen er Denise på nakken af Mille, og Tobias får så grundig en tur af nogle større drenge, at han havner på skadestuen - til gengæld bliver Mille og Tobias venner igen. Mens Conny får et meget specielt tilbud af Svendsen, fortæller Tobias Mille en stor hemmelighed - og Jimmy overrasker Leila. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Lili Baron, Niels-Martin Eriksen, David Rønne, Casper Oppenheuser, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

DR Ramasjang

12:10  

Lille NØRD
Lille NØRD Så er der alle slags dyr, modige forsøg, masser af sang og overraskelser - og så er der selvfølgelig os: Jeppe og Marie - vi ses! Tilrettelæggelse: B&U Natur.

12:40  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Ankomst strand. Bamse og Kylling skal mødes på stranden for at ligge i telt og læse Huskebog. Medvirkende: Christian Damsgaard, Brian Patterson og Søren Hauch-Fausbøll. Manuskript: Katrine Hauch-Fausbøll og Elin Bing. Instruktion og producer: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Rosa fra Rouladegade
Rosa fra Rouladegade Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Drenge er bedre end piger

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Det er mit legetøj!

13:55  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

14:20  

Sofus II (2)
Sofus II (2) Sofus lander hos Milan, der bor i Grønland. Milan skal ud og sejle med sin familie i fjorden, og han håber på, de fanger en stor fisk, som de kan spise. Men fiskene er vist svømmet et andet sted hen, og Milan må prøve at være meget tålmodig. Milan giver Sofus en farvelgave, så han selv kan tage på fisketur.

14:35  

Der var engang....
Der var engang.... Den unge prins er helt forlibt i den fornemme prinsesse. For at afprøve hendes karakter, bliver han ansat som svinedreng .... men hvad mon der sker, når prinsessen lærer svinedrengens ægte identitet at kende?

DR1

15:45  

En læges kamp
En læges kamp I Melbourne i 1960'erne bliver lægen Bertram Wainer tilkaldt for at tilse en ung kvinde, der er ved at dø efter at have fået en illegal abort. Chokeret kaster Wainer sig ind i kampen for at få legaliseret abort og sætte en stopper for de livsfarlige illegale svangerskabsafbrydelser. Dermed lægger han sig ud med stærke kræfter, for byens politi er dybt indblandet i ulovlighederne. Bertram Wainer: Jeremy Sims. Peggy Berman: Susie Porter. Jo Wainer: Maeve Dermody. Instruktion: Ken Cameron.

17:30  

X Factor
X Factor De otte tilbageværende sangtalenter skal kæmpe for en plads videre, og aftenens tema er sange fra de årtier, dommerne er født i. Det bliver en fest, når Sofie Linde byder velkommen til årets andet liveshow.

DR2

15:30  

Temalørdag: En duft af kaffe
Temalørdag: En duft af kaffe Kaffe er en del af mange menneskers morgenritual, men hvad sker der egentlig med kaffen, før den lander i vores kop? Få et indblik i alt fra dyrkning af kaffeplanter til den perfekte kaffebrygning.

16:50  

A Time to Kill
A Time to Kill En 10-årig sort pige bliver voldtaget af to racister. De bliver anholdt kort efter, men da de er på vej ind til retssagen, dukker pigens far, Carl Lee Hailey, op med et gevær og dræber de to mænd. Den unge Jake Brigance påtager sig at blive hans forsvarer, men der skal helt ekstraordinære midler til at vinde sagen, og i kulissen lurer Ku Klux Klan. Jake Brigance: Matthew McConaughey. Carl Lee Hailey: Samuel L. Jackson. Ellen Roark: Sandra Bullock. Rufus Buckley: Kevin Spacey. Freddie Cobb: Kiefer Sutherland. Instruktion: Joel Schumacher.

DR3

15:05  

Efterlyst kærlighed (6:6)
Efterlyst kærlighed (6:6) Modige danskere eftersøger deres ukendte crush Signe, William, Fillip, Louise og Zenia trodsede usikkerhed og generthed og tog ud på en modig ekspedition for at lede efter den eneste ene, der fik deres hjerter til at slå et ekstra slag. Nu er rejsen ved vejs ende og det vil nu vise sig, om deres eftersøgning ender med gensidig kemi eller knuste drømme.

15:35  

Crash
Crash Overalt har mennesker fordomme over for andre mennesker. Frygten for de anderledes udløser utryghed, vrede og had. Racisme er katalysatoren, der i løbet af to mørke døgn i Los Angeles væver tilfældige menneskers liv og død sammen på uventet vis. Jean: Sandra Bullock. Graham: Don Cheadle. Ryan: Matt Dillon. Instruktion: Paul Haggis.

17:25  

HåndboldSøndag: THW Kiel-Bjerringbro Silkeborg (m), direkte
HåndboldSøndag: THW Kiel-Bjerringbro Silkeborg (m), direkte

DR K

15:35  

Bryllupper i Kongehuset
Bryllupper i Kongehuset 6. juni gifter Prinsesse Benedikte og Prins Richards datter Prinsesse Alexandra sig med sin ven siden skoletiden: Grev Jefferson-Friedrich. Brylluppet holdes hos mormor, Dronning Ingrid, på Gråsten Slot. Et bryllup i Kongehuset er altid en formidabel fest og TVA har været i arkivet for at se på de tidligere bryllupper - fra Dronning Ingrids til børnebørnenes. Tilrettelæggelse: Helle Bygum Sendt første gang 1998.

16:10  

Så gIKK'
Så gIKK' Sendt første gang 1982.

17:05  

Så gIKK'
Så gIKK' Sendt første gang 1982

DR Ultra

15:00  

Mille (7)
Mille (7) Mille og Tobias har aftalt at pjække fra skole for i stedet at besøge Tobias' mor. Men da de når frem, er der problemer - og Denise afslører dem i skolen. Imens er alle bekymringerne ved at blive for meget for Leila - hun ved ikke, hvor Mille er, og hun må se i øjnene, at kaffebaren går konkurs. Men spørgsmålet er, hvad Conny siger til Svendsens tilbud, som kan gøre mange glade og samtidig redde kaffebaren. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Michael Larsen, Stanislav Sevcik og Anette Støvelbæk. Manuskript: Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

15:30  

Mille (8)
Mille (8) Leila får besøg af pantefogeden - både kaffebaren og lejligheden skal tømmes og forlades i en fart. Men så sker der pludselig noget mærkeligt - og Mille og Tobias undrer sig i fællesskab over deres besynderlige familier. I skolen sniger Denise sig til at få fat i Milles dagbog - det får voldsomme konsekvenser for Tobias. Og så er der lige noget Leila skal have talt med sin mor om. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Niels-Martin Eriksen, Henrik Larsen, Lars Simonsen, Maria Rathsach og Sofie Deimer. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

16:00  

Mille (9)
Mille (9) Tobias er så vred på Mille, at han ikke vil optræde sammen med hende til sommerkoncerten. Mens Svendsen har fået en god ide til, hvordan Leila kan få bedre gang i kaffebaren, vil Jimmy have Leila med på en særlig aftale. Denise opfører sig så dårligt overfor Mille, at selv hendes faste støtte Alex er ved at få nok. Bedst som det hele er ved at falde på plads i kaffebaren, dukker Connys ekskæreste pludselig op. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Thomas Baldus, Niels-Martin Eriksen, Max Hansen, Robert Reinhold, Lars Simonsen, Casper Oppenheuser, Kenni Hansen, Mathias Rom og Nikolaj Groth. Manuskript: Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

16:30  

Mille (10)
Mille (10) Så er dagen for skolens store sommerkoncert kommet - og Mille prøver ihærdigt at hindre, at Denise skal synge hendes og Maries sang sammen med Tobias. Mens Leila er centrum for den ene gode oplevelse efter den anden, har både Milles far, Conny og Tobias' onkel også deres overraskelser at byde på. Da Alex endelig tager afstand fra Denises måde at opføre sig på, får det voldsomme konsekvenser - også for Mille. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Nastja Arcel, Niels-Martin Eriksen, Robert Reinhold, Lars Simonsen, Anette Støvelbæk, Marie Louise Wille, Julie Wright, Michael Udsen og Frank Mothe. Manuskript: Poul Berg og Karina Dam. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

17:00  

Den barske klode (8)
Den barske klode (8) Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

17:30  

Den barske klode (9)
Den barske klode (9) Hør Kåre og Emil fortælle om den barske natur.

17:55  

Ultras Sorte Kageshow I (6)
Ultras Sorte Kageshow I (6) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den anden semifinale og her skal deltagerne bage en jordbærtærte. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Mette Hassing fra Den Store Bagedyst er dommer, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

DR Ramasjang

15:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den bortløbne kanin

15:15  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den fortabte hval

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Babyen Alexander

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Bedstefar Kanins fyrtårn

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Kates skildpaddetur.

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Find-på-et-spil-dag.

16:05  

Chuggington
Chuggington Stop, Koko, stop!

16:15  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

16:45  

Drengen de kaldte kylling (5:5)
Drengen de kaldte kylling (5:5) I sidste afsnit fortæller Willys far om dengang, han var superkysser, og han forsøger at lære Willy at synge og danse. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Producer: Natasha Arthy.

17:00  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

17:30  

Sigurds bjørnetime
Sigurds bjørnetime Sigurd får besøg af en masse dyrebørn, og så dukker der nogle nye dyr op i teatret. Det er HVORFOR DET-dyrene og de stiller en masse spørgsmål, som ikke alle er nemme at svare på, men Sigurd forsøger at tilfredsstille deres spørgelyst.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten og Vejret
TV AVISEN med Sporten og Vejret

19:05  

Tæt på bjørnene (2:2)
Tæt på bjørnene (2:2) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

20:00  

Melodi Grand Prix 2017
Melodi Grand Prix 2017 Melodi Grand prix 2017 - direkte fra Boxen i Herning. Når årets 10 deltagere kæmper om at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Ukraine til maj, er det med en helt særlig historie. Det er nemlig præcis 60 år siden, Danmark for første gang sendte Melodi Grand Prix i 1957, og dét jubilæum bliver selvfølgelig fejret på aftenen. Værterne, Annette Heick og Johannes Nymark, glæder sig til at byde velkommen til et traditionsrigt og festligt show, der endnu engang kan samle danskerne.

DR2

19:10  

Felix og Vagabonden II (6:10)
Felix og Vagabonden II (6:10) I Bulbjerg får Henning pludselig selskab i den gamle bunker tæt ved hans shelterplads. De to skæggede cigarrygende brødre, Tue og Leif, er netop ankommet på motorcykel. Frirum fra konerne, det må enhver da have! I Blokhus venter ægteparret gennem 40 år, Lisbeth og Jørgen, med hjemmelavet flæskesteg og varm seng til Felix og vagabonden i deres sommerhus. Lisbeth er hundeskruk og drømmer om en hund som Felix. Det udnytter Felix til fuld forkælelse. Og under middagen afslører Lisbeth, at hun bærer rundt på en sorgfyldt barndom.

19:55  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (1:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (1:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. Her svømmer milliarder af sild ind til den norske kyst for at gyde, det tiltrækker kæmper i form af pukkelhvaler og spækhuggere. De enorme rovdyr er svømmet tusindvis af kilometer for at tage del i dette festmåltid.

20:45  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (2:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (2:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. En flok delfiner og fugle samarbejder om at jage hestemakreller midt i dybet. Et andet sted i Atlanterhavet undersøger dykkere den midtatlantiske ryg, der er en undersøisk bjergkæde, der opstod efter jordens overflade revnede for omkring 60 millioner år siden.

DR3

19:15  

Alene i vildmarken (9:10)
Alene i vildmarken (9:10) Kun de hårdeste deltagere står tilbage i vildmarken, men selv den stærkeste mand kan intet stille op imod isolation og hjemlængsel. Se med i dette ekstreme overlevelseseksperiment, hvor 10 danskere er sat af ude i den norske vildmark for at teste, hvor længe vi mennesker kan overleve på egen hånd. I total isolation og med et minimum af hjælpemidler filmer de deres egen kamp mod sulten, kulden, den barske natur og ikke mindst mod dem selv! Målet er at overleve så længe så muligt. Den sidste, der står tilbage vinder...

20:00  

Transporter 3
Transporter 3 Den handlekraftige lejesvend Frank Martin bliver hyret til et job, han ikke kan afslå - for hvis han gør, vil det koste ham livet. En ministerdatter er blevet kidnappet, og Frank skal transportere hende fra by til by. Frank pønser på at befri hende, men det er lettere sagt end gjort. For hvis Frank eller pigen bevæger sig mere end 20 meter væk fra deres bil, vil de blive sprængt i stumper og stykker. Frank Martin: Jason Statham. Valentina: Natalya Rudakova. Tarconi: François Berléand. Instruktion: Olivier Megaton.

DR K

18:00  

Halløj på badehotellet (5:12)
Halløj på badehotellet (5:12) Det er gourmetaften på Fawlty Towers, og det ser ud til, at Basils store drøm om at skabe et førsteklasses hotel er ved at gå i opfyldelse. Men Basils drøm er tæt på at briste, da han finder kokken døddrukken på køkkengulvet. Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

18:30  

Halløj på badehotellet (6:12)
Halløj på badehotellet (6:12) Sybil er på hospitalet, og Basil står selv for hotellets drift. Den hårdt prøvede hotelejer må både kæmpe med en brandøvelse og et udstoppet elghoved. Senere tager han sig kærligt af et tysk rejseselskab. Ikke et ord om krigen! Basil Fawlty: John Cleese. Sybil Fawlty: Prunella Scales. Manuel: Andrew Sachs.

19:00  

Huset på Christianshavn (84)
Huset på Christianshavn (84) Sidste afsnit. "Hus forbi". Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karls Stegger, Preben Mahrt, Helge Kjærulff-Schmidt, Edvin Tiemroth, Henning Palner, Dick Kaysø, Jørgen Beck, Pouel Kern og Olaf Nielsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Fra 1977.

19:45  

Før Søndagen
Før Søndagen Johannes Møllehave fortæller om salmen "Sov sødt, barnlille", og om hvordan man med bind for øjnene kan afsløre, at en salme er skrevet af Grundtvig. DR PigeKoret ved dirigent Michael Bojesen synger salmen fra Brabrand Kirke Fastelavns søndag. www.dr.dk/tro

19:55  

Dagens sang
Dagens sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

22 kugler
22 kugler Efter en lang og succesrig karriere som lejemorder er Charly blevet en retskaffen mand. I tre år har han levet et stille liv sammen med sin kone og to børn. Men en morgen bliver Charly udsat for et attentat. Han efterlades alvorligt såret med 22 kugler i kroppen. Gangsteren Tony Zacchia er den eneste, der ville turde forsøge at dræbe Charly. Tony har dog begået en alvorlig fejl: Charly lever stadig. Og snart kommer hævnens time. Charly: Jean Reno. Marie Goldman: Marina Foïs. Tony Zacchia: Kad Merad. Instruktion: Richard Berry.

DR Ultra

18:25  

MGP missionen
MGP missionen Dansk spillefilm fra 2013. Karl har boet de første 12 år af sit liv i Hvide Sande med sin mor, mormor og morfar. Derfor er chokket stort, da hans mor fortæller ham, at de skal flytte til København. Omstillingen bliver ikke nemmere af, at han skal starte på en skole på Nørrebro, hvor 80 procent af børnene er tosprogede og jargonen er hård. Karl planlægge flugten tilbage til morfar og mormor og får hjælp fra en uventet kant. For i 6.b går også den tyrkiske pige Sawsan, der trods familiens modstand vil deltage i børne MGP. Karl og Sawsan finder sammen i en fælles mission vestpå. Medvirkende: Sylvester Byder, Malika S. Graff, Line Kruse, Ali Kazim, Lars Knutzon m.fl. Manuskript: Gitte Løkkegaard, Martin Miehe-Renard og Hans Hansen. Instruktion: Martin Miehe-Renard. Fotograf: Lars Reinholdt. Stills: Karina Tengberg. Musik: Frans Bak og Keld H. Ibsen. Produktion: Asa Film Production i samarbejde med bl.a. DR.

20:00  

Sangen fra havet
Sangen fra havet Tegnefilm med danske stemmer. Da 8-årige Ben og hans 4-årige søster Saoirses mor forsvinder, bliver de to børn sendt til byen for at bo hos deres bedstemor. De beslutter sig hurtigt for at vende tilbage til deres hjem ved havet og bliver trukket ind i en fantastisk verden, som Ben ellers kun kender fra de folkeeventyr, hans mor fortalte, når de skulle sove. Ben opdager, at Saoirse besidder kræfter, der kan bruges i den magiske verden og at de måske kan være deres eneste redning. Men for at klare turen må de to søskende først lære at stole på hinanden.

DR Ramasjang

18:00  

Jake og piraterne på Ønskeøen
Jake og piraterne på Ønskeøen Tegnefilm med danske stemmer.

18:25  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Spejder-Tom på svampejagt

18:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Fanget i landsbyen

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Det hjemsøgte slot

19:10  

Yakari
Yakari Indianerdrengen Yakari har en fantastisk evne: Han kan tale med dyr. Men med sådan en gave følger også et stort ansvar, for han vil hjælpe alle naturens skabninger, store som små - og det fører til mange farefulde oplevelser.

19:25  

F for får
F for får Skjulte talenter

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Tumult i træhulen

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om jagten på hasselnødderne.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger inviterer Myren på marmelade henne på havebordet.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

22:00  

Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter
Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter En gang havde Carl Hamilton en familie. Den blev udraderet i en hævnaktion. Da Carls syvårige guddatter bliver bortført, bringer det alle de smertelige minder tilbage. Nu sætter den svenske superagent alt ind på at befri lille Nathalie. Alt for sent indser han, at der er stærke kræfter, som modarbejder hans redningsaktion. Carl Hamilton: Mikael Persbrandt. Mouna Al Fathar: Saba Mubarak. Ewa Tanguy: Frida Hallgren. Instruktion: Tobias Falk.

23:25  

Mord i Wales II (3:5)
Mord i Wales II (3:5) En advokat findes myrdet i sit hjem. Bonden Glyn Powell mistænker den unge krybskytte Daniel Prothero for at stå bag mordet, og nu må Tom Mathias finde den unge mand, før Powell og hans bande af selvbestaltede lovhåndhævere slår kløerne i ham.

DR2

21:35  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (3:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (3:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. Her i Caribien svømmer søkoen rundt, den er tre meter lang og er en fjern slægtning til elefanten. Den er på jagt efter sin livret, nemlig søgræs. Et andet sted under havets overflade samles stimer på tusindvis af snappere for at gyde. Det er dog langtfra alle æggene, der bliver til noget. Her lever hvalhajen nemlig også, og den elsker æg.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Jersild om Trump
Jersild om Trump

23:30  

Quills
Quills Paris, ca. 1800. Den berygtede seksuelle eventyrer Marquis de Sade er buret inde i en galeanstalt, men det stopper ikke hans grænseoverskridende skriverier. Kammerpigen Madeleine smugler de Sades erotiske historier ud til den spændt ventende offentlighed. Men regimet frygter adelsmandens skriverier, og den brutale læge Royer-Collard får til opgave at 'kurere' ham. Marquis De Sade: Geoffrey Rush. Madeleine: Kate Winslet. Coulmier: Joaquin Phoenix. Royer-Collard: Michael Caine. Instruktion: Philip Kaufman.

DR3

21:40  

Anger Management
Anger Management Efter en misforståelse på et fly får forretningsmanden Dave Buznik en behandlingsdom, så han kan lære at styre sit temperament. Det er ikke helt retfærdigt, for i virkeligheden er Dave verdens sødeste og fredeligste mand. I hvert fald indtil han bliver sendt i terapi hos vredes-terapeuten Buddy Rydell. Buddys bizarre metoder kunne få en engel til at gå amok, og det er ikke let at afgøre, hvem der er patient, og hvem der er terapeut. Dave Buznik: Adam Sandler. Buddy Rydell: Jack Nicholson. Linda: Marisa Tomei. Instruktion: Peter Segal.

23:15  

Bridgend
Bridgend Teenagepigen, Sara, og hendes far, politimanden Dave, flytter til en lille walisisk landsby i et tidligere minedistrikt. Landsbyen er plaget af selvmord blandt de unge. Sara forelsker sig hovedløst i en af de lokale drenge, mens Dave prøver at stoppe de uforklarlige og mystiske selvmord. Filmen er baseret på virkelige begivenheder og er uegnet for børn. Medvirkende: Hannah Murray, Steven Waddington, Josh O'Connor, Adrian Rawlins m.fl. Manuskript og instruktion: Jeppe Rønde. Fotograf: Magnus N. Jønck. Musik: Mondkopf. Stills: Produktion: Blenkov Schønnemann i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR K

21:50  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick forlader det sydlige Grækenland og tager til den tyrkiske vestkyst, hvor han med fornøjelse smager den cremede armolaost, der er modnet i gedeskind, Urlas berømte rødvin og en fantastisk tyrkisk morgenmad.

22:50  

Metro Manila
Metro Manila På flugt fra fattigdommen i Fillppinernes bjergområder rejser Oscar og hans familie til millionbyen Manila. Her bliver hver dag en kamp for at overleve. Oscars kone får arbejde på en tvivlsom natklub, mens Oscar får job som vagt på en pengetransport. En risikofyldt tjans, som bliver endnu farligere, da Oscars næmeste kollega tvinger ham til deltage i et millionkup mod deres egen arbejdsplads. Oscar: Jake Macapagal. Ong: John Arcilla. Mai: Althea Vega. Instruktion: Sean Ellis.

DR Ultra

21:30  

Snydt!
Snydt!

21:40  

Snydt!
Snydt!

21:55  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:55  

Mord i Skærgården: Uden skyld (1:3)
Mord i Skærgården: Uden skyld (1:3) En gruppe børn leger i skoven på skærgårdsøen Sandhamn, da der lyder et skrig. Et af børnene har fundet en plastikpose med en forrådnet arm. Der er få ledetråde, og kriminalinspektør Thomas Andreasson opsøger sin lokalkendte veninde Nora Linde for at få hjælp. Kan de sammen finde nye spor i sagen? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

01:35  

Mord i Skærgården: Uden skyld (2:3)
Mord i Skærgården: Uden skyld (2:3) Endnu en ung kvinde forsvinder på skærgårdsøen Sandhamn. Øboerne frygter det værste. Er også hun blevet myrdet og lemlæstet? Nora Linde finder et spor, der måske kan hjælpe kriminalinspektør Thomas Andreasson videre i sagen. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

02:20  

Mord i Skærgården: Uden skyld (3:3)
Mord i Skærgården: Uden skyld (3:3) Hvem slog Mia ned på en båd på Sandhamn? Er det den samme, som står bag de to pigers forsvinden? Nye ligdele bliver fundet, og nye spor skal udredes. Nora bliver personligt involveret i sagen, der nærmer sig en dramatisk afslutning. Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

03:05  

Kommissær Janine Lewis (4:19)
Kommissær Janine Lewis (4:19) Charlotte Moran bliver kremeret, tilsyneladende efter at have taget sit eget liv. To uger senere meldes både hendes mand, Dave Moran, og krematorieassistenten John Wheeler savnet. Da Janine går ind i sagen, opdager hun, at der blev kremeret endnu et lig sammen med Charlottes lig. Men hvem er det andet lig? Dave Moran eller John Wheeler? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Hackett: David Schofield. Instruktion: Alex Pillai.

DR2

01:30  

Mordmysteriet i Three Pines
Mordmysteriet i Three Pines Den normalt så idylliske canadiske landsby Three Pines rystes af et mord. Den afholdte, pensionerede skolelærer Jane Neal findes død i en nærliggende skov - skudt gennem hjertet med en pil. En tragisk jagtulykke eller koldblodigt mord? Kommissær Armand Gamache fra politiets drabsafdeling i Montreal sendes til Three Pines for at finde svaret. Gamache: Nathaniel Parker. Beauvoir: Anthony Lemke. Clara Morrow: Kate Hewlett. Instruktion: Peter Moss.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Brit Awards 2017
Brit Awards 2017 Glæd dig til et brag af et show, når den britiske musikindustri hylder det forløbne års bedste britiske og internationale sangere og musikere. På scenen i Londons 02 Arena optræder desuden en række af tidens største musikalske stjerner - heriblandt Robbie Williams, Little Mix, Emeli Sandé og The 1975.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:40  

Monty Pythons bedste (4:6)
Monty Pythons bedste (4:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her Terry Gilliam, hver udvalgt deres favoritter.

01:35  

Monty Pythons bedste (5:6)
Monty Pythons bedste (5:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her Michael Palin, hver udvalgt deres favoritter.

02:30  

Monty Pythons bedste (2:6)
Monty Pythons bedste (2:6) Fra det skingrende skøre, vanvittige, morsomme og absurde univers i Monty Pythons flyvende cirkus har de fem overlevende medlemmer, her Terry Jones, hver udvalgt deres favoritter.

03:25  

Sønnens værelse
Sønnens værelse Giovanni er psykiater og familiefar. En dag aflyser han en udflugt med sin søn for at tage sig af en patient i krise. Sønnen tager i stedet ud at dykke - og omkommer. Familien går i sort, og Giovanni bebrejder sig selv, at han ikke havde prioriteret familien. Han er god til at hjælpe andre, men ikke sig selv. Hjælp udefra kommer i form af sønnens tidligere veninde. Giovanni: Nanni Moretti. Paola: Laura Morante. Irene: Jasmine Trinca. Instruktion: Nanni Moretti.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0225052929