Ikast
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 23. august 2017

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 23. august 2017

DR1

00:25  

Mistænkt 3 (2:2)
Mistænkt 3 (2:2) Jane Tennison jager trækkerdrengen Connies morder og er samtidig kommet på sporet af en pædofili-ring. Mens nye vidner melder sig med kompromitterende oplysninger om Parker-Jones, der driver et center for gadebørn, tør ingen vidne mod den mordmistænkte alfons James Jackson. Samtidig modarbejdes Jane åbenlyst af sine overordnede, der synes at holde hånden over nogen, men hvem og hvorfor? Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Jackson: David Thewlis. Instruktion: David Drury.

02:10  

Kampen for tilværelsen II (2:8)
Kampen for tilværelsen II (2:8) Norsk dramaserie. (10:16). Hugo samler det gamle slæng for at hjælpe Tomasz med at lede efter sin far. De påstår alle, at de har været sammen med Tomasz' mor, som var guide i Krakow, men nu kommer sandheden endelig frem. Hvem af dem er Tomasz' far? Og hvordan bliver mon det første møde mellem far og søn? Medvirkende: Bartek Kaminski, Lena Kristin Ellingsen, Ola G. Furuseth, Mads Ousdal og Trine Wiggen m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:55  

Spooks (46)
Spooks (46) En militant miljøgruppe stormer flodbarrieren Thames Barrier, der skal forhindre, at Themsen går over sine bredder. Gruppen vil have regeringen til at offentliggøre et tophemmeligt og yderst kontroversielt dokument om fremtidens miljøpolitik. Hvis ikke regeringen går ind på gruppens krav, vil den sprænge flodbarrieren i luften og dermed sætte store dele af London under vand.

03:45  

Hammerslag 2008 (18)
Hammerslag 2008 (18) Er smilet stivnet i Århus, eller kan man stadig gøre en god forretning, når man skal sælge sin bolig? Mæglerne skal gætte priserne på to lækre lejligheder med hver sit særpræg, men med det til fælles, at de ligger super attraktivt. Sidste bolig er en spændende, toprenoveret villa i Silkeborg. Sendt første gang 05.01.09

04:10  

Hammerslag 2009 (1)
Hammerslag 2009 (1) Finanskrise? Nej det kender vi ikke noget til! Hammerslag er flygtet fra et stillestående dansk boligmarked til et sted, hvor solen altid skinner og hvor boligerne koster en formue. En gang var Mallorca kun kendt for grisefester og halvdårlig sangria. I dag er øen hjemsted for de rige og de kendte. Alle dem, der kun vil have det bedste af det bedste. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 10.03.09

04:40  

Kender du typen? 2012 (13)
Kender du typen? 2012 (13) Det er en hovedperson med afklarede smagsløg, Kender Du Typen? besøger i aften. Vedkommende har fundet favoritten indenfor vin, deodorant, cykler, creme, øl og meget andet. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at pejle sig ind på, hvem der ikke kan fordrage grønne planter i vinduet, men til gengæld er vild med souvenirs. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 07.11.12

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Søren Ryge - Vikingemad
Søren Ryge - Vikingemad Hvad spiste danskerne i vikingetiden? Det ved vi meget lidt om, men nu ved vi lidt mere. De spiste sammenkogte retter! En arkæolog har skrevet speciale om emnet og har med nye metoder kunnet lave en liste over meget af det, man spiste. Den gav hun til museumsfolkene på Moesgård Museum ved Århus, som gav den videre til Søren Gericke. Resultat: Et orgie af et måltid med 7 sammenkogte retter og meget andet. Søren Ryge og Egon Rix var med. Sendt første gang 20.05.09

06:15  

Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (1:6)
Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (1:6) Følg med Anders Lund Madsen, når han fisker blandt annoncerne i Den Blå Avis og Gul & Gratis for at fange de dybt originale og mageløst almindelige mennesker, som gemmer sig derude i dette sære land, vi kalder Danmark. Med sig på rejsen har Anders sin vrangvillige ven, legenden Poul Nesgaard, som har sin helt egen plan.

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Spis og spar (1:6)
Spis og spar (1:6) På Nørrebro i København bor parret Jelena og Rune sammen med deres to sønner. Familien frygter tomme skabe og sultne børn, så køkkenskabe og fryser er altid fyldt op med mad. Parret handler op til flere gange om ugen, altid uden indkøbsseddel, og det bliver ofte en dyr fornøjelse. Ikke mindst fordi, børnene er meget selektive med hvad de spiser og stort set kun vil have kendte mærkevarer.

08:10  

Generation XL (2:7)
Generation XL (2:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. I programmet møder vi 11-årige Lukas, som er svært overvægtig og startet i behandling på overvægtsklinikken i Horsens. Nu skal Lukas og familien leve op til en række leveregler, for at han kan tabe sig. Blandt andet fik Lukas og familien besked på at tømme deres slikskab, men her en uge efter samtalen, er der igen slik i skabet, og Lukas har faktisk helt overvejet at droppe ud af behandlingen. 12-årige Laura og 14-årige Gudmund møder ekspert i overvægt, børnelæge Jens-Christian Holm, for første gang. Gudmund får at vide, at hans enorme skærmforbrug skal sættes kraftigt ned, og Kristine på 11 år får gode nyheder, da hun er til sit første vægttjek på sygehuset i Holbæk.

08:55  

Kampen for tilværelsen (8:8)
Kampen for tilværelsen (8:8) Norsk dramaserie. (8:16). Tomasz er blevet venner med den rige og flinke Johannessen og lader ham kysse sig. Karianne køber en ny dyr bil med en masse elektronik, og bliver låst inde i bilen. Hugo og Suzy bliver enige om at glemme branden, eftersom en satanist har tilstået. Jens Christian har tjent en masse penge på sin krokodille-app og vil købe forældrenes lejlighed. Medvirkende: Bartek Kaminski, Mads Ousdal, Trine Wiggen, Nini Bakke Kristiansen, og Peder Gehrken Bøyum m.fl. Manuskript: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

00:05  

Sandheden om alkohol
Sandheden om alkohol Hygge og sociale sammenkomster indebærer ofte indtagelse af alkohol, men hvordan påvirker alkohol i virkeligheden kroppen? Her undersøger den britiske læge Javid Abdelmoneim, hvad konsekvenserne er ved indtagelse af alkohol. Han ser desuden nærmere på diverse myter omkring alkohol: Sover man bedre på et glas rødvin? Giver øl færre tømmermænd end indtagelse af vodka?

01:05  

USA's vilde vesten: Det store slag (6:8)
USA's vilde vesten: Det store slag (6:8) Retssystemet er korrupt og lovløsheden hærger i slutningen af 1800-tallet i USA. I 1878 gør Billy the Kid sig yderst bemærket, da han skyder og dræber den siddende sherif i Lincoln Country og efterfølgende undslipper lovens lange arm i et stort blodbad. Alt imens er Jesse James, en anden lovløs, træt af at holde lav profil efter et mislykket bankrøveri. Her møder de to mest berygtede lovløse personligheder i amerikansk historie endelig hinanden.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:25  

Felix og Vagabonden II (8:10)
Felix og Vagabonden II (8:10) Dansk reportage fra 2017 I Kollemorten i Midtjylland ved Felix ikke, hvad der venter ham i en kælder. Med slør, briller og krone bliver Felix's køn nemlig udfordret. I Rødding venter Hennings navnebror Henning, der er landmand med både mælk og marker på at give Felix og vagabonden en rigtig Morten Korch oplevelse. Der skal nemlig både høstes og malkes og det har vagabonden ikke prøvet før. Landmandens datter Annette høster dog også meget opmærksomhed fra Henning, da hun ærligt åbner sit hjerte og fortæller om, hvordan det er at være født døv. Med nyhøstet halm i laden vælger Henning at her skal ham og Felix overnatte. Sendt første gang 05.03.2017

