Ikast
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 23. februar 2020

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 23. februar 2020

DR1

01:35  

Hamish Macbeth (9:20)
Hamish Macbeth (9:20) Isobel er frustreret over sine manglende karrieremuligheder som lokaljournalist, så hun lægger stilen om. Ny frisure, nyt tøj og nye hårdtslående metoder som journalist. Da den flotte Gary tilbyder sin hjælp, begynder hun hurtigt at nyde hans selskab - og den reaktion, som hendes nye venskab fremprovokerer hos Hamish.

02:25  

Hamish Macbeth (10:20)
Hamish Macbeth (10:20) Lochdubhs piratradio er et stort hit i den lille by, og ikke mindst Alex' bogprogram er meget populært. Men nu er myndighederne på sporet af stationen, hvilket stiller Hamish i et dilemma, for han er jo trods alt lovens håndhæver. Samtidig tager Hamish tilløb til at fortælle Alex, at han er faldet for Isobel.

03:15  

Bonderøven 2010 (13)
Bonderøven 2010 (13) Frank tager til Frankrig for at hjælpe sin gode ven Claude. Der skal plukkes vindruer, ristes kastanjer og tappes harpiks. Og ikke mindst bygges en stor hvælving i Claudes gamle landsbyhus. Frank finder ud af, hvordan franskmændene forsøger at leve det enkle liv med selvforsyning. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 07.11.10

03:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Rikke Fog og hendes far Frede Rasmussen er kørt vestpå - tværs over Danmark - i jagten på loppefund af høj kvalitet. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen mangler varer på hylderne, og de satser på at kunne fylde bilen med Lyngby-porcelæn og rustikke trækasser hos en anden nordjysk marskandiser. Det er to meget alternative køretøjer, som veteranbilforhandler Søren Sørensen falder for i Vestjylland. Både den hestetrukne slags og den med sidevogn.

04:20  

Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (2:6)
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (2:6) Julen er Drengekorets travleste tid med koncerter og prøver i en uendelighed. Mattis skal for første gang synge et af Drengekorets største og sværeste værker, Bachs Juleoratorium - og det er en stor oplevelse for en 12 årig dreng med krudt i røven.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Timian, tonic og tomater II (8:8)
Timian, tonic og tomater II (8:8) Dagens gæstekok er Tareq Taylor, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver indisk mad fra bunden, mens Sandra bager to slags chokoladeboller. Lisa viser, hvordan du altid vil have held med at pochere æg.

06:40  

Antikkrejlerne med kendisser (103)
Antikkrejlerne med kendisser (103) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

07:40  

Antikkrejlerne med kendisser (104)
Antikkrejlerne med kendisser (104) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:40  

Taggart: Smag for penge
Taggart: Smag for penge Det bizarre mord på madanmelderen Barry Secord bringer atter Taggart-holdet på banen. Secord var en giftig skribent med mange fjender, så der er ikke mangel på mistænkte. Måske indeholder hans seneste artikel nøglen til gådens løsning? I første omgang vender holdet dog søgelyset mod en mystisk indbrudstyv, der flygtede fra gerningsstedet, kort efter mordet fandt sted. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

DR2

01:05  

Børn af Putins Rusland
Børn af Putins Rusland De er født og opvokset under Vladimir Putins styre - og har aldrig kendt andre statsledere end ham. De kaldes 'Generation P', men hvem er de? Her møder vi nogle af de unge russere, der enten er ivrige Putin modstandere eller ser ham som et idol. Hvad tænker og føler denne generation? Hvordan ønsker de at leve i fremtiden? Og hvad vil de med deres land?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (2)
Den lille prinsesse (2) På slottet holder man sportsdag, og alle glæder sig. Men da prinsessen opdager, hvem hun skal være på hold med, er hun slet ikke glad. Med Pjok og admiralen vinder man ingen konkurrencer.

05:20  

Inui (7)
Inui (7)

05:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

05:50  

Minisekterne (52)
Minisekterne (52) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Stranden
Rita og Krokodille - Stranden Hvem kan finde flotte sten og fine muslingeskaller på stranden? Rita finder to sten og Krokodille finder ingen. Måske Rita kan dele sine sten med Krokodille? Altså hvis han giver hende noget igen? Men Krokodille har fundet noget der er langt bedre end en sten. Noget han aldrig vil kunne bytte for en sten.

06:05  

Vitello - bygger en monster fælde (6)
Vitello - bygger en monster fælde (6) Er der noget Vitello elsker, så er det monstre. Og zombier. Og mumier. Og dødningehoveder. Bare ikke når det er aften og mørkt og man ikke ved om der ligger noget under sengen.

06:15  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (27)
Gurli Gris II (27) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (28)
Gurli Gris II (28) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (12)
Rasmus Klump (12) På sporet

07:30  

Pippi stikker af
Pippi stikker af Annika bliver sur på sin mor og vil løbe hjemmefra. Tommy og Pippi følger med. De kommer til et forladt hus, hvor de møder Konrad. Der har de det sjovt med bl.a at kravle på loftet. Dagen efter bliver de væk fra hinanden i skoven, da Pippi hopper i en tønde, ruller i vandet og skylles langt væk. Annika og Tommy finder hende til sidst og sammen rejser de ud på nye eventyr. Instruktør; Olle Hellbom Sverige 1970.

 
DR1

09:50  

Rejsen til Østersøen (2:3)
Rejsen til Østersøen (2:3) Vi tror vi ved alt om naturen i Østersøen. Men den vrimler med overraskelser. Når foråret kommer, begynder hannerne at lede efter en mage - og særligt elgkoens parringkald runger i de store skove i Estland. Og længere mod nord i det finske øhav finder vi Skandinaviens største landlevende rovdyr den brune bjørn - der ofte svømmer med dens unger fra ø til ø. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv.

10:40  

Det magiske Australien (3:3)
Det magiske Australien (3:3) På trods af Australiens relativt lille befolkning har mennesket skabt store forandringer. Mange bor i storbyer og lever med vilde dyr i deres baghave eller bygninger og parker. Tag med, når vi udforsker, hvordan det australske dyreliv har tilpasset sig til at leve i tætbefolkede områder og storbyer.

11:35  

I hus til halsen (7:8)
I hus til halsen (7:8) Trods en stor ugeneret grund i første række holder køberne sig væk. Ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester drager til Odsherred. Her tvinger sclerose og en kuldsejlet økonomi den pensionerede præst Søren (56) til at sælge sin bolig. Med venner og families hjælp forvandles huset til en sand perle i boligannoncerne.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Historien om den norske kongefamilie (4:7)
Historien om den norske kongefamilie (4:7) "Kunsten at være dronning". Da kong Olav V i 1991 afgik ved døden, og kronprins Harald efterfølgende skulle overtage tronen, var hverken kongeslottet eller det politiske Norge klar til for første gang i 53 år at modtage en kvindelig majestæt igen. Det gik galt helt fra starten, da dronning Sonja skulle træde ind i sin nye rolle.

10:40  

Arkitektens hjem (6:6)
Arkitektens hjem (6:6) Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv? Hvordan skal rammen om deres eget liv se ud? Seriens vært, Charlotte Thiis-Evensen, besøger arkitekten Stein Halvorsen.

11:10  

Alle tiders underholdning (6.8)
Alle tiders underholdning (6.8) Ungdomsoprør og underholdning. 68'erne kommer for alvor på banen i 70'erne. De rykker sågar ind i Huset På Christianshavn. Erik Balling instruerer flere af de i alt 84 afsnit af serien. