Ikast
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. marts 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 23. marts 2017

DR1

00:45  

Water Rats (137:177)
Water Rats (137:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

01:30  

Water Rats (138:177)
Water Rats (138:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

02:15  

Spooks (49)
Spooks (49) Et transportfly styrter ned nær en amerikansk base i England. Harrys folk sætter alt ind på at finde ud af, hvem der står bag. Hvis Iran er indblandet i sagen, kan det blive startsignalet til en amerikansk invasion af landet, netop som Storbritannien og Iran er ved at nå frem til en fælles forståelse. Samtidig udsættes Ros for psykisk tortur af sine kidnappere. Hvem er de, og hvad er de ude på?

03:10  

Skattejægerne 2015 (7)
Skattejægerne 2015 (7) Børglum Kloster skal sælge ud, og marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen er på pletten for at gøre gode fund. Boligstylisten Katrine Martensen-Larsen skal finde vintagebogstaver til indretningen af en cykelbutik. Og pengene sidder løst, når marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, tager til et stort loppemarked i Bella Center.

03:40  

Hammerslag 2010 (17)
Hammerslag 2010 (17) Hammerslag er taget på rundtur til tre danske øer. Vi starter med Læsø som er berømt for sit salt og sine huse med tangtage. Næste udfordring ligger på Samsø. Et gammelt lodshus lige ned til vandet på en katagori fem beliggenhed. Vi slutter i det sydfynske øhav med en drøm af en bolig. Huset har gennemgået den helt store renovering og imponerer i den grad mæglerne. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 26.10.10

04:10  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Jeppe Rose skal hjælpe lillebroren Kalle med at designe nye møbler til hans soveværelse. Og nogen af Jeppes ideer er mere spektakulære end andre. I Tversted håber indretningsarkitekt Gitte Lacarriere på at ramme den helt rette 70'er stemning, når hun skal indrette det lokale forsamlingshus. Og krudt bliver skiftet ud med sprut, når butiksindehaver Sannie Windelborg, bygger en gammel ammunitionskasse om til et barskab.

04:35  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Gamle ordbøger får en ny funktion, når Gitte Lacarriere prøver at give væggen på et lærerværelse mere personlighed. Søstrene Anne og Sine eksperimenterer med batik. Og de håber på at give det brugte børnetøj et nyt liv med det velkendte mønster. Skave Nedbrydning får besøg af Seniorklubben, der håber at få svar på, hvem fluesmækkeren fra Skave er.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Op og ned i Frilandshaven
Op og ned i Frilandshaven Tomater der vokser nedad og græskar der vokser opad. Jørgen Skouboe eksperimenterer i Frilandshaven samtidig med, at han dyrker perleløg og pibeløg til Anne Hjernøes nordiske køkken. I dag er der sukkersaltede torsk, vagtelæg og birkesyltede løg på menuen i udekøkkenet. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe. Sendt første gang 03.06.07

05:45  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Sæson 15. Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

06:15  

Danmarks skønneste hjem - Nordsjælland (2:10)
Danmarks skønneste hjem - Nordsjælland (2:10) I aften går turen til Gilleleje, Vejby og Lyngby. Dommerne er taget til Nordsjælland, for at finde Nordsjællændernes kandidat til Danmarks Skønneste Hjem 2013. Og det skal vise sig, at dommerne skal vurdere meget forskellige bud på et skønt hjem. Se med, når de besøger et pyramidehus i Vejby, en gennemrenoveret gård fra 1600-tallet i Gilleleje og et klassisk 1920'er hus i Lyngby.

06:45  

Skattejægerne
Skattejægerne I aften bliver skattejæger og veteranbilforhandler Søren Sørensen næsten mundlam af benovelse, da en ældre herre fra Struer inviterer indenfor i sit kæmpe lager af samleobjekter. Marskandiserparret Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen afprøver en ny måde at handle på i Nordjylland, på de såkaldte kommissions-loppemarkeder. Og Søren Falk har store planer om at opkøbe hele stande fra andre handlende på et loppemarked i København.

07:15  

52 dage som hjemløs (6:7)
52 dage som hjemløs (6:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke hvad det vil sige at være hjemløs. Det er blevet Jul og endelig er det blevet dagen hvor Toke må åbne den gave, han fik med af Margrethe, da han tog af sted. Med den får han mulighed for at give Elliot en oplevelse, hvor han i et kort øjeblik er en del af samfundet. Juledagene bruger Toke sammen med narkomanen Kasper, der bor på Mændenes Hjem på Vesterbro. Kasper og hans mor skal af sted for at få en afklaring på Kaspers kontanthjælp, men køreturen fører dem helt andre steder hen, end Toke først havde forestillet sig.

07:45  

Et glimt af Danmark II (8:8)
Et glimt af Danmark II (8:8) I denne uge befinder Sisse Fisker sig i en by med rigtig mange gamblere. De elsker at spise lam og kvinderne går op i hvordan de ser ud. Spørgsmålet er, om det er nok ledetråde til at de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup kan gætte i hvilken by de er landet.

08:15  

De flyvende læger (114:224)
De flyvende læger (114:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:00  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Glasgow
Ekstrem verden - Ross Kemp i Glasgow Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Den britiske velfærdsstat skal virke som sikkerhedsnet for landets fattigste og koster de britiske skatteborgere 80 milliarder pund om året. Alligevel kan man i visse områder opleve en fattigdom, der er lige så dyb som i et udviklingsland.

01:40  

Kinas kur mod homoseksualitet
Kinas kur mod homoseksualitet Homoseksualitet ophørte med at være ulovligt i Kina i 1997, det betyder dog ikke, at det er alment accepteret. Her dokumenterer en reporter og en gruppe aktivister, hvordan kinesiske hospitaler og klinikker anbefaler elektrochok, medicin, kolde brusebade og jogging som kur mod homoseksualitet.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Penge
Penge

07:25  

Skandale - 13 nætter der væltede en minister
Skandale - 13 nætter der væltede en minister Dansk dokumentarserie fra 2011 Historien om Ritt Bjerregårds ophold på det fine Hotel Ritz i Paris med privatchauffør og gode middage startede i Ekstra Bladet, men bredte sig som en tsunami til de andre aviser i december 1978. Statsminister Anker Jørgensen krævede hun selv skulle betale 20.000 kr. for rejsen. Da hun nægtede blev hun fyret som undervisningsminister efter den mest massive aviskampagne mod en politiker, som Danmark endnu havde set. Hotel Ritz - sagen var den første store personskandale i dansk politik. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo Sendt første gang 27.03.2011

08:05  

En reporter går i køkkenet - i en ubåd (2:5)
En reporter går i køkkenet - i en ubåd (2:5) Reporteren Anne Lundberg skal for alvor til at lave mad - og hvorfor ikke sammen med kokken Jimmy Mattsson under en øvelse på den topmoderne ubåd HMS Halland? Halvtreds meter under havoverfladen finder Anne ud af, hvad ubådsbesætningen ønsker sig fra den minimale kabys, og senere får hun den tvivlsomme fornøjelse af at skulle sove i en kasse i torpedorummet! Nordvision fra Sverige.

DR3

00:20  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:00  

Generation Hollywood (5:6)
Generation Hollywood (5:6) Micki er ankommet til Paris, og det går op for ham, hvor svært det egentlig er at være professionel skuespiller. Nicolas får en kæmpe overraskelse, som booster hans selvtillid ovenpå en svær periode. Josefine gider ikke vente mere, og tager til LA for at få sat skub i sin karriere.

01:30  

Hjernevasket: Abortmodstander
Hjernevasket: Abortmodstander Den britiske tv-vært Stacey Dooley rejser til Californien for at møde 'Survivors' - en af Amerikas mest ekstreme anti-abortgrupper. Stacey deltager i gruppens sommerlejr for unge, hvor abortmodstandere advokerer for at afskaffe fri abort. Vil Stacey ende med at blive overbevist om de kontroversielle budskaber?

02:15  

Jeg er ambassadøren fra Amerika (5:6)
Jeg er ambassadøren fra Amerika (5:6) I tre måneder har DR3 fulgt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford. Med en baggrund i det glamourøse Hollywood og senere som gulddreng for Obamas præsidentkampagne, har Rufus nu valgt at påtage sig erhvervet som ambassadør i Danmark. Rufus åbner ikke blot dørene til arbejdslivet på den amerikanske ambassade, men dørene bliver i den grad også åbnet helt op til sit private hjem på Rydhave. Hér bor han sammen med sin partner Stephen og sin hund Argos. Rufus vil med sin utraditionelle og moderne tilgang til diplomatiet kæmpe for homoseksuelles rettigheder og fortsat skabe et godt samarbejde mellem USA og Danmark.

02:45  

Jeg er ambassadøren fra Amerika (6:6)
Jeg er ambassadøren fra Amerika (6:6) I tre måneder har DR3 fulgt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford. Med en baggrund i det glamourøse Hollywood og senere som gulddreng for Obamas præsidentkampagne, har Rufus nu valgt at påtage sig erhvervet som ambassadør i Danmark. Rufus åbner ikke blot dørene til arbejdslivet på den amerikanske ambassade, men dørene bliver i den grad også åbnet helt op til sit private hjem på Rydhave. Hér bor han sammen med sin partner Stephen og sin hund Argos. Rufus vil med sin utraditionelle og moderne tilgang til diplomatiet kæmpe for homoseksuelles rettigheder og fortsat skabe et godt samarbejde mellem USA og Danmark.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

06:15  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

08:50  

Jeg er ambassadøren fra Amerika (5:6)
Jeg er ambassadøren fra Amerika (5:6) I tre måneder har DR3 fulgt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford. Med en baggrund i det glamourøse Hollywood og senere som gulddreng for Obamas præsidentkampagne, har Rufus nu valgt at påtage sig erhvervet som ambassadør i Danmark. Rufus åbner ikke blot dørene til arbejdslivet på den amerikanske ambassade, men dørene bliver i den grad også åbnet helt op til sit private hjem på Rydhave. Hér bor han sammen med sin partner Stephen og sin hund Argos. Rufus vil med sin utraditionelle og moderne tilgang til diplomatiet kæmpe for homoseksuelles rettigheder og fortsat skabe et godt samarbejde mellem USA og Danmark.

DR K

01:35  

The Normal Heart
The Normal Heart New York, 1981. Den homoseksuelle forfatter Ned Weeks hører om en ny sygdom, der tilsyneladende kun rammer bøsser. Snart begynder bøsser i Neds egen omgangskreds at dø af den mystiske sygdom. Ned sætter alt ind på at skabe opmærksomhed om sygdommen, der tilsyneladende overføres seksuelt. Det bliver en lang og sej kamp, for Ned møder modstand overalt. Ned Weeks: Mark Ruffalo. Felix Turner: Matt Bomer. Bruce Niles: Taylor Kitsch. Emma Brookner: Julia Roberts. Instruktion: Ryan Murphy.

03:40  

Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen
Monopolets Helte - Lone Kühlmann og Lasse Jensen I 1965 udkommer DRs første tv-avis. Og den får en hård medfart. Siden er der sjældent pauser i kritikken af tv-avisen. Men den bliver alligevel indtil monopolbruddet i 1988 mange danskeres naturlige start på aftenen foran tv-skærmen. Lone Kühlmann og Lasse Jensen ser tilbage på den gang DR havde monopol på tv-nyhederne. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 16.011.08

04:25  

Monopolets Helte - Preben Heide
Monopolets Helte - Preben Heide Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Preben Heide er monopol-helten, der lærte tv-seerne, at jyder også er mennesker. I 1970´erne er han verdensberømt i Danmark, både fordi han er vært på seer-magneten Landet Rundt, der laver programmer om ganske almindelige danskere - og fordi han er yndlingsoffer i Danmarks Radios satireprogrammer. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 26.10.08

05:15  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

05:20  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Sommerhuse (6:10)
Sommerhuse (6:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper søger nogle svar, og i dag går han lidt andre veje for at finde dem - for behøver et sommerhus være et hus? Hvad med en campingvogn, en autocamper ... eller et telt! Nordvision fra Finland.

06:30  

Sommerhuse (7:10)
Sommerhuse (7:10) Sommerhuse - hvad er meningen med dem! Hvad skal vi egentlig bruge dem til, hvilke tanker ligger bag, skal de nødvendigvis se traditionelle ud eller er det her, vi kan udleve vores drømme og skabe præcis det, vi ønsker os? Seriens vært Kasper går på jagt efter svar, og i dag taler han med flere arkitekter om økologiske sommerhuse. Nordvision fra Finland.

07:00  

To på rejse (4:8)
To på rejse (4:8) I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det slagerstjernen Charlotte Perrelli, der vil vise sin kæreste Anders Jensen det glamourøse Las Vegas - de mange shoppingmuligheder, byens shows, casinoerne, restauranterne, de skal opleve det hele, også hænge ud ved poolen. Nordvision fra Sverige.

07:30  

To på rejse (5:8)
To på rejse (5:8) I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det sangeren Amanda Jenssen, der vil til Stavanger med sin bror Jens. Det bliver en rejse til barndommens Lysefjord, til faderens hus, en rejse tilbage til deres norske oprindelse og det landskab, der har præget dem. Gamle minder, søskendes samhørighed, der er nok af ting, de skal opleve sammen. Nordvision fra Sverige.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K DR K samsender med P2 Klassisk: Morgenandagten fra Københavns Domkirke. Den direkte radiotransmission af Morgenandagten ledsages af stemningsfulde billeder fra kirken samt malerier udført af kunstneren Peter Martensen. Der er mulighed for at følge med i tekstlæsninger og salmesang, idet andagten tekstes. www.dr.dk/morgenandagten

08:25  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Fransk tegnefilm med dansk tale. Den superkloge hund Conrad holder sine evner for sig selv, men da hans familie hyrer en ny hunde-sitter, bliver Conrads liv som hund aldrig det samme.

06:25  

Junglebanden
Junglebanden Det stærkeste dyr i junglen

06:35  

The Next Step II (9)
The Next Step II (9) Aldrig nok.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80) Tilde er vild med Liam, men det er der også en anden der er.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (10)
Freaktown (10) Bens knogler

07:50  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

07:55  

Uglen
Uglen Para-ugle aktiviteter.

08:05  

Mig og min robot
Mig og min robot Ulykkesfuglen Lili.

08:20  

Nina Patalo
Nina Patalo Sokker det derudaf

08:25  

Nina Patalo
Nina Patalo Det frie marked

08:30  

Store Nørd i Jordan (2)
Store Nørd i Jordan (2) I dag rejser Kåre ud i den gigantiske Wadi Rum-ørken i Jordan for at lære om opdrift - så han tager på tur i en luftballon. Og så laver han en ovn af sand, for han vil nemlig bage et brød på ægte beduinmaner.

08:50  

Barda (9)
Barda (9) Den ild der brænder.

DR Ramasjang

05:00  

Ramasjang Mysteriet
Ramasjang Mysteriet Hvor er Brunos pomfritter? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

05:40  

Mit kæledyr - hos dyrlægen
Mit kæledyr - hos dyrlægen Line på 7 år har fået labradorhvalpen Montana af sine forældre. I dag skal den til dyrlægen for første gang.

05:50  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Køles af

06:00  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Det sjove lille dyr

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim En hel flok zoomere.

06:30  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og andeløbet.

06:50  

Chuggington
Chuggington Stop, Koko, stop!

07:00  

Elsa (7)
Elsa (7) Monster.

07:05  

Gurli Gris
Gurli Gris Godnathistorie

07:10  

Gurli Gris
Gurli Gris Tabte nøgler

07:20  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Dukke Nanna har brug for hjælp. Fnuller har spurgt hende, om de skal være kærester, men hvad laver kærester egentlig? Lille Isbjørn ringer også til Ramasjang, for der er en bi på værelset, og han ryster af skræk.