08:10  

Felix og Vagabonden II (9:10)
Felix og Vagabonden II (9:10) Dansk reportage fra 2017 Henning bliver både rørt og beæret, da han ankommer til Odense. Kæresteparret Jette og Michael har nemlig spurgt, om han vil bage bryllupskagen til deres forestående bryllup. For hvem ønsker, at en hjemløs skal både kreere bryllupskagen, men også deltage til ens bryllup? Det kræver hjælp fra de lokale i Odense, og Henning glæder sig til at vise, at han for seks år siden arbejdede som bager og faktisk kan noget. Brylluppet sætter også mange tanker i gang hos Henning, der inderst inde drømmer om tosomhed og kærlighed. Felix og vagabondens videre tur over Fyn bliver dog brutalt afbrudt, da Henning bliver ramt af et voldsomt uheld. Sendt første gang 12.03.2017

08:55  

Indvandringens historie (3:6)
Indvandringens historie (3:6) Danmarkshistoriens mest massive indvandring fandt sted i de sidste måneder af Anden Verdenskrig, hvor en kvart million tyskere søgte ly for de fremstormende russiske tropper i Danmark. Før denne voldsomme indvandring havde Danmark med lovstramninger afvist mange flygtninge fra Hitlers Tyskland. Men nogle slap ind og endte med at leve deres liv i Danmark. Produceret af Express TV-Produktion for DR TV. Sendt første gang 06.04.03

DR3

00:05  

Ekstremt vejr: I farezonen
Ekstremt vejr: I farezonen Dødelige tyfoner, skovbrande, oversvømmelser og orkaner - ekstreme vejrforhold kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Her fortæller to briter om, hvordan deres drømmerejse til Filippinerne udviklede sig til noget nær helvede, da de blev fanget i en monstertyfon.

00:55  

Gift ved første blik USA III (2:15)
Gift ved første blik USA III (2:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu har de seks singler bare 14 dage til at forberede sig på at de skal giftes med en komplet fremmed.

02:15  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

02:35  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:20  

Adèles liv - kapitel 1 og 2
Adèles liv - kapitel 1 og 2 Gymnasiepigen Adèle længes efter noget, hun ikke kan sætte ord på. Men da hun møder den blåhårede kunststuderende Emma, vækkes hun følelsesmæssigt og seksuelt. De to unge kvinder indleder et lidenskabeligt forhold, og Adèle tager hul på et helt nyt kapitel af sit liv. 'Adèles liv' modtog Cannes-festivalens Guldpalme foruden en lang række andre priser. Emma: Léa Seydoux. Adèle: Adèle Exarchopoulos. Instruktion: Abdellatif Kechiche.

03:05  

Når kærlighed er forbudt
Når kærlighed er forbudt En verdensomspændende revolution er i gang for at opnå det, som generalsekretær for FN, Ban Ki Moon, og præsident Obama har kaldt den næste store landvinding for de universelle menneskerettighederne: afkriminalisering af homoseksualitet. I dag er homoseksualitet forbudt i næsten halvdelen af verden. Ud af FN's 196 medlemslande har syv dødsstraf. I 84 andre kan det koste fængsel og fysisk afstraffelse at dyrke sex med sit eget køn. Men der er håb forude. For debatten om de homoseksuelles rettigheder raser overalt, hvad enten det handler om legalisering i Mellemøsten og Afrika eller diskussion af homoægteskaber i Vesten.

04:05  

Danske drømme (6:10)
Danske drømme (6:10) Det går ufatteligt godt, men ikke så længe. Forbrugsboblen brister, da danskerne får en kartoffelkur og yuppierne må parkere Mercedes'en. Så er det jo godt, at Danmark kan spille fodbold. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

05:05  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

05:50  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter; Jesper Klein og Lise-Lotte Norup eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov. Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

06:05  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:25  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

07:00  

Hatten rundt (3:12)
Hatten rundt (3:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

07:30  

Hatten rundt (4:12)
Hatten rundt (4:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer
Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer - sunget af et af DR's kor.

08:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en ny Østersø- færge, om en ny luftrute over de arktiske egne, om det britiske parlament, der åbner sig for fjernsynet, om tæsk i skolen, om grise, der fodres op med ølsjatter og med Povl Dissings og Benny Andersens muddermål. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Regnskovsgryde

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (8)
The Next Step III (8) Jeg er jeres kaptajn

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - DUMT (113)
Klassen - DUMT (113) Max laver ballade og Karl får skylden. Max er nødt til at bevise, at han er en god ven.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Øjet.

08:15  

Dyrs våben: Kronhjort
Dyrs våben: Kronhjort Den med det største og flotteste gevir vinder retten til en hun hjort og måske endda hele flokken. Men ikke uden kamp! Skovens konge skal kæmpe mod en ung kronhjort.

08:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (4) - Hyænen Den er plettet, har et af verdens stærkeste bid og er forhadt af både mennesker og dyr. I dag skal Sebastian forsøge at finde et af Afrikas mest afskyede dyr - den plettede hyæne.

08:35  

Dansk hulebyg (7:10)
Dansk hulebyg (7:10) Bertram er 12 år og drømmer om en hule i et 12 meter højt egetræ på engen bag sit hjem ved skoven. Han vil også gerne konstruere en elevator til sin lille hundehvalp Cookie. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen bygger de en hule med gangbroer, soveværelse og hunde-elevator. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Mågeredderne

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø De forsvundne bær

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Freddie Frø er en brun frø og synger ikke så flot som løvfrøerne. Hvad skal han gøre, når han gerne vil være med i koret?

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

06:05  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella I form.

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fællessang.

06:30  

Mumitroldene (17)
Mumitroldene (17) Teaterrotten Emma

06:42  

Kiwi & Strit (13)
Kiwi & Strit (13) Nogen stjæler dele af Kiwi & Strits hus. De følger tyvens spor, og finder ud af, at det er de små skovvæsner....

06:45  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

06:55  

Sikker & Søn IV (13)
Sikker & Søn IV (13) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, står Sikker på en skater-rampe og gør sig klar til at suse ned. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12) Tiderne skifter

07:20  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

07:35  

F for Får (12)
F for Får (12) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris (25)
Gurli Gris (25) Frøken Gazelles afskedsfest

07:50  

Gurli Gris VI (1)
Gurli Gris VI (1) Dronningen

07:55  

Kevin og farfar (3)
Kevin og farfar (3) Loftspøgelset

08:05  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

08:30  

Sofus II (5)
Sofus II (5) Sofus lander hos Simon, der bor på en gård på Sejerø. Simon skal hjælpe sin mor med at dele post ud på hele øen. Simon cykler på sin egen cykel, men det kan godt være hårdt for benene, når bakkerne er stejle. En chokolademad i solen giver heldigvis kræfter. Simon giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

08:45  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

08:55  

Minisekterne (13)
Minisekterne (13) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Vores egen zoo (2:6)
Vores egen zoo (2:6) Britisk dramaserie fra 2014.

10:30  

Antikkrejlerne (15)
Antikkrejlerne (15) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (16)
Antikkrejlerne med kendisser (16) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:35  

Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn
Når livet vender (3:8) - Hitlers gudbarn Niklas Frank er Adolf Hitlers gudbarn og hans far, Hans Frank, blev kaldt 'Slagteren fra Polen'. Niklas var bare 8 år, da han ankom til cellen i Nürnberg for at tage afsked med sin far, ganske få timer inden dennes dødsdom skulle eksekveres. Hans søskende lærte aldrig at håndtere den tunge arv, det er at bære et navn, der associeres med nazismens grusomme massemord, men Niklas Frank har på trods af farens horrible gerninger under krigen formået at skabe et liv, der trods alt er værd at leve. Nordvision fra Sverige.

10:05  

Kønnenes hemmeligheder (2:3)
Kønnenes hemmeligheder (2:3) "Tiltrækning" Der er ingen tvivl om, at kvinder og mænd er forskellige. Men hvordan kommer det til udtryk, når vi leder efter en partner, og hvilke ting tiltrækkes vi af hos det modsatte køn? Et hold af videnskabsmænd undersøger 50 mænd og 50 kvinder, der alle er singler. De bliver målt, deres præferencer bliver udforsket, og deres inderste ønsker afsløres. Derefter forudsiger videnskabsmændene, hvilke singler, der vil være perfekte for hinanden. For at se om teorierne har hold i virkeligheden, kulminerer eksperimentet i en omfattende speed dating, hvor førstehåndsindtryk, gensidig tiltrækning og fysiske ligheder analyseres. 32-årige Beth og 37-årige Peter er to af de singler, der håber på at få hjælp af videnskaben til at finde kærligheden.

10:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

11:20  

Livet ud ad Landevejen: Karen Thisted og Huxi Bach
Livet ud ad Landevejen: Karen Thisted og Huxi Bach Journalist og forfatter Karen Thisted har inviteret den over 30 år yngre TV- og radiovært Huxi Bach med på en tur i sin bil. De har arbejdet tæt sammen i mere end 5 år og mødes her til en samtale om deres professionelle makkerskab og om, hvorfor de fungerer så godt sammen.

11:50  

Drømmen om landet (3:8)
Drømmen om landet (3:8) For de fire storbyfamilier, der har fået chancen for i fem uger at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, er den helt anderledes hverdag nu for alvor kommet i gang, og ferie er det ikke! Pernilla og hendes tre teenagedøtre er flyttet fra deres lejlighed i Stockholm til det nye sted, en campingplads! Det var ikke lige sådan et sted, der indgik i deres drømme, men nu må de tage fat, stedet skal drives ordentligt i de uger, de er der. Familien Loverfelt vågner op til en ubehagelig overraskelse i det Bed and Breakfast, som de skal bo i og være ansvarlige for, og hos Beatriz og Marcelo går det så som så - de har svært ved at holde sammen på bonde-gården. Nordvision fra Sverige.

DR3

09:40  

Taler du kropssprog? (7:8)
Taler du kropssprog? (7:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:00  

Taler du kropssprog? (8:8)
Taler du kropssprog? (8:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

10:25  

Dyrenes utrolige evolution II (1:6)
Dyrenes utrolige evolution II (1:6) Afrika er et enormt kontinent fyldt med eksotiske og sære dyr. Men et område rummer en større mangfoldighed end noget andet sted. Nemlig Albertine-riften. Dette hotspot for dyreliv udgør kun én procent af Afrika, men rummer en større mangfoldighed end noget andet sted på kloden. Her har mutationer og evolution fået frit løb gennem tusindvis af år. Det har skabt arter, som ikke findes noget andet sted på kloden.

11:10  

Dyrenes utrolige evolution II (2:6)
Dyrenes utrolige evolution II (2:6) På verdens tredjestørste ø, Borneo, har mutationer og evolution fået frit løb gennem tusindvis af år. Det har skabt et unikt dyre- og planteliv, der ikke findes andre steder på jorden. Her danner verdens højeste regnskov ramme om flyvende mutanter, dyr med overdrevne træk og bizarre partnerskaber mellem planter og dyr.

11:55  

På vinger over - Nordamerika
På vinger over - Nordamerika Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Flyv tværs over Nordamerika sammen med millioner af snegæs og oplev, hvordan det føles at være byttedyr for USA's nationalfugl, den hvidhovede ørn. Glid under Golden Gate i San Francisco med en flok pelikaner og oplev Monoment Valley, Grand Canyon og New York på ryggen af en fugl!

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om en vordende regent i hård træning, om en usædvanlig danseopvis- ning på Strøget i København og om dansk håndsrækning til hårdt ramte finner. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:50  

Danmark i Den Kolde Krig (2:12)
Danmark i Den Kolde Krig (2:12) Det var dengang i 50erne, hvor den kolde krig virkelig bed sig fast og bevægede sig helt ned i barndommens land. Mange børn, der kom fra kommunisthjem mærkede hurtigt, at de ikke var som de andre. De følte sig udenfor, og det førte til drillerier og tæv i skolen, hvis det blev afsløret, at klassen havde et kommunistbarn. Vi møder en række børn, der kan fortælle om en tid, hvor man ikke følte sig velkommen i samfundet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

10:30  

Danmark i Den Kolde Krig (3:12)
Danmark i Den Kolde Krig (3:12) Atombomben blev modtaget med begejstring, da den sprang første gang og satte en stopper for Anden Verdenskrig. Og der skulle gå mange år før protesterne mod bomber og oprustning for alvor begyndte. Mærkeligt nok var videnskabsmændene, der opfandt bomben, de første til at protestere. Senere fulgte befolkningen med, og i starten af tresserne begyndte i Danmark de første marcher mod atomvåben. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

11:05  

Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5)
Så er der mad - Husmoderens martyrium (1:5) "Så er der mad" er en serie der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1960´erne går husmødrene i køkkenet med et anstrengt smil, for madlavning er en pligt - og hvis man faktisk kan li det, skal man helst tie stille med det, for ikke at ødelægge de andres martyrium. Det kommer en af tidens største kvindelige gastronomer, Grete Grumme, til at føle da hun bliver tv-kok. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 14.11.10

11:35  

Fra baggård til big business (2:5)
Fra baggård til big business (2:5) B&O er i dag kendt over hele verden for sit eksklusive design og sin avancerede teknik. Men der var engang, hvor de lavede radioer, der var så grimme at de blev sammenlignet med en lokumsdør. Først da man begyndte at samarbejde med designere brød de igennem lydmuren med et brag der kunne høres helt til Japan. Her fortælles om, hvordan de to ingeniører Peter Bang og Svend Olufsen i 20'erne gav start-skuddet til en dansk verdensucces. Tilrettelæggelse: Søren Bruun. Næste program sendes den 6. oktober.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Orkaner
Store Nørd: Orkaner Når vinden blæser allerhurtigst, blæser den med "orkanstyrke." Og selvom det er sjældent, så sker det af og til, at Danmark rammes af en rigtig orkan. Nørderne ser nærmere på vindhastigheder, og mærker på egen krop, hvordan vinden virkelig kan tage fat, når de tager i en vanvittigt avanceret vindtunnel for at afgøre en konkurrence; Hvem kan lave den bedste vindoptimering af et fartøj? Bliver det Kåre, med hans afpillede cykel, eller bliver det mon Emil, der bygger en kæmpemæssig, aerodynamisk æggeskal på en Moon-Car. www.dr.dk/noerd

09:25  

Drengerøv (2)
Drengerøv (2) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal ud og fyre den af på vandet med vennen Nick, Danmarks modigste kitesurfer. Intet er for skørt eller for farligt - heller ikke i dag, når de to drengerøve finder på nye uprøvede tricks med deres drager.

09:45  

Asfalt (3)
Asfalt (3) Anders er til skate-konkurrence i Haderslev. Alle vennerne er enige om, at han er talentfuld. Men hvordan vil det gå, når han pludselig bliver rykket op i A-rækken sammen med de voksne skatere?

09:55  

Ultra tørret (8)
Ultra tørret (8) Udstyr Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er storprofilen Erik Sviatchenko fra FC Midtjylland! Han nørder fodboldudstyr, svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips til det fede og moderigtige udstyr. Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:20  

Jeg vil være fodboldstjerne (8)
Jeg vil være fodboldstjerne (8) Benjamin vågner på sit værelse om morgenen, og han er ret nervøs for fremtiden. Han taler med sin mor om turen til Holland, hvor U16 landsholdet skal spille landskamp. Benjamin tror ikke, at han kommer med på holdet på grund af sin skadede fod, der stadig ikke er helt i orden. Landstræner Per Holm fortæller hvilke drenge han vil have med til kampen i Holland, men lige inden rejsen går det både galt for Rasmus og Anton. Anton får en slem influenza, der bringer turen i fare, og Rasmus får en skade i lysken, der viser sig at være alvorlig.

10:35  

Ultra Angora mix
Ultra Angora mix

10:50  

Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4)
Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4) Hjalte og Tjelle får i dette program sved på panden og øretæver! Det bliver en hårdtslående dag, hvor styrke er kodeordet. De skal nemlig spise stærke chilier og bokse imod hinanden med bind for øjnene! Og taberen, ja han får bank af en professionel bokser!

11:00  

Kvit eller dobbelt III (8)
Kvit eller dobbelt III (8) Det er kun de allerklogeste hoveder, der har en chance i ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt. I aftenens program kan du se, om Bertil vinder 4000 kroner på sin viden om Kampvogne. Du skal også møde og krydse fingre for Manon, der dyster i emnet græsk mytologi.

11:40  

Citybois - Det vi gør (1:4)
Citybois - Det vi gør (1:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X Factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I første program følger ULTRA eksklusivt Citybois før, under og efter den udsolgte koncert i Falkoner-salen. Vi er med backstage, når Anthon og Thor optræder i landsdækkende TV-shows og når de slapper af uden mikrofoner og pigeskrig. De svarer på spørgsmål, som deres fans har stillet på de sociale medier - og så er vi med, når drengene overrasker deres X Factor-mentor, Thomas Blachman.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om, hvordan mange store ting kan samles i et lille ord.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Slange Kan det virkelig passe, at slangen lugter med tungen? Ta' med Lille Nørd på slangeeventyr og se, om Anders og Katrine er ligeså gode som snogen til at fange fisk i vandet.

10:00  

Vilde venner (5)
Vilde venner (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave hullerne i hegnet i andegården så ænderne ikke flyver væk og redde en svane, der har spist t en fiskekrog.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den ubevogtede have.

10:30  

Kaj og Andrea redder Willy
Kaj og Andrea redder Willy Willy er fanget på en restaurant, hvor kokken serverer frølår! Kaj, Andrea og Ole sætter den store redningsaktion i gang: "Befri Willy". Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

11:15  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (1)
Ramasjang Mysteriet III (1) Hvor er Kyllings mundharmonika? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (13)
Bonderøven 2014 (13) Sæson 13: Frank murer indervægge i bindingsværkshuset. Johan skal i marken og afprøve sin fødselsdagsgave - en le! En høne har valgt at udruge sine kyllinger uden for hønsegården, så hele familien må i gang med at indfange dem. Sendt første gang 05.11.14

12:30  

Kender du typen? 2012 (14)
Kender du typen? 2012 (14) I Kender Du Typen? tager Mads Steffensen livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau med på besøg hos en tidligere BZ'er. Vi er på besøg hos en kendt, som er nabo til de kongelige, helst går i genbrugstøj, og er typen, som altid har plads til en til i hjemmet. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 14.11.12

13:10  

Hammerslag 2009 (2)
Hammerslag 2009 (2) De lamslåede mæglere leverer et historisk men fuldt forståeligt fejlskud. For det første er Mallorca ikke ligefrem hjemmebane for danske mæglere med finanskrise på hjernen. For det andet er mæglerne stadig i chok, da de skal give deres bud. Peter Ingemann har nemlig fundet en bolig, der overgår den vildeste fantasi. Sendt første gang 17.03.09

13:40  

Hammerslag 2009 (3)
Hammerslag 2009 (3) Sjældent har det været sværere at gætte danske boligpriser. Køberne føler sig sikre på, at de kan få enorme nedslag i prisen og sælgerne har meget svært ved at acceptere, at deres bolig ikke er helt det samme værd, som da boligmarkedet toppede. Peter Ingemann har fundet boliger, der er solgt overraskende godt og en enkelt hvor sælgeren kun fik det halve af, hvad han havde håbet på. www.dr.dk/hammerslag

14:10  

Spise med Price - Sagen er bøf.
Spise med Price - Sagen er bøf. Der er masser af oksekød på menuen i denne udgave af "Spise med Price". De veloplagte brødre tilbereder både kendte og ukendte stykker oksekød og får sig en ordentlig overraskelse, da kæmpetyren "Dijon" pludselig står i James' have. Se hvordan man laver verdens bedste pommes frites, og hvorfor det bedste stykke kød slet ikke behøver at være det dyreste.

14:40  

Hun så et mord (5)
Hun så et mord (5) Hollywood-producenten Jerry Lydecker er ved at filmatisere en af Jessica Fletchers romaner, men til Jessicas forargelse har han pumpet historien op med sex og vold i lange baner. Jessica tager til Hollywood for at få Lydecker til at ændre sit manuskript, men filmmanden nægter at bøje sig. Kort tid efter findes han myrdet. Og Jessica havner pludselig øverst på politiets liste over mistænkte.

DR2

12:50  

De utrolige supermennesker - Overmenneskelig styrke
De utrolige supermennesker - Overmenneskelig styrke Skuespilleren Simon Farnaby rejser Jorden rundt og møder forskellige personer, der angiveligt har overmenneskelige evner. Han besøger bl.a. en indonesisk stamme, der tilsyneladende er immune over for smerte og en kinesisk mand, der kan trække en bil med sine øjenhuler. Desuden skal Simon afprøve, om han selv har nogle overmenneskelige evner.

13:35  

De utrolige supermennesker - Hjernens magt
De utrolige supermennesker - Hjernens magt Skuespilleren Simon Farnaby rejser Jorden rundt og møder en række mennesker, der angiveligt kan gøre sig selv immune over for smerte og endda helbrede sygdomme ved tankens kraft. Interessant!

14:25  

Farvel til Amish familien
Farvel til Amish familien Efraim Stoltzfus og hans familie er blevet udstødt af Amish-samfundet, fordi de var uenige i Amish-kirkens strenge kulturelle og religiøse regler. Et år efter møder vi familien, og meget har ændret sig. Familien har fået deres femte barn og lever og klæder sig ikke længere efter de strikse Amish-skikke. Men de står over for en usikker fremtid og føler sig fanget mellem to meget forskellige verdener: den, de efterlod, og den moderne, vestlige verden.

DR3

12:50  

Reza og falafelbaren (6:6)
Reza og falafelbaren (6:6) Falafelbarens første åbningsdag nærmer sig med hastige skridt, men der er stadig masser af ting der mangler at komme på plads. Samtidig har Reza rasende travlt med musikken. Han skal med Sivas til koncert i Horsens og det nye album skal snart være færdigt. Spørgsmålet er, om Reza kan få det hele til at gå op i en højere enhed og om han overhovedet vil fortsætte som falafelentreprenør, når først biksen står klar til brug.

13:20  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

13:50  

Zoo II (3:13)
Zoo II (3:13) Biologen Jackson Oz og hans team arbejder på at finde årsagen til en række drabelige dyreangreb på mennesker kloden over. Da holdet mister deres eneste allierede i regeringen, må de nu på egen hånd forsøge at afværge et forestående dyreangreb på Geneve, der potentielt kan udslette hele byen.

14:35  

Lol
Lol Lola går i gymnasiet og bruger det meste af sin tid på fester, venner og Facebook. Da kæresten Chad er hende utro, bliver hendes hjerte knust. Heldigvis er hendes gode ven Kyle der for hende. Men det viser sig, at Kyle bærer på en stor hemmelighed. Lola: Miley Cyrus Anne Williams: Demi Moore. Ashley: Ashley Greene. Instruktion: Lisa Azuelos.

DR K

12:15  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) En rejse til London midt i 1920'erne blev et vendepunkt for den lille slikfabrikant Holger Sørensen fra Vejle. På rejsen stødte han ind i et forunderligt nyt produkt fra Amerika, tyggegummiet - og han tog idéen med hjem til Vejle. Tyggegummiet blev for alvor udbredt efter Anden Verdenskrig, og Dandy var tidligt med blandt de store på markeder over hele kloden. Vejle-tyggegummiet blev kendt for sin pågående og vovede markedsføring med kendte skue- spillere og letpåklædte piger. Men det var også den hårde internationale konkurrence, der i sommeren 2002 fik tredje og fjerde generation i familie- dynastiet til at sælge en del af virksomheden fra.

12:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om mandemoder, da farfar var ung, om norske børn på ferie i Danmark, om den skrumpende danske krone og om National- museet, der bliver skibsreder. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om en amerikansk præsident, der må bestemme sig om, om FN's norske generalsekre- tær Trygve Lie og den danske statsminister, om John Price, der synger, danser og fjoller, og om Danmarks Radios stjer- neinterviewer Karl Bjarnhof, der taler med rigets statsminis- ter - i liggestol. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:55  

Kampen om Det Hvide Hus: Clinton vs. Bush
Kampen om Det Hvide Hus: Clinton vs. Bush Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespilleren Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende valgkampe i amerikansk historie. Bill Clintons meningsmålinger er i bund, da han indleder kampen mod den siddende præsident George Bush i 1992. Arkivfotos, interviews og rekonstruktioner tegner et billede af, hvordan Bill Clinton og hans valgteam omvender amerikanerne med en af de mest effektive politiske kampagner i historien.

14:35  

Reklamer til tiden (1:8)
Reklamer til tiden (1:8) - om vores tøj, fra galocher til g-streng. Brystfagre madammer, smækre blondiner og åh så naturlige 70'erpiger.Gamle sjove reklamefilm viser, hvordan moden har forandret sig markant i det tyvende århundrede. I gamle dage skulle tøj hovedsagligt være praktisk og billigt. I dag er tøj en stor del af vores identitet. I gamle dage var vi pakket ind fra top til tå; i dag vrikker vores døtre rundt næsten afklædte. Oplev et hav af sjove modereklamer, bl.a. for 'fint tøj fra Brugsen i 20'erne', for brylcreme i 50'erne og Wrangler i 70'erne. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 31.10.03

DR Ultra

12:10  

Isas Stepz (2)
Isas Stepz (2) Det går dårligt med økonomien på Zwimmels danseinstitut. Isabella og Bedstefar Eliot beslutter sig for at skaffe flere danseskole-elever og holde intro-aften på danseskolen. Isa benytter lejligheden til at få lavet en papfigur af sin elskede danselærer Lucas. Og så kan man jo træne sin kysseteknik..

12:25  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

12:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:45  

Nicolines Quiz - Misundelse
Nicolines Quiz - Misundelse I Nicolines Quiz om misundelse skal Alma og Augusta dyste mod Alexander og William i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvorfor man bliver misundelig og hvad man kan gøre for at komme over det.

13:00  

Lokummet brænder I (8)
Lokummet brænder I (8) Sketchshow. Selvom lokummet brænder - har vi masser af lort at grine af. Mød bl.a. den glade kok, der laver mad med munden, og Svenning Bubandt, Danmarks største prankster.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow II (2)
Adrian & Bendix' Kapowshow II (2) Der er kommet et brev med et kærlighedsspørgsmål til Kapowshowet. Brevet er underskrevet B. Endix. Kapowshowet besvarer brevet og viser, hvordan man skriver en ægte kærlighedssang. Undervejs i programmet opfylder Kapowshowet seerønsker. Her får man svar på, hvor mange badedyr der kan være i en folkevogn og, hvordan det ser ud når en trehjulet cykel bliver kørt over af en damptromle.

13:25  

Emilys madmysterier II Biernes by
Emilys madmysterier II Biernes by Træer og blomster skal bestøves af insekter, men inde midt i København er der ikke mange insekter. Derfor er bybierne sat på sagen. Millioner af bier bor faktisk i bistader på Københavns tage, finder Emily ud af, så hun tager ud og "stjæler" deres honning sammen med Oliver, der er biavler. Men bier kan stikke, og det gør rigtig ondt. Så det er vigtigt, at sikkerheden er i orden. Mon Emily kan undgå 100.000 brodde?

13:40  

Klassen - Bagedysten (20)
Klassen - Bagedysten (20) Sofia og Emma har hjemkundskab, men dagen kommer til at handle om noget helt andet end kager.

13:50  

Klassen - Cornelius som sponsor (25)
Klassen - Cornelius som sponsor (25) Sami har lavet en app, der viser om dit tøj er "Dope" eller "Nope". Han vil have Cornelius til at betale for en videre udvikling af app'en.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (8:10)
Danmarks sjoveste barn (8:10) Danmarks seks sjoveste børn hedder Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie. Danmarks sjoveste tegneserieduo er Wulff og Morgenthaler fra Politikens daglige avisstribe Wulffmorgenthaler. Og mødet mellem disse to grupperinger er både mærkeligt og sjovt. Værten Rune Tolsgaard har bedt Wullf og Morgenthaler lære ungerne at snitte en joke til, så den bliver så skarp og koncentreret sjov, at den kan fortælles i ét billede. Og er ideen god nok kan den måske ende i avisen.

14:30  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

14:40  

Braceface (49)
Braceface (49) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse undrer sig over hvem det egentlig var, som sagde et Rap? Kylling opdager Ælling. Bamse vil ikke tro på det, og når ikke at møde den. Bamse underviser Kylling i, hvad man må og ikke må, med en redningskrans.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det finaletid i verdens bedste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! Det endelig slag står imellem de halmtyggende sønderjyder fra Aabenraaske Bonderøvene og de levende døde midtjyder, Splatterne fra Hinnerup. Det kommer til at koste både blod, sved og tårer når de to hold gi'r den ALT hvad den kan trække på dagens baner, der byder på overraskelser fra ende til anden. Når dagens løb er omme, kender vi vinderen af dette års Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel I Det Kongelige Spektakel sker der forunderlige ting i dag! Mens Kong Willy, Luni, Dyt og Prinsesse Habibi er ude og plukke æbler - genfinder Kokken Leo sin cirkuskiste. Se om Leo virkelig kan lave cirkuskunster - og om Prinsesse Habibi kan holde på en hemmelighed! Hvis vi er heldige synger Leo sin cirkussang!

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Penny er syg

13:55  

Sikker & Søn II (13)
Sikker & Søn II (13) Sikker & Søn holder øje med trafikskiltene. De ender på en fodboldbane, hvor Far forklarer reglerne for fodbold med hjemmelavede skilte.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Nogle gange kender vi slet ikke historien om alle de små ting, vi har rundt om os. Den gamle Flaskehals har f.eks. oplevet alverdens ting, da den en gang var en smuk champagneflaske.

DR1

15:25  

Fader Brown (1:10)
Fader Brown (1:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. Et talent, han får god brug for, da den usympatiske Norman Bohum findes myrdet. Smedens hustru tilstår mordet, men er det virkelig hende, der er morderen?

16:15  

Fader Brown (2:10)
Fader Brown (2:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Da en kvinde findes druknet, opdager fader Brown, at det ikke var en ulykke, men derimod mord.

17:05  

En ny begyndelse (4)
En ny begyndelse (4) Krigens grusomheder kaster stadig lange skygger over den australske landsby, hvor sygeplejersken Sarah har slået sig ned efter 20 år i udlandet. Også Sarah er dybt præget af sine oplevelser under krigen, men hendes møde med et jødisk ægtepar får hende til at være mere åben om sin fortid.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:45  

Barndom på bistand (1:2)
Barndom på bistand (1:2) I Danmark kan man ikke altid ved første øjeblik få øje på fattigdommen. Men den er der, hvis man kigger efter. DR2 har gennem 2 udsendelser fulgt 6 danske børn, hvis mor eller far er kontanthjælpsmodtagere og som, ifølge de nu afskaffede fattigdomsgrænser, er fattige. Vi skildrer gennem børnene, hvad det vil sige at være et fattigt barn i et rigt samfund. Sendt først gang 05.09.2016

16:30  

Udkantsmæglerne (3:8)
Udkantsmæglerne (3:8) Dansk reportageserie fra 2016 Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for at tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. I Mariagerfjord kommune er mægler Tom Pedersen godt sur. Han har en køber på hånden, men kreditforeningen og banken vil ikke låne penge ud til en mand på over 60 år. I Guldborgsund på Lolland fremviser John Ole Hansen en villa til et ungt par der har valgt at flytte tilbage til deres hjemegn, og i Faxe er Nanna på besøg hos et pensioneret ægtepar, der har en spændende ejendom til salg, hvor alt indbo følger med, hvis hun finder den rigtige køber. Sendt første gang 31.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:05  

Underverdenens købmænd: Medicin
Underverdenens købmænd: Medicin Falske lægemidler er trængt ind i verdens medicinforsyning. I udviklingslandene menes op mod 1/3 af alle lægemidler at være falske. Velkommen til historien om sortbørsmarkedet for medicin. Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

16:50  

Gift ved første blik USA III (2:15)
Gift ved første blik USA III (2:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu har de seks singler bare 14 dage til at forberede sig på at de skal giftes med en komplet fremmed.

DR K

15:15  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6) Hun er den første dronning, vi kan fortælle om gennem levende billeder nærmest fra vugge til død. I dette program portrætterer vi den smukke svenske prinsesse som blev gift med den bramfri danske sømandsprins. Et par som inviterede pressen indenfor i de private gemakker og som gnubbede skuldre med socialdemokratiske statsministre og fodboldfans. Ingrid oplevede to verdenskrige, voldsomme revolutioner og helt utrolige teknologiske landvindinger. Hun oplevede også, hvordan kongehuset igen og igen blev udsat for voldsom kritik og folkelig uvilje. Dronning Ingrid døde på tærsklen til et nyt årtusinde. Det er blevet sagt, at hun var den sidste rigtige dronning i Danmark. Sendt første gang 08.02.12

15:55  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (1:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (1:6) Hvor kommer vi fra? Og hvad skete der 'i begyndelsen'? Blev mennesket skabt i Guds billede, eller er vi et resultat af en 13,8 millioner år gammel encellet organisme? Den amerikanske skuespiller Morgan Freeman opsøger kristne, muslimer, jøder, hinduer, oprindelige amerikanere og arkæologer for at få svar på menneskehedens største spørgsmål.

16:45  

Historiequizzen: Ufrihed (6:10)
Historiequizzen: Ufrihed (6:10) Indtil hvornår måtte arbejdsgiveren slå sine tjenestefolk? Du får svaret i Historiequizzen, der handler om Ufrihed og sender fra Nationalmuseet.

17:15  

Historiequizzen: Den danske Jens (7:10)
Historiequizzen: Den danske Jens (7:10) Vi følger de danske soldater gennem tiden når Historiequizzen sender fra Tøjhusmuseet.

17:45  

Huset på Christianshavn (48)
Huset på Christianshavn (48) "Nu stiger kunsten" Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Edvin Thiemroth og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1974

DR Ultra

15:00  

The Next Step III (8)
The Next Step III (8) Jeg er jeres kaptajn

15:25  

Thunderbirds (18)
Thunderbirds (18) Afladning

15:45  

Freaktown (27)
Freaktown (27) Freaks i rummet

16:00  

Freaktown (28)
Freaktown (28) Glitter-gejl!

16:10  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt.

16:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Søhesterodeo

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassen - DUMT (113)
Klassen - DUMT (113) Max laver ballade og Karl får skylden. Max er nødt til at bevise, at han er en god ven.

17:50  

Klassen - BFF (114)
Klassen - BFF (114) Tilde og Karl er begge hemmeligt forelskede i hinanden, men ingen af dem tør sige noget.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (39)
Mumitroldene (39) Vampyrjagt

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den tågede dag

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Kates dragefærd

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Sommerfugleblomster

15:40  

Gurli Gris (23)
Gurli Gris (23) Den larmende nat

15:45  

Gurli Gris (24)
Gurli Gris (24) Ønskebrønden

15:50  

Chuggington
Chuggington Backup-Bruno

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno lægger skinner

16:10  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

16:15  

Mashas eventyr (11)
Mashas eventyr (11) Lillebitte Havroshechka

16:20  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (37)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (37) Musikalsk misk-mask

17:00  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Hvor er Bjørnen Bjørn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

17:30  

Sikker & Søn IV (13)
Sikker & Søn IV (13) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, står Sikker på en skater-rampe og gør sig klar til at suse ned. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:40  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

17:50  

Hos mormor (2)
Hos mormor (2) Skovtur med Ludo.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt får Jette Skov travlt, når hun skal skabe en helt ny forårskollektion. Ole fra Skave nedbrydning er på jagt efter gode sager i et gammelt skur, og der gemmer sig lidt af hvert. Og så skal Sannie lave en ny sengegavl for en kunde, og det kræver præcision.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Guld i Købstæderne - Hjørring (9:10)
Guld i Købstæderne - Hjørring (9:10) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Hjørring. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på en gammel høvl udformet som en due. Og så dukker en gæst op med et vægur fra Royal Air Force fra 2. verdenskrig. Når en ting er vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og der bliver rift om nordens guld, når de skal forsøge at købe en stor ravklump på 635 gram. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. På galgebakken får hun blandt andet historien om den sidste henrettelse.

DR2

18:30  

Tiltalt (2:4)
Tiltalt (2:4) Vi er uskyldige til det modsatte er bevist, og tvivlen skal komme den tiltalte til gode. Henrik Stagetorn mener, at hans klient er uskyldig dømt for narkohandel i byretten. Nu går han efter en frifindelse i landsretten. Bjarne Frøberg skal overbevise byretten om, at en forvaringsdom til hans klient er forkert, mens Karoline Normann har en sag, hvor klienten er fundet uegnet til fængselsstraf.

19:15  

Barndom på bistand (2:2)
Barndom på bistand (2:2) I Danmark kan man ikke altid ved første øjeblik få øje på fattigdommen. Men den er der, hvis man kigger efter. DR2 har gennem 2 udsendelser fulgt 6 danske børn, hvis mor eller far er kontanthjælpsmodtagere og som, ifølge de nu afskaffede fattigdomsgrænser, er fattige. Vi skildrer gennem børnene, hvad det vil sige at være et fattigt barn i et rigt samfund. Sendt først gang 12.09.2016

20:00  

Den fjerde mand (2:3)
Den fjerde mand (2:3) LMJs enhed identificerer den fjerde svenske statsborger, som hjalp ved besættelsen af den Vesttyske ambassade i Stockholm i 1975. Med det bliver opklaringen af sagen mere kompleks og følsom. Serien er baseret på forfatteren Leif GW Perssons roman "En annan tid ett annat liv". Medvirkende: Rolf Lassgård, Claes Malmberg m.fl. Instruktion: Kristian Petri. Produktion: SVT.

DR3

18:15  

Pranksters Paradise (8)
Pranksters Paradise (8) Kasper, der engang har gået på Valby kokkeskole, bliver sendt i byen for at skaffe en kokkehue. Turen vækker gamle minder i Glostrup-drengen, der dog aldrig kunne se sig selv skrælle kartofler resten af sit liv. Derfor droppede han ud af uddannelsen, for at forfølge drømmen om at blive selvstændig programmør. Med kokkehuen i hus, er gruppen klar til deres næste store prank. I fuld mundering skal Lasse spille kok, Mahmoud tjener og Ziad ejer. Mahmoud skal servere kundernes ordre i miniature format. Mini burgere, mini vandpibe og fadøl. Kunderne er naturligvis ikke imponeret over de små anretninger, og forlanger at få det mad de har bestilt. Ziad bliver tilkaldt og kan godt forstå kundernes reaktion. Han kalder på Kokken Lasse, der har stået for tilberedningen. Lasse bliver fyret på stedet. Spørgsmålet er, hvordan kunderne reagerer på hele optrinnet, og hvordan tager Lasse mon fyringen?

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Det er tid for byens årlige festparade. Familien Griffin og deres naboer vinder prisen for bedste optog, men da de bliver uenige om, hvem der skal have vindertrofæet stående, begynder det at knibe med det gode naboskab. Imens finder Meg et arbejde, så hun kan få råd til en Prada-taske. Hun lader som om Stewie er hendes søn, og snart opdager hun, at der er penge i at være teenager og enlig mor.

19:35  

Family Guy
Family Guy Lois bliver ny kunstnerisk direktør for det lokale teater. Peter føler sig forbigået, så Lois udnævner ham til producer. Inden længe har Peter overtaget produktionen af teatrets nye stykke. Og der er jo ikke noget, der kan peppe en musical op som eksplosioner og halvnøgne kvinder...

20:00  

Spionskolen (1:4)
Spionskolen (1:4) Gemmer der sig en lille James Bond i din mave? Så følg med her! 14 aspiranter går her i træning for at se, om de har, hvad der kræves for at blive en vaskeægte spion. Tre tidligere spioner står for oplæringen. Velkommen til Spionskolen.

DR K

18:15  

Huset på Christianshavn (49)
Huset på Christianshavn (49) "Man ved, hvad man har" Manuskript: Jens Louis Petersen. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Pouel Kern, Ernst Meyer, Finn Nielsen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 19. okt.1974.

18:50  

Det handler om lyst - portræt af Lars Knutzon
Det handler om lyst - portræt af Lars Knutzon Lars Knutzon fortæller om sin vej til teatret og sit syn på skuespillerkunsten, om sin forkærlighed for komedien, om musikkens væsen, om teatersprogets forvandling i hans levetid. Om berømmelse og hans forældre, Lulu Ziegler og Per Knutzon, der ligeledes var teaterfolk, ligesom vi oplever prøver på en forestilling skrevet af datteren Line Knutzon.

19:25  

Vores største dage - Bryllup
Vores største dage - Bryllup I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

19:55  

Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer
Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Arven fra kongerne (1:6)
Arven fra kongerne (1:6) Ny glans på gamle slotte Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme har konstant gang i store restaureringsarbejder på de danske kongeslotte. Igennem halvandet år følger vi to af den seneste tids mest omfattende projekter: restaureringen af Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave og af Kancellihuset på Fredensborg Slot. Undervejs fortæller erfarne fagfolk om det særlige håndværk, der skal til for at genskabe bygningernes indre og ydre pragt.

20:30  

Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6)
Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6) I 1721 åbner grønlænderne for første gang deres hjem for missionæren Hans Egede: Koloniseringen af Grønland er i gang. Hans Egede går til kamp mod åndemanerne, mens nye epidemier hærger. På Færøerne indleder præsten Lucas Debes og fribytteren Poul Nolsøe modstanden mod danskernes eneret til handelen i Nordatlanten.

DR Ultra

18:05  

The Next Step III (8)
The Next Step III (8) Jeg er jeres kaptajn

18:30  

Ultras Sorte Kageshow II (2)
Ultras Sorte Kageshow II (2) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Rosa og Olivia dyste mod Ruben og Tristan. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

19:00  

Alien surfer girls (7)
Alien surfer girls (7) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:20  

Wolfblood II (7)
Wolfblood II (7)

19:45  

Limbo II (1)
Limbo II (1) Da Boye, Ask, Naya og Louise mødes efter sommerferien er Boye opsat på de skal ses efter skole. Men de andre tre er optaget. Især Louise, der til Boyes rædsel er blevet inviteret til en fest hos en af drengene fra syvende. Boye må forhindre Louise i at tage med til festen. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Tilde Harkamp. Producent: David C.H. Østerbøg

20:00  

Limbo II (2)
Limbo II (2) Det er den store skolefotodag og Louises værste fjende, Simone, lægger en plan for hvordan Louise kan komme til at se rigtig grim ud på klassefotoet. Boye forsøger at hjælpe Louise, der ikke orker at gå op imod Simone og hendes slæng. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Instruktør: Tilde Harkamp. Producent: David C.H. Østerbøg

20:15  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

20:45  

Backstage I (5)
Backstage I (5) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Det er tid til den årlige melodi grand prix fest. Børnene planlægger et dansenummer til festen, men da Sky kritiserer Ulrikkes dansetrin, gider Ulrikke ikke være med i dansetruppen længere. Claydermann prøver at lære Max hvad en rigtig mand er, og bliver forfærdet da han opdager der er en bøsse på settet - den slags smitter. Claydermann bliver sat på plads og det bliver afsløret af Skadestuen gemmer på en kæmpe grand prix stjerne.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (15)
F for Får (15) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (16)
F for Får (16) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

18:30  

Y's Fantom Farmor (2:3)
Y's Fantom Farmor (2:3) Tobias synes, det er pinligt at have Y med på slæb til fødselsdag. Y bliver ignoreret, og hun må igen have et opmærksomhedstrick af sin Fantom Farmor. Medvirkende: Fantom Farmor: Anne Marie Helger. Y: Sofie Trier. Manuskript og instruktion: Natasha Arthy.

18:45  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

19:00  

Kanonkongen Freja 3:8
Kanonkongen Freja 3:8 Kanonkongen Freja afsnit 3. Asger skal til karatekamp og skal bruge hjælp til at komme derhen. Freja vil vildt gerne med til kamp, og med lidt møje og besvær får de overtalt far til at køre dem i ladcyklen. Asger er helt sikker på sejr, og han kommer til at blære sig lidt overfor sin første modstander, der både er større og nok også lidt bedre til karate end Asger er. Han kommer også til at vædde om, at han vinder. Og det er et væddemål, der involverer Freja. Far må på banen og han viser de to, hvordan man vinder en slåskamp. Der er bare det at far ikke kan karate og kampen udvikler sig slet ikke som planlagt. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

19:20  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

19:30  

Thunderbirds (26)
Thunderbirds (26) Belastet arv

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren står på ski.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Spise med Price egnsretter II (6:6)
Spise med Price egnsretter II (6:6) Campingvognen med James og Adam Price indtager nu den nordligste del af kongeriget. Der skal samles svampe i Rold Skov til en udsøgt økologisk kyllingeret, der skal spises stjerneskud i Hanstholm, fulling i Brønderslev og så udfører brødrene et vaske ægte oste-kup.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Forsvundet
Wallander: Forsvundet Tiårige Ella forsvinder på vej til skole. Kurt Wallander bliver besat af at finde pigen, ikke mindst da sagen begynder at minde om en ti år gammel sag, der har plaget den erfarne politimand lige siden. Dengang var der også en lille pige, der forsvandt. Hun blev aldrig fundet, og Wallander udpegede tilmed fejlagtigt hendes mor som den skyldige. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

DR2

21:00  

Deres livs sommer (2:3)
Deres livs sommer (2:3)

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

The Trip to Italy (6:6)
The Trip to Italy (6:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

23:35  

Når kvinder dræber - Ashley Humphrey
Når kvinder dræber - Ashley Humphrey Den 5. juli 2003 har 20-årige Ashley Humphrey været gift i blot 48 timer, da hun skyder og dræber hendes mands ekskæreste Sandra Rozzo. Efter at have afsonet halvdelen af de 25 år, hun fik for drabet, fastholder Humprey, at selvom hun affyrede de dødelige kugler, så var det hendes mand, der tvang hende til at gøre det.

DR3

21:00  

I Forreste Række (2:7)
I Forreste Række (2:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

21:30  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

21:55  

Joe Tech - Hesten (8:8)
Joe Tech - Hesten (8:8) Joe får tilbudt et job der kan løse alle hans økonomiske problemer og sende ham på barsel i flere måneder. Men hvordan får man en levende hest til at forsvinde sporløst og hvad er det nu forskellen på plukveer og veer den er?

22:15  

Parkland - mordet på JFK
Parkland - mordet på JFK Den 22. november 1963 bliver ikke en dag som alle andre. Under et besøg i Dallas, Texas bliver John F. Kennedy skudt. Den dødeligt sårede præsident køres til hospitalet Parkland, hvor personalet desperat forsøger at redde hans liv. Secret Service går på jagt efter attentatmanden, mens amatørfotografen Abraham Zapruder chokeret indser, at han har fanget mordet på sit smalfilmskamera. Charles Carrico: Zac Efron. Forrest Sorrels: Billy Bob Thornton. Abraham Zapruder: Paul Giamatti. Instruktion: Peter Landesman.

23:40  

Pranksters Paradise (9)
Pranksters Paradise (9) Livet kan være svært som blind. Det må Ziad i den grad sande da gruppen sætter sig for, at han skal spille blind i et indkøbscenter, - alt sammen i den hellige pranks tjeneste. Hossein gør forarbejdet og tager helt til Søborg for at skaffe blindestok og briller. Men hvordan læser man en sms, der lige er tikket ind på sin mobil når man er blind? Det må man have hjælp til. Heldigvis er Ziad ikke bleg for at bede tilfældigt forbi passerede om assistance. Da det går op for dem, at sms'ens indhold, er af den mere delikate og erotiske art, breder smilene sig, mens Ziad bliver mere og mere opstemt, og fast besluttet på at møde denne kvinde. Men mødet med kvinden udvikler sig hurtigt til en pinlig og sjov affære. Ikke kun for Ziad men i særdeleshed for dem der snart finder ud af de bliver pranket.

23:55  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

Kunstquiz
Kunstquiz

21:45  

Vores største dage - Konfirmation
Vores største dage - Konfirmation I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores konfirmation, der markerer at vi er på vej til at blive voksne. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Hvem har bestemt hvad konfirmanden skulle have på gennem tiden? Og hvilke gaver har der ligget på gavebordet? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

22:15  

Genierne: Edison vs. Tesla
Genierne: Edison vs. Tesla Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Dyk med ned i den store krig om at forsyne verden med elektricitet, der blev udkæmpet af Thomas Edison og Nikola Tesla.

23:00  

Jens Jensen - danskeren der formede Chicago
Jens Jensen - danskeren der formede Chicago Den danskfødte Jens Jensen (1860-1951) immigrerede i 1800-tallet fra Danmark og til USA, hvor han gjorde en hastig karriere fra gadefejer til byplanlægger og banebrydende miljøforkæmper i datidens Chicago. Da Jensen ankom til Chicago i 1885, var byen historiens hurtigst voksende, og den værste at bo i. Med stor risiko for sig selv og sin familie bekæmpede Jens Jensen korruption og en utæmmet industri i vækst og kæmpede for at skaffe lys og luft til byens arbejderbefolkning i form af parker og fælles haver, hvor de kunne dyrke grøntsager.

23:55  

Prægtige Hagia Sofia
Prægtige Hagia Sofia Siden Hagia Sofia stod færdig i år 537 i Istanbul har bygningen fungeret som kirke, moské og museum. Bygningen er en af de mest storslåede i verden med sin gyldne kuppel, som hænger 55 meter over marmorgulvet med en diameter på over 30 meter. I næsten 1000 år var kun pyramiderne højere. Men hvordan kunne oldtidens bygmestre opføre et så prægtigt bygningsværk? Og hvordan har Hagia Sofia formået at overleve en lang række af ødelæggende jordskælv?

DR Ultra

21:00  

Backstage I (6)
Backstage I (6) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Sky er knust for hun har fået en skønhedsplet i ansigtet. Lulu vil have større bryster, og hvis ikke Niller betaler for dem finder hun en mand, der har penge til plastikbryster. Niller har som sædvanlig ingen penge og sælger alt af værdi på Skadestuen for Lulus skyld. Så det er op til Ulrikke at løse alles problemer.

21:15  

Max pinlig (9)
Max pinlig (9) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

21:57  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Mistænkt 4: Det mistede barn
Mistænkt 4: Det mistede barn Efter at have fået foretaget en abort vender den ambitiøse Jane Tennison tilbage på jobbet. Hun er blevet forfremmet til politikommissær, og hendes første opgave er at opspore et spædbarn, som er blevet bortført. Sagen påvirker hende dybt, men da en tidligere pædofilidømt havner i politiets søgelys, er Jane ikke den eneste, der har svært ved at holde hovedet koldt. Jane Tennison: Helen Mirren. Susan Covington: Beatie Edney. Chris Hughes: Robert Glenister. Instruktion: John Madden.

01:40  

Kampen for tilværelsen II (3:8)
Kampen for tilværelsen II (3:8) Norsk dramaserie. (11:16). I Ullevål haveby er beboerne skeptiske overfor den nye vicevært. Den polske akademiker Tomasz har endelig fundet sin far og konfronterer ham med en tabt barndom. Anitra flytter sammen med en ny mand og Hugo møder en kvinde. Medvirkende: Bartek Kaminski, Mads Ousdal, Lena Kristin Ellingsen, Tone B. Mostraum, Ola G. Furuseth, Øystein Røger og Christian Skolmen m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:25  

Spooks (47)
Spooks (47) MI5 modtager oplysninger om, at en iransk agent planlægger et terrorangreb i London. Angrebet vil ødelægge en historisk fredsaftale med den nye iranske præsident, så Harrys hold bliver sendt til Iran for at myrde agenten. Men nogen, kendt under kodenavnet Copenhagen, fodrer MI5 med falske efterretninger. Stærke kræfter er parat til at gå langt for at spolere det nye, gode forhold mellem Storbritannien og Iran - meget langt.

03:15  

Hammerslag 2009 (2)
Hammerslag 2009 (2) De lamslåede mæglere leverer et historisk men fuldt forståeligt fejlskud. For det første er Mallorca ikke ligefrem hjemmebane for danske mæglere med finanskrise på hjernen. For det andet er mæglerne stadig i chok, da de skal give deres bud. Peter Ingemann har nemlig fundet en bolig, der overgår den vildeste fantasi. Sendt første gang 17.03.09

03:40  

Hammerslag 2009 (3)
Hammerslag 2009 (3) Sjældent har det været sværere at gætte danske boligpriser. Køberne føler sig sikre på, at de kan få enorme nedslag i prisen og sælgerne har meget svært ved at acceptere, at deres bolig ikke er helt det samme værd, som da boligmarkedet toppede. Peter Ingemann har fundet boliger, der er solgt overraskende godt og en enkelt hvor sælgeren kun fik det halve af, hvad han havde håbet på. www.dr.dk/hammerslag

DR2

00:20  

Ørkenløbet
Ørkenløbet En gruppe amatørløbere har sat sig for at gennemføre et af verdens hårdeste løb. Velkommen til ultramarathon i ørkenen! Her bliver de sat af i midten af ørkenen, hvor de skal tilbagelægge 250 kilometer.

01:15  

USA's vilde vesten: Retfærdighedens grænse (7:8)
USA's vilde vesten: Retfærdighedens grænse (7:8) De lovløse hærger for alvor i USA's vilde vesten. I 1881 bliver Billy the Kid dømt til hængning for drabet på Lincoln Countys sherif. Han slipper dog ud af fængslet ved at snyde en betjent og efterfølgende skyde ham og hans makker. I Tombstone i Arizona undersøger sheriff Wyatt Earp et stort røveri, hvor geningsmændene har stjålet ihjel for at få fat i en stor mængde sølv. Men hvem står bag? Alt imens er den lovløse Jesse James ved at planlægge sit næste tog-røveri.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:35  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mongoliet, der forsøger med at finde sin identitet godt 25 år efter, de blev fri af Sovjetunionen. I hovedstaden Ulan Bator møder Kemp en gruppe mongolske nationalister, der bærer hagekors og fejrer Hitlers fødselsdag - alt sammen for at værne om landets interesser og racerenhed.

01:20  

Gift ved første blik USA III (3:15)
Gift ved første blik USA III (3:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Siger alle seks singler ja til deres ægtefælle, når de møder ham/hende for første gang her?

02:00  

Dexpedition: New York
Dexpedition: New York Det løsslupne makkerpar Dex og Fab krydser Atlanten og tager på ekspedition i USA. Deres mission er at undersøge, hvordan man kan have mest muligt sjov 'over there' og undgå alt, hvad der minder om organiseret turisme. Fyrene lægger ud i New York, hvor de har et blast.

02:25  

Dexpedition: Miami
Dexpedition: Miami Makkerparret, Dex og Fab, er taget på en rundrejse i USA. De er nået til Miami, byen, hvor hvor folk fester til den lyse morgen. Men Dex og Fab har helt andre planer. De vil svømme med delfiner og søløver og fordre alligatorer. Men lever deres natureventyr op til deres forventninger?

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:45  

Albert Nobbs
Albert Nobbs Albert Nobbs har en dyb hemmelighed. I virkeligheden er den forsagte lille hoteltjener en kvinde. For at kunne tjene til føden i 1800-tallets Dublin har Albert hele sit voksne liv udgivet sig for at være en mand. Men da den selvsikre maler Hubert Page gæster hotellet, hvor Albert bor og arbejder, giver det hende mod til at forsøge at slippe ud af det fængsel, hun har anbragt sig selv i. Albert Nobbs: Glenn Close. Helen: Mia Wasikowska. Hubert Page: Janet McTeer. Instruktion: Rodrigo García.

02:30  

Danske drømme (7:10)
Danske drømme (7:10) Et par forunderlige år for danskerne. Danmark vinder to Oscars i træk i Hollywood og ser åndeløst til, da Berlin-muren fredeligt falder og forandrer det europæiske landskab. Dermed slutter Folketingets pinagtige fodnotepolitik, der længe har plaget den borgerlige regering. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

03:30  

Danske drømme (8:10)
Danske drømme (8:10) 90'erne indvarsler en ny verdensorden, efter at kommunismen er brudt sammen i Europa. Dagbladet Land og Folk lukker, og den sidste røde fane rulles sammen, mens Blekingegadebandens kriminalitet oprulles i retten. Og som et monument over de grådige 80'ere krakker den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer og trækker mange med sig i faldet. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0823041351