07:30  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den hemmelige træhytte.

07:45  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

08:00  

Olivia
Olivia Animation med dansk tale. Slå griseører og øjne ud, for modige Olivia er klar til at tage verden med storm! Den skæve, skøre og sjove gris Olivia er god til alt muligt, bl.a. at gøre folk rigtig trætte. Olivia kan nemlig som ingen anden prøve tøj fra skabet eller male billeder på væggen. Olivia har også startet sit eget band og sågar optrådt i cirkus.

08:10  

F for får
F for får Bitzers hemmelighed

08:20  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

08:30  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

 
DR1

09:00  

De flyvende læger (115:224)
De flyvende læger (115:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

09:45  

Landsbyadvokaten (3:18)
Landsbyadvokaten (3:18) Peter Kingdom er advokat i en lille, malerisk by ved havet. Kingdom keder sig aldrig, for byens beboere er temmelig farverige, og mange af dem opsøger den venlige advokat for at få hjælp med deres forskellige problemer af juridisk karakter. Peter Kingdom: Stephen Fry.

10:30  

Antikkrejlerne (137)
Antikkrejlerne (137) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (138)
Antikkrejlerne (138) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

En reporter går i køkkenet - og til filmen (3:5)
En reporter går i køkkenet - og til filmen (3:5) Reporteren Anne Lundberg skal for alvor til at lave mad - og hvorfor ikke sammen med kokken Samantha Larsen, der er den svenske filmverdens yndingskok! I det smukke Fjällbacka er indspilningerne i gang til en af Camilla Läckbergs krimier, så ud over madlavningen er der rigeligt at se til. Nordvision fra Sverige.

10:00  

Penge
Penge

10:25  

Horisont
Horisont

10:50  

Metamorfose: Naturens forvandlingsproces
Metamorfose: Naturens forvandlingsproces Hvordan bliver en haletudse forvandlet til en frø? Hvordan bliver en larve forvandlet til en sommerfugl? Få et indblik i et af naturens mest storslåede fænomener her - metamorfose.

11:40  

På udebane (2:3)
På udebane (2:3) Norge er flere gange blevet kåret til verdens bedste land, men er det nødvendigvis ensbetydende med, at landets værdier også altid er de rigtige? Stortingsrepræsentant Hadia Tajik har sagt ja til at rejse ud i verden for at lade sig udfordre og måske få et andet syn på de velkendte meninger og debatter, og hun kommer til at møde stærke forsvarere for helt andre løsninger end dem, hun kender. I seriens anden episode rejser Hadia til Holland, der måler børns præstationer fra de er helt små - når de dyrker idræt, undervises i at spille på et musikinstrument eller i skolen. I Frankrig regnes det at sætte grænser, skabe disciplin og at arbejde hårdt som de vigtigste værdier i opdragelsen af et barn. Ikke alt harmonerer med praksis i Norge! Nordvision fra Norge.

DR3

09:20  

Jeg er ambassadøren fra Amerika (6:6)
Jeg er ambassadøren fra Amerika (6:6) I tre måneder har DR3 fulgt den amerikanske ambassadør Rufus Gifford. Med en baggrund i det glamourøse Hollywood og senere som gulddreng for Obamas præsidentkampagne, har Rufus nu valgt at påtage sig erhvervet som ambassadør i Danmark. Rufus åbner ikke blot dørene til arbejdslivet på den amerikanske ambassade, men dørene bliver i den grad også åbnet helt op til sit private hjem på Rydhave. Hér bor han sammen med sin partner Stephen og sin hund Argos. Rufus vil med sin utraditionelle og moderne tilgang til diplomatiet kæmpe for homoseksuelles rettigheder og fortsat skabe et godt samarbejde mellem USA og Danmark.

09:50  

James Mays laboratorium
James Mays laboratorium Engelsk dokumentarprogram fra 2012 (James May's Man Lab) Den britiske tv-vært, James May fortsætter sit forsøg på at hjælpe moderne mænd med at genvinde en række af de færdigheder, som han frygter, er ved at gå tabt. Hvorfor for eksempel bestille takeaway, når man bare kan bygge sin egen tonstunge pizzaovn?

10:50  

James Mays laboratorium
James Mays laboratorium Engelsk dokumentarprogram fra 2012 (James May's Man Lab) James May rejser til Oxfordshire for at hjælpe en desperat lokalbefolkning med at opretholde en kongelig tradition. Desuden bygger James og hans team et vandur og opfinder en frakke, der kan trækkes ud ligesom en seng!

11:50  

Danmarks bedste maskot (3:7)
Danmarks bedste maskot (3:7) Seks deltagere er nu tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste maskot. I dagens program testes maskotterne i deres evne til at vinde pausen. Hvem løber hurtigst gennem stadion med favnen fuld af fadøl - og hvordan er deres tidsfornemmelse, når pausen virkelig spidser til. I elemineringen er der hidtil uset drama - og en af deltagerne må udgå af programmet.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

10:05  

Så hatten passer (11:12)
Så hatten passer (11:12) Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

10:35  

Så hatten passer (12:12)
Så hatten passer (12:12) Et crazy teatershow uden manuskript og fuldt af overraskelser. Publikum bestemmer, hvad der skal spilles, men skuespillerne bestemmer selv hvordan.

11:05  

Kong Carl XVI Gustaf af Sverige 70 år
Kong Carl XVI Gustaf af Sverige 70 år Den 30. april 2016 fyldte Sveriges konge, Carl XVI Gustaf, 70 år. I dette interview fortæller han om, hvordan han gennem årene har forsøgt at modernisere monarkiet, om sit store engagement i miljøet, om udfordringer og ikke mindst om glæden ved livet med sine børn og børnebørn. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:20  

Danmarks vildeste maskine (4)
Danmarks vildeste maskine (4) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine der går videre til finalen når han i dag skal prøve at løfte en container med en Stacker, så får han en vanvittig udfordring når han prøver en kæmpe bulldozer og til sidst prøver han en af Danmarks største traktorer.

09:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:00  

Adrian & Bendix' Kapowshow II (3)
Adrian & Bendix' Kapowshow II (3) I dag handler Kapowshowet om bandeord. Hvornår bruger man bandeord og hvilke kan Adrian og Bendix bedst lide. Adrian og Bendix opfinder nye bandeord, men der opstår problemer da Bendix opfinder udtrykket: brækorm. Undervejs i programmet opfylder Kapowshowet seerønsker. Her får man svar på, hvor mange bamser, der kan være i en folkevogn og, hvordan det ser ud når en flaske ketchup bliver kørt over af en damptromle. Til slut er der godnatsang.

10:20  

Go' lorte weekend
Go' lorte weekend Det bliver et voldsomt program i dag. Vejrværten Stief har besluttet at lære en kampsport. Det får frygtelige konsekvenser for værterne Rasmus og Christian. Derudover møder I en gorilla, der spiller skak og så en mor, som i virkeligheden er en hest. Med Rasmus Bruun, Christian Trangbæk og Frederik Cilius

10:50  

Voksenfælden II (4)
Voksenfælden II (4) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange stykker tøj de kan få de voksne til at prøve, når de beder dem om hjælp til at finde en gave til "mor og far" i en tøjforretning. De undersøger også, hvor mange skridt de kan få de voksne til at tage mens de indgår en klam snak om fordøjelse, prutter og pølser. Voksenfælden er tilbage med en ny sæson, hvor to hold af børn konkurrerer om at være bedst til at teste de voksne - og filmer det hele med skjult kamera.

11:10  

Designpigerne - Outfit of the Day (2)
Designpigerne - Outfit of the Day (2) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et rød-løber outfit til en skuespillerinde.

11:25  

Sleepover - Københavns Rådhus
Sleepover - Københavns Rådhus Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter pigerne på Københavns Rådhus, og her handler det blandt andet om, om man bliver for stor til at lege, om kærlighed og om drenge.

11:40  

Nicolines Quiz - Kærester
Nicolines Quiz - Kærester I Nicolines Quiz om kærester skal Sebastian og Caroline dyste mod Otto og Ingrid i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvad man laver som kærester og hvordan man egentlig spørger en anden om han eller hun vil være ens kæreste.

11:55  

Nina Patalo
Nina Patalo Sokker det derudaf

DR Ramasjang

09:00  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Hvalsafari

09:10  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

09:30  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Træmider

09:55  

Sofus (2)
Sofus (2) Sofus lander hos Nirbika, der bor i Nepal. Der er varmt og dyrene går frit rundt inde i byen. Nirbika skal lære at sy på en rigtig symaskine for første gang, og hun bliver stolt, da det lykkes. Sofus laver 'Sofussjov' med NIrbika og dagen slutter med stærk ris-mad og en gave fra Nirbika til Sofus.

10:10  

Postmand Per
Postmand Per Der er sprunget et vandrør hos Per og Sonja, og vandet fosser ned over morgenbordet. Teddy vil gerne reparere det, men det kommer til at tage et par dage, og det er ikke til at bo i huset imens.

10:25  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om Ordmoderen, som opfandt verdens allerførste ord.

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14) En flaske held

11:05  

Ramasjang Club - Krible Krable (1)
Ramasjang Club - Krible Krable (1) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted til at gøre det. Mille elsker også dyr, og i dag har hun fundet et sted at danse, hvor der er krible-krable-dyr over det hele - ikke mindst slangen Balder. Og hvordan mon lige sådan én danser? Eller en edderkop? Milles dans er derfor om dyr der kribler og krabler, og en masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Mille, når de danser krible-krable-dans. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:20  

Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5)
Kaj og Andrea - og peberkagerne (5:5) Fjernsyn for dig. Karlas Karlahjælp bliver kaldt ud til en bager, der behøver hjælp. Bagermesteren imponeres af Andreas kager, men er knap så imponeret af peberkagerne, der har fået et drys peber på 1 kg! Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Christine Skou. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch- Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

11:50  

Skrål med Solo (5)
Skrål med Solo (5) Solo kan godt rigtig godt lide boller i karry, og idag skal han ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om sultne rumvæsner der kun tænker på boller i karry.

DR1

12:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der rundt om i Danmark afholdes auktioner over alt fra blomster og kvæg til fine antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit kommer Mogens Broe-Andersen fra Haderslev Auktion på glatis, da han skal vurdere et maleri på indleveringsdagen. Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs i Herning er på jagt efter store maskiner til den kommende auktion. Og hos Svendborg Auktionerne kommer startbuddet på et par grønlanske figurer bag på Jan Helmer. Sendt første gang 12.02.15

12:30  

Kender du typen 2013 (10)
Kender du typen 2013 (10) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal gætte hvilken kendt dansker, der har et spritnyt køkken, men som aldrig har lært at lave mad. De besøger et hjem, hvor der er plads til tårnhøje hæle, helende krystaller og en globus indrettet som barskab. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 06.02.13

13:20  

Hammerslag 2010 (18)
Hammerslag 2010 (18) Hammerslag er taget til solskinsøen Bornholm. Der skal gættes pris på et meget charmerende byhus i Rønnes brostensbelagte gader, et flot hus på landet ved det smukke Helligpeder. Sidste udfordring er et kunstnerhus ikke langt fra Svaneke og med en beliggenhed, der er en ren femmer. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 02.11.10

13:50  

Columbo: I politik og kærlighed
Columbo: I politik og kærlighed Da den politiske kampagneleder Harry Stone skydes ned, er kuglen tilsyneladende tiltænkt hans chef, senatorkandidaten Nelson Hayward. Columbo får til opgave at opklare mordet og begynder at stille Hayward en masse irriterende spørgsmål midt i den travle valgkamp. Columbo: Peter Falk. Nelson Hayward: Jackie Cooper. Mrs. Hayward: Joanne Linville. Instruktion: Boris Sagal.

DR2

12:20  

Fotokunst: Muhammad Ali af Thomas Hoepker
Fotokunst: Muhammad Ali af Thomas Hoepker Her får vi historien bag nogle af verdens mest ikoniske billeder. I 1964 bliver den blot 22-årige bokser Muhammad Ali verdensmester i sværvægt. Han 'svæver som en sommerfugl og stikker som en bi'. Fotogragen Thomas Hoepker rejser i 1966 til Chicago for at fange bokserens utæmmelige personlighed, hvilket udmunder i et af de mest iøjnefaldende billeder af bokseren nogensinde. Her nærmest flyver han gennem luften med knytnæven først og byen i baggrunden.

12:50  

Penge
Penge

13:15  

52 dage som hjemløs (3:7)
52 dage som hjemløs (3:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke, hvad det vil sige at være hjemløs. Toke møder de to unge hjemløse, Arash og Manar. Da de ikke synes, at de passer ind på de tilbud, der er til hjemløse, fordi de hverken drikker eller tager hårde stoffer, kæmper begge to for få tiden til at gå. Især Manar gør stort indtryk på Toke, da han uden tag over hovedet har klaret at færdiggøre sin studentereksamen. Og så møder Toke den ældre hjemløse mand, Klaus, der bor under en presenning i København.

13:45  

Uhellig afhængighed
Uhellig afhængighed Den amerikanske tv- journalist Lisa Ling opsøger subkulturer og usædvanlige og spændende lokalsamfund i USA's fjerneste afkroge. Mormonstaten Utah har USA's højeste levealder. Måske ikke så mærkeligt, da religionen forbyder de troende både at ryge, drikke alkohol og kaffe og tage narkotika. Til gengæld har staten i de sidste ti år oplevet en 400 procent stigning i dødsfald forårsaget af en overdosis af receptpligtig medicin! Lisa Ling undersøger fænomenet.

14:25  

Felix og Vagabonden II (9:10)
Felix og Vagabonden II (9:10) Henning bliver både rørt og beæret, da han ankommer til Odense. Kæresteparret Jette og Michael har nemlig spurgt, om han vil bage bryllupskagen til deres forestående bryllup. For hvem ønsker, at en hjemløs skal både kreere bryllupskagen, men også deltage til ens bryllup? Det kræver hjælp fra de lokale i Odense, og Henning glæder sig til at vise, at han for seks år siden arbejdede som bager og faktisk kan noget. Brylluppet sætter også mange tanker i gang hos Henning, der inderst inde drømmer om tosomhed og kærlighed. Felix og vagabondens videre tur over Fyn bliver dog brutalt afbrudt, da Henning bliver ramt af et voldsomt uheld.

DR3

12:20  

Generation Hollywood (5:6)
Generation Hollywood (5:6) Micki er ankommet til Paris, og det går op for ham, hvor svært det egentlig er at være professionel skuespiller. Nicolas får en kæmpe overraskelse, som booster hans selvtillid ovenpå en svær periode. Josefine gider ikke vente mere, og tager til LA for at få sat skub i sin karriere.

12:50  

Doctor Who (26)
Doctor Who (26) Doktoren er taget ud på sit sidste eventyr. Tiden står stille, virkeligheden er ved at blive opløst. Doktoren ved, at kun én ting kan redde universet: han, doktoren, må dø.

13:35  

Doctor Who - Et juleeventyr
Doctor Who - Et juleeventyr Det er jul. Doktorens venner Amy og Rory er fanget på et rumkrydstogtsskib, der er ved at styrte ned. Kun én mand kan redde dem, men han er en rig og ensom særling, der er bitter på livet. Så doktoren tager ham med tilbage til hans barndom for at lære ham lidt om næstekærlighed og vise ham, at livet er værd at leve.

14:35  

Young Guns
Young Guns Efter at deres arbejdsgiver er blevet brutalt myrdet rider Billy the Kid og fem andre revolvermænd ud med sherifstjerner for at hævne ham og søge retfærdighed. Men The Kids blodrus og begyndende vanvid gør dem lovløse, og snart bliver de til det vilde vestens mest eftersøgte bande. Billy the Kid: Emilio Estevez. Doc: Kiefer Sutherland. Jose Chavez: Lou Diamond Phillips. Instruktion: Christopher Cain.

DR K

12:05  

Danmark i Den Kolde Krig (9:12)
Danmark i Den Kolde Krig (9:12) Hans navn er Oleg Gordievsky og han levede gennem 11 år i rollen som russisk dobbeltagent. En rolle der medførte, at han var tæt på at blive henrettet i Sovjet, men nåede at flygte til England, hvor han bor i dag. Han besluttede sig til at arbejde for Vesten, dengang han var KGB-agent på den sovjetiske ambassade i Købehavn i 70érne. Som agent mødtes han jævnligt med danskere, og i programmet fortæller han om sin tid i Danmark og det livsfarlige job som dobbeltagent. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup.

12:45  

Danmark i Den Kolde Krig (10:12)
Danmark i Den Kolde Krig (10:12) Vietnamkrigen fik en gruppe danske efterkrigsbørn til at sætte spørgsmålstegn ved den meget skarpe opdeling mellem det gode i vest og det onde i øst, mens en anden gruppe ihærdigt forsøgte at holde sammen på alliancen med USA. Krigen havde løftet sig ud af Vietnam og var blevet en del af Den Kolde Krig. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

13:25  

På sporet af maden
På sporet af maden De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De tre nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

13:50  

På sporet af maden
På sporet af maden De fleste forbrugere køber det meste af deres mad i supermarkeder. Men hvordan bliver de masseproducerede fødevarer egentlig til? De tre nysgerrige unge journalister, Jimmy, Matt og Kate rejser verden rundt for at få svar på vidt forskellige spørgsmål som, hvorfor grapefrugt i dåser er helt uden skind, hvornår vilde svampe er vilde, hvordan man opdrætter rejer, hvordan man får produkter til at dufte af jordbær, og hvordan supermarkedet kan sælge sommeræbler midt om vinteren.

14:15  

Jagten på historien (5:8)
Jagten på historien (5:8) "Færøerne har aldrig vedtaget at tilhøre nogen anden stat, og Danmark optræder i denne sag som Europas sidste kolonimagt!" "Nej, Færøerne og Danmark hænger sammen i et frugtbart fællesskab, og Danmark har været altafgørende for udviklingen af det moderne Færøerne". I 600 år har Færøerne været en del af Danmark. Nu ønsker en stor del af den færøske befolkning selvstændighed. De politiske argumenter kender vi fra nyhederne. Men hvad er de historiske argumenter for og imod en fortsat tilknytning til Danmark? To færøske samfundsdebattører Chefredaktør Sjurdur Skaale og Lektor Rolf Guttesen leverer deres argumenter for og imod selvstændighed. Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 21.10.01

14:55  

Jagten på historien (6:8)
Jagten på historien (6:8) Hvad er danskhed - og hvor længe har den været? Det danske og danskheden diskuteres intenst i disse EU- og flygtningetider. Pastor Søren Krarup mener, at vi danskere har følt os som danske i 1000 år. Det skulle han have lavet en udstilling om i Sønderborg. Historikeren Søren Mørch hævder, at danskheden begyndte omkring 1800 og er slut nu. Derfor skrev han for nylig bogen "Den sidste Danmarkshistorie". Tilrettelæggelse: Vagn Olsen Sendt første gang 28.10.01

DR Ultra

12:00  

Nina Patalo
Nina Patalo Det frie marked

12:10  

Klassekabalen - Lejrskole (4)
Klassekabalen - Lejrskole (4) Klassen skal på lejrtur, og alle glæder sig, fordi det er godt for sammenholdet at komme væk fra skolen og lave noget andet end man plejer. Og måske ser man også nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende?

12:30  

Ultras bedste idé (1)
Ultras bedste idé (1) Joakim og Agnes skal kåre Ultras Bedste Ide, og valget står mellem Hundefars Talkshow med "Spørg Casper" og en musikvideo med en hest. Ultras Bedste Idé er programmet hvor børns egne idéer bliver lavet til fjernsyn.

12:45  

Junglebanden
Junglebanden Angreb mod junglebanden

13:00  

Kvit eller dobbelt II (9)
Kvit eller dobbelt II (9) Kun de største nørder, der ved ALT om ét bestemt emne, går hele vejen til boxen og vinder 4000 kr. Hvis der svares rigtigt fordobles gevinsten, men ét forkert svar og du mister det hele. Det her er nemlig Kvit eller Dobbelt! I dette program skal du møde 12-årige Laust der skal quizze i sin ynglings fodboldspiller Messi og Benjamin på 10 år, som er vildt fascineret af romerriget.

13:40  

Klassen - Mobiltyven 1. del (39)
Klassen - Mobiltyven 1. del (39) Emma bliver sur på Hannah og stjæler hendes telefon. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Mobiltyven 2. del (40)
Klassen - Mobiltyven 2. del (40) Emma bliver sur på Hannah og stjæler hendes telefon. Det får store konsekvenser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster
Sofie Linde Show II (12) - Morten og Naja Münster I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af det prisvindende søskendepar fra YouTube Naja og Morten Münster. Sofie tester dem i, hvor gode de er til at holde masken, når de forsøger at få hinanden til at grine. Sofie viser, hvordan en dag med hendes kommanderende lillesøster ser ud. Og så har stjernereporteren Bubber selvfølgelig været på spil igen. I denne uge har han været ude for at redde liv! Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:30  

Isas Stepz (17)
Isas Stepz (17) Isa bliver overtalt af Ronja til, at hun og Georg skal på dobbeltdate med Ronja og Zac. Men Isa ombestemmer sig, da Ronja afslører, at det hele går ud på at kysse. Ronja er slet ikke til at stoppe. Hun arrangerer, og får endda også Elliot til at lave en surprise til daten. Heldigvis for Isa er hun ikke den eneste, der har svært ved, at Ronja vil styre alting.

14:45  

Isas Stepz (18)
Isas Stepz (18) Lucas er flyttet ind på danseskolen. Men han viser sig at være et gigantisk rodehoved, der fylder danseskolen med gamle pizzabakker og madrester. Isa vil have svineriet stoppet, men det er svært, når man som Isa helst kun vil sige søde ting til andre og hele tiden får besøg af en rastløs Zac. Og så var der vist også noget med en aftale med Georg, var der ikke?

DR Ramasjang

12:10  

Lille NØRD
Lille NØRD Fjernsyn for dig Værter: Jeppe Vig Find & Marie Christensen-Dalsgaard Så skal der leges egern! Jeppe og Marie finder ud af, at egern bor i huler i træer, så nu vil de også selv bygge en højt oppe. Og det kræver samarbejde at lave sådan en hule. Se hvordan det går i Lille NØRD. Manuskript: Jeppe Vig Find & Marie Christensen-Dalsgaard

12:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse har en fløjte. Kylling har en kælk - måske kunne de bytte? Medvirkende: Morten Eisner, Brian Patterson og Alberte Winding. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke i bad!

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil hellere med jer

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

14:35  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Honningbier

14:45  

Gæt med Emil
Gæt med Emil Uglen siger hooo

14:55  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel

DR1

15:25  

Hun så et mord (111)
Hun så et mord (111) Jessica har besøg af sin gamle rival, krimiforfatteren Eudora McVeigh. Det er gået op for Jessica, at den kriseramte Eudora ikke viger tilbage fra at stjæle andres ideer, men hun kan ikke tro, at Eudora ligefrem kunne finde på at slå nogen ihjel. Men hvem er det så, som har myrdet privatdetektiven, der fulgte efter Eudora? Og som har forsøgt at forgifte Jessica?

16:10  

Hun så et mord (112)
Hun så et mord (112) Jessica er på vej til bogmesse i Cairo, da hun møder sin gamle ven Michael Haggarty, der er hemmelig britisk agent. Og snart er hun hvirvlet ind i en kringlet sag om bortførelse, mord og terrorisme.

16:55  

Jordemoderen II (6:10)
Jordemoderen II (6:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:10  

Mig og millionerne (4:4)
Mig og millionerne (4:4) Peter Jones, der selv er en succesrig britisk iværksætter og forretningsmand, prøver gennem samtaler med nogle af Storbritanniens mest succesrige forretningsfolk at forstå hemmeligheden bag deres vellykkede virksomheder. Peter Jones møder denne gang John Timpson, der ejer omkring 950 forretninger, fortrinsvis skomager- og nøglebutikker, og hans søn James, der fører tilsyn med dem, og Judy Naake, der gjorde selvbrunerlotion St. Tropez til et franchiseselskab, der indbragte hende i omegnen af 70 millioner pund.

16:00  

Supermarkedets hemmelighed (4:4)
Supermarkedets hemmelighed (4:4) Omkring 90 procent af den mad vi spiser er købt i et supermarked, der derfor har stor indflydelse på, hvilken mad vi spiser, og hvad vi kan lide. Tv-værten Gregg Wallace går bag hylderne i nogle af Storbritanniens største supermarkedskæder og undersøger, hvor de henter varerne, forarbejder dem og transportere dem ud til forbrugerne. Foråret kræver æg, men hvordan når de frem uden at knække? Gregg opdager også den smarte teknologi bag påskechokoladen og afslører, hvad vores øjenbevægelser fortæller om måden, vi handler på.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:15  

Pels, penge og pragt
Pels, penge og pragt Pels og dyreskind er in hos verdens modedesignerne. Det signalerer penge og pragt. Her undersøger BBC-værten Reggie Yates, hvilken rejse pelsen og skindet har været på, før det når designerne, der forvandler det til dyre sko, tasker og frakker.

17:15  

Hjernevasket: Abortmodstander
Hjernevasket: Abortmodstander Den britiske tv-vært Stacey Dooley rejser til Californien for at møde 'Survivors' - en af Amerikas mest ekstreme anti-abortgrupper. Stacey deltager i gruppens sommerlejr for unge, hvor abortmodstandere advokerer for at afskaffe fri abort. Vil Stacey ende med at blive overbevist om de kontroversielle budskaber?

DR K

15:35  

Så gIKK'
Så gIKK' Sendt første gang 1982.

16:10  

Så gIKK'
Så gIKK' Sendt første gang 1982

16:40  

Paul Merton i Indien - Delhi (1:5)
Paul Merton i Indien - Delhi (1:5) Den britiske skuespiller og tv-vært Paul Merton er denne gang på rejse i det enorme land med de store kontraster. En rundrejse, der bringer ham fra Mumbais overfyldte gader til den barske skønhed i de indiske landdistrikter, fra det forrevne landskab i nord til sydens trykkende varme. Som altid rejser Paul uden for alfarvej og får på den måde præsenteret ukendte sider af dette globale økonomiske kraftcenter.

17:25  

Paul Merton i Indien - Punjab (2:5)
Paul Merton i Indien - Punjab (2:5) Den britiske skuespiller og tv-vært Paul Merton er denne gang på rejse i det enorme land med de store kontraster. En rundrejse, der bringer ham fra Mumbais overfyldte gader til den barske skønhed i de indiske landdistrikter, fra det forrevne landskab i nord til sydens trykkende varme. Som altid rejser Paul uden for alfarvej og får på den måde præsenteret ukendte sider af dette globale økonomiske kraftcenter.

DR Ultra

15:00  

The Next Step II (9)
The Next Step II (9) Aldrig nok.

15:20  

Braceface (3)
Braceface (3) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:45  

Mission: Eftersidning I (19)
Mission: Eftersidning I (19) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:05  

Junglebanden
Junglebanden Kaptajn Cahouette

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Termitternes kamp mod tungerne

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Pingvinerne fra Madagascar (19)
Pingvinerne fra Madagascar (19) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

17:40  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 1 (80) Tilde er vild med Liam, men det er der også en anden der er.

17:50  

Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81)
Klassen - Sandhed eller konsekvens : Del 2 (81) Klassen er tilbage på skolen. Ender Liam og Emma sammen? Liam får hjælp af Astrid.

DR Ramasjang

15:15  

Sikker & Søn II (11)
Sikker & Søn II (11) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Men det er svært at se sig godt for, når der holder parkerede biler. De laver telte om til bildragter og leger at Far skal over en vej med parkerede biler. Pas på, Far. Telt-bilerne kører stærkt.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Hoppeleg til havs

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Fru. Kanins fridag

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Julemandens besøg

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lilys café.

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Frø-springs mester.

16:05  

Chuggington
Chuggington Frostinis nedsmeltning

16:15  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (7) Dukkeføreren

16:30  

Morten Skildpadde
Morten Skildpadde

16:55  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Silja elsker krible krable-dyr, men ved ikke så meget om dem. Hendes ven Tim er naturvejleder, så han tager en blomst på hovedet og prøver at lære Silja lidt mere om bierne.

17:00  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om en lille myre, som lærer om kloge ordsprog.

17:20  

Kurt - En ukendt helt (4)
Kurt - En ukendt helt (4) 7-årige Kurt vil gerne være en helt, så Kamille måske vil synes at han er sej. Kurts problem er bare, at der ikke er nogen der er bekendt med, eller tror på hans heltegerninger.

17:35  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

17:50  

Mumsfilibaba med æbler (12)
Mumsfilibaba med æbler (12) I dag skal der plukkes æbler, mange æbler, for børnene laver æblemost og steger æbleskiver over bålet.

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I Under Hammeren er alt på spil, når der afholdes auktioner rundt om i Danmark over alt lige fra fisk og pelse til antikviteter og konkursboer. Hvem får solgt til prisen, og hvor langt er køberne egentlig villige til at gå? I dagens afsnit håber Jan fra HMA Auktioner, at kunderne dukker op til eftersynet, selvom det er frysende koldt. I Haderslev finder Mogens og Peter ud af, at en af deres effekter ikke er, hvad den giver sig ud for. Og i Svendborg skal der være auktion, men det går ikke som ventet, når flere førstegangskøbere tropper op. Sendt første gang 29.04.14

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Blomsterberg og Price i de kongelige køkkenhaver (2:4)
Blomsterberg og Price i de kongelige køkkenhaver (2:4) Mette Blomsterberg og James Price laver barokmad i Frederiksborg slotshave. I dag laver de en Indbagt sandart med krebsefars og agurkekugler til hovedret. Til dessert laver de konfektkager med lavendel-chokolade ganasche. Undervejs fortæller de to værter om madtendenser, ingredienser, havetendenser og masser af historisk fakta om kong Christian d. 5, som er Danmarks 2. Enevældige konge, og som fik lavet en kongekrone som i dag pryder vores mønter, rigsvåben og pas.

20:30  

Frihed, lighed & tømmerlus (3:4)
Frihed, lighed & tømmerlus (3:4) Håndværkerne i byggefirmaet Logik og Co er alle chefer i firmaet, de får den samme løn, og så ansætter de dem, som de andre helst ikke vil have. Men de kræver også meget af hinanden. For eksempel at kollegerne skal bruge deres fritid på at lave frivilligt arbejde sammen.

DR2

18:30  

DNA Detektiven - Eske Willerslevs vilde opdagelser (1:3)
DNA Detektiven - Eske Willerslevs vilde opdagelser (1:3) En dokumentarisk trilogi om den danske professor i genetik Eske Willerslev. Trilogien handler ikke bare om forskningsprojekter i verdensklasse men også om en meget atypisk professor, hvis hovedkulds og modige jagt på videnskabelige spørgsmål fører ham langt ud over videnskabens etablerede grænser. Da Professor Eske Willerslev sætter sig for at afdække de australske aborigineres urhistorie, aner han ikke, hvilke problemer, han roder sig ud i. Han gør en banebrydende videnskabelig opdagelse, men offentliggørelsen af hans resultater bremses, fordi hans studier anklages for at være uetiske, og Eske må rejse til den vestaustralske ørken for at lade nutidens aboriginere afgøre, om hans enestående opdagelse nogensinde skal se dagens lys.

19:30  

Danskerne i Sydafrika
Danskerne i Sydafrika Dansk reportage fra 2015 Knap 3000 danskere bor i Sydafrika. Sydafrika et af verdens farligste lande at bo i, der bliver begået 49 mord om dagen, men samtidig er Sydafrika det rigeste land i Afrika og en væsentlig spiller i verdenskønomien. De sydafrikanske danskere er en broget flok. Det eneste de har til fælles er at de er danske. Og så at de bor i Sydafrika. Men hvordan påvirker det en at leve sit liv i et verdens mest korrupte og kriminelle samfund, når man kommer fra lille harmoniske velfærdsdanmark? Sendt første gang 17.12.2015

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:00  

Fuckr med dn hjrne IV (3:8)
Fuckr med dn hjrne IV (3:8) Hvor forført er du af skønhed? Jan Hellesøe vil skønhedsoperere en ung kvinde, som har meldt sig til programmet. Men er hun helt klar over, hvad hun er gået med til? Se også hvordan skønheden forfører skuespilleren Stephania Potalivo og musikeren Christian Hjelm i Fuckr Med Dn Hjrne - Forførelsens Mester.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Amerikansk kulttegnefilm fra 2008.. Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:55  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:15  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (1:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (1:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på livets store spørgsmål.

DR K

18:10  

Den længste dag - landgangen i Normandiet (2:2)
Den længste dag - landgangen i Normandiet (2:2) Om morgenen den 6. juni 1944 stævner en kæmpeflåde på omkring 6.500 fartøjer over den engelske kanal til Normandiets kyst med soldater fra USA, England, Canada, Frankrig og Polen ombord. Forud er gået fire års intens planlægning af 'Operation Overlord' under ledelse af den amerikanske general Dwight D. Eisenhower. Trods hårdnakket modstand og enorme tab lykkes det de allierede at få foden indenfor Hitlers Europa-fæstning, og landgangen får afgørende betydning for udfaldet af 2. Verdenskrig.

19:05  

Europas storslåede borge (2:3)
Europas storslåede borge (2:3) Hvert år rejser tusindvis af turister rundt i Europa for at besøge historiske bygningsværker i form af borge, slotte og fæstninger. Dette er historien om den arkitektoniske vision bag de store middelalderlige borge i Europa, som er en vigtig nøgle til at forstå denne periode i historien.

19:55  

Dagens Sang
Dagens Sang - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Fantastiske Forvandlinger - Danmark
Fantastiske Forvandlinger - Danmark Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun besøger nogle af Danmarks mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Det er nemlig ikke længere usædvanligt at et gammelt skibsværft ender som et museum og en Kornsilo som luksuslejlighed. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er.

20:30  

Nydelsens hemmeligheder (3:4)
Nydelsens hemmeligheder (3:4) For nogle hænger gys og smerte uløseligt sammen med nydelse. Hjerneforskere har fundet ud af at de er ganske tæt forbundne i den menneskelige hjerne. Kenny søger smerten for at slippe tankerne helt, ultraløberen trodser smerten for at opnå runners high og i Vejle dyrker man gyset i et helt særligt hus.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

The Next Step II (9)
The Next Step II (9) Aldrig nok.

18:30  

Sofie Linde Show II (11) - Lars Løkke Rasmussen
Sofie Linde Show II (11) - Lars Løkke Rasmussen I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Hele Danmarks boss er vant til lidt af hvert, men Lars Løkke Rasmussen har dog aldrig været i samråd med en flok børn, som kommer med nogle ret usædvanlige krav. Sofie tester også Lars Løkke Rasmussens pokerfjæs. Og så er stjernereporteren Bubber som altid på plads, og i dag har han lavet noget helt særligt for alle dem, der elsker dronningen. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:00  

Max pinlig (4)
Max pinlig (4) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

19:25  

Alien surfer girls (14)
Alien surfer girls (14) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:50  

Wolfblood I (9)
Wolfblood I (9)

20:15  

Roy
Roy Og vinderen er... Roy er en helt almindelig dreng, der bor i en helt almindelig familie - men der er én ting, der er helt særligt ved Roy - han er en tegning! Og det resulterer altid i en masse sjove situationer - især i skolen, hvor han desværre altid havner i problemer!

20:45  

Ultras bedste idé (10)
Ultras bedste idé (10) Ultras Bedste Idé er programmet hvor børns egne idéer bliver lavet til Fjernsyn. De to værter, Joakim og Agnes, kårer til sidst i hvert program dagens bedste idé. I dag handler det om kendte, og derfor tager Agnes hjem og besøger Julia Sofia - og så får Hundefars Talkshow besøg af Falullah.

DR Ramasjang

18:05  

Chuggington
Chuggington Bruno på rette spor

18:15  

Chuggington
Chuggington Vi er futtenørerne

18:30  

Peter Kanin - Historien om forårets komme
Peter Kanin - Historien om forårets komme Historien om forårets komme.

18:50  

Jungle Beat Explorers
Jungle Beat Explorers

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2) Kongelige lektioner

19:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

19:25  

F for får
F for får And!

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Normans spøgelse

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om Joakim Fiskers musikalske eventyr

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger har travlt med noget og slet ikke tid til at ses med sin bedste ven. Det kan Myren ikke forstå, og bliver både ked af det og sur, lige indtil han finder ud af, hvad det er Lillefinger har så travlt med.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalkommissær Foyle (4)
Kriminalkommissær Foyle (4) "Hemmeligheder og løgne". Foyle er midt i en vanskelig mordsag, da hans søn Andrew vender hjem til Hastings, hvor han i en tophemmelig mission skal teste sine evner til at snyde radaranlæg i sin Spitfire. Andrew fornemmer, at der er noget galt på basen, hvor han er udstationeret, men før han kan delagtiggøre sin far i sin mistanke, bliver han arresteret - anklaget for forræderi. Foyle: Michael Kitchen. Andrew: Julian Ovenden. Sam Stewart: Honeysuckle Weeks. Instruktion: Jeremy Silberston.

DR2

21:00  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

21:30  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde Aktuelt satireprogram. Ugens nyheder og begivenheder vendes og ristes over åben ild, og den altid skrappe Signe Molde styrer gæster, spørgsmål og point med fast og myndig hånd.

22:00  

Den rigeste procent (3:6)
Den rigeste procent (3:6) De riges klub bliver man sjældent en del af med mindre man bliver gift eller er født ind i den. Vi følger med modekongen og selskabsløven Erik Brandt til tennis og til fest, for at finde ud af hvad de rige får ud af at omgås hinanden og hvorfor de har så stærkt et fællesskab. Og så kommer vi ind i et af Danmarks dyreste huse, hvor de færreste ville have råd til bare at betale ejendomsskatten på 360.000 kroner om året. Sociologi Martin Munk svarer på hvad det betyder for samfundet at den rigeste procent isolerer sig i rigmandsghettoer, og de forskellige sociale lag sjældent mødes. Sendt første gang 14.09.2015

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Tiltalt (1:4)
Tiltalt (1:4) Hvad er en rimelig straf, når man skyder mod en lukket dør, hvor der er fem personer bag? Forsvarsadvokaterne Henrik Stagetorn, Karoline Normann og Bjarne Frøberg kæmper hver dag for en retfærdig rettergang for deres klienter. I fire programmer følger vi dem i deres arbejde. Vi er med fra sagerne forberedes, til der falder endelig dom og får et unikt indblik i, hvordan det danske retssystem fungerer.

23:45  

Debatten
Debatten

DR3

21:00  

What on Earth (2:6)
What on Earth (2:6) Den 12. december 2008 befandt Geo Eye-1-satelitten sig over Namibia i Vestafrika. Fra hundredvis af meter oppe i luften registrerede den nogle usædvanlige ringe på jorden. Se med her, når satellitbilleder af mærkelige geologiske hændelser og menneskeskabte strukturer undersøges.

21:40  

Drive
Drive Den mystiske Driver er stuntmand i Hollywood om dagen, og om natten hyres han til at køre flugtbiler under brutale røverier. Han er en enspænder, men forelsker sig alligevel i sin smukke nabo Irene, som har problemer med sin forbryderiske mand Standard. Driver tager et job, som skal skaffe penge til at hjælpe Irene, men kuppet går galt. Nu må Driver kæmpe for den kvinde, han elsker, og for sit eget liv. Driver: Ryan Gosling. Irene: Carey Mulligan. Standard: Oscar Isaac. Instruktion: Nicolas Winding.

23:15  

True Detective II (1:4)
True Detective II (1:4) En kommunaldirektør findes brutalt myrdet i industribyen Vinci i Californien. Tre politifolk og en karriereforbryder bliver involveret i efterforskningen, og sammen må den umage kvartet forsøge at navigere i et spind af sammensværgelser og bedrag. Ray Velcoro: Colin Farrell. Frank Semyon: Vince Vaughn. Instruktion: Nic Pizzolatto.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Per Juul Carlsen og komiker Casper Christensen har sammen set sci-fi-thrilleren 'Life' med Ryan Reynolds og Jake Gyllenhall i hovedrollerne. Du får også anmeldelser af vidunderbarnet Xavier Dolans seneste film, 'Det er bare verdens undergang' samt slavedramaet 'The Birth of a Nation'.

21:30  

Filmperler: Ung og smuk
Filmperler: Ung og smuk 17-årige Isabelle er med sin familie på sommerferie. Opsat på at miste sin uskyld lader hun en ung turist blive den første - hvorefter hun dropper ham. Hjemme i Paris opsøger Isabelle mere seksuel erfaring. Fuldt bevidst om sin tiltrækningskraft laver hun en profil på en escorthjemmeside og begynder at møde mandlige kunder på dyre hotelværelser - altimens hun passer sin skole. Et dobbeltliv, som det er svært at opretholde i længden. Isabelle: Marine Vacht. Sylvie: Géraldine Pailhas. Patrick: Frédéric Pierrot. Instruktion: François Ozon.

23:00  

TV-Quizzen (3:8)
TV-Quizzen (3:8) Ane Cortzen er vært, når 2 hold dyster på deres viden om TV. Gæster: Henrik Voldborg, Anja Fonseca, Per Christiansen. Holdkaptajner: Palle Strøm og Jakob Stegelmann. I aften skal det handle om noget, vi alle har et forhold til - nemlig vejret.

23:45  

Kobra - Sandheden om #pizzagate (1)
Kobra - Sandheden om #pizzagate (1) Hvorfor tror vi på falske nyheder? Kort før det amerikanske præsidentvalg eksploderede en "bombe" på de sociale medier: På et pizzeria i Washington blev det sagt at der fandtes et satanisk pædofil netværk knyttet til Hillary Clinton, og "cheeze pizza" foregav at være et kodeord for "børnepornografi". Historien var falsk, men spredtes som sandhed. Kobra går til epicentret for historien i Washington og undersøger, hvad der skete. Og hvorfor tror vi på de falske nyheder? Vært: Lina Thomsgård.

DR Ultra

21:00  

KreaKampen - skraldekunst
KreaKampen - skraldekunst Nu skal der kæmpes i at være kreativ med skrald i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

21:30  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:10  

Whitechapel: I Jack the Rippers fodspor (3:3)
Whitechapel: I Jack the Rippers fodspor (3:3) En gal morder kopierer Jack the Rippers berømte ugerninger ned til mindste makabre detalje. Morderen leger kispus med vicepolitikommissær Chandlers efterforskningshold, der står uden afgørende spor i sagen. Jack the Ripper blev aldrig pågrebet. Vil hans efterfølger også undslippe lovens lange arm?

00:55  

Water Rats (139:177)
Water Rats (139:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

01:40  

Water Rats (140:177)
Water Rats (140:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

02:25  

Spooks (50)
Spooks (50) MI5 modtager oplysninger om, at en algerisk ekstremist planlægger et terrorangreb et sted i London. Sporene synes at føre til den iranske ambassade, så Adam overtaler sin kontakt på ambassaden, Ana, til at udspionere sin mand, den iranske konsul. Ikke nogen ufarlig opgave.

03:20  

Skattejægerne 2015 (8)
Skattejægerne 2015 (8) Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen får fingre i en vase af en eftertragtet keramiker. Marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen kommer på prøve, når de tager på loppemarked i Aarhus for at gøre et godt kup. Og skrædderen Pauli Tvilling tager til Lolland og finder tekstil, der får ham til at gøre store øjne.

03:45  

Hammerslag 2010 (18)
Hammerslag 2010 (18) Hammerslag er taget til solskinsøen Bornholm. Der skal gættes pris på et meget charmerende byhus i Rønnes brostensbelagte gader, et flot hus på landet ved det smukke Helligpeder. Sidste udfordring er et kunstnerhus ikke langt fra Svaneke og med en beliggenhed, der er en ren femmer. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 02.11.10

DR2

00:45  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:15  

Det franske politi indefra (1:12)
Det franske politi indefra (1:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:05  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon En veloplagt Jimmy Fallon har kendte gæster i studiet, og husbandet The Roots leverer musikalske indslag.

01:45  

Hjernevasket: Trofæjæger
Hjernevasket: Trofæjæger Den britiske tv-vært Stacey Dooley rejser til Afrika og tilbringer to uger med en række inkarnerede sportsjægere. Stacey skal lære at jage og skyde storvildt og prøve at forstå, hvorfor disse trofæjægere nyder at skyde sjældne, vilde dyr. Vil Stacey lære at forstå jægernes kontroversielle passion, når hun får indblik i deres verden?

02:30  

Jeg er ambassadøren II (1:4)
Jeg er ambassadøren II (1:4) Rufus Gifford skal giftes, det skal ske i Danmark, men inden vil han lære os at kende. Vi følger ham gennem bryllupsforberedelser og oplever Danmark igennem ham. Er med ham på rejser, og rundt i landet, hvor han møder danskerne.

03:00  

Jeg er ambassadøren II (2:4)
Jeg er ambassadøren II (2:4) Rufus Gifford skal giftes, det skal ske i Danmark, men inden vil han lære os at kende. Vi følger ham gennem bryllupsforberedelser og oplever Danmark igennem ham. Er med ham på rejser, og rundt i landet, hvor han møder danskerne.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

DR K

00:15  

Sønnens værelse
Sønnens værelse Giovanni er psykiater og familiefar. En dag aflyser han en udflugt med sin søn for at tage sig af en patient i krise. Sønnen tager i stedet ud at dykke - og omkommer. Familien går i sort, og Giovanni bebrejder sig selv, at han ikke havde prioriteret familien. Han er god til at hjælpe andre, men ikke sig selv. Hjælp udefra kommer i form af sønnens tidligere veninde. Giovanni: Nanni Moretti. Paola: Laura Morante. Irene: Jasmine Trinca. Instruktion: Nanni Moretti.

01:50  

Verdens bedste sushi
Verdens bedste sushi I Tokyo ligger en af verdens bedste sushirestauranter. Her er der blot plads til ti gæster, og man skal booke plads mindst en måned i forvejen på den verdenskendte restaurant. Her følger vi den 85-årige indehaver, Jiro Ono, og hans passion for at lave det perfekte stykke sushi. Yderligere dykker dokumentaren også ned i forholdet til sønnen Yoshikazu, som står til at overtage restauranten efter sin far.

03:10  

Monopolets Helte - Preben Heide
Monopolets Helte - Preben Heide Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Preben Heide er monopol-helten, der lærte tv-seerne, at jyder også er mennesker. I 1970´erne er han verdensberømt i Danmark, både fordi han er vært på seer-magneten Landet Rundt, der laver programmer om ganske almindelige danskere - og fordi han er yndlingsoffer i Danmarks Radios satireprogrammer. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 26.10.08

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0323111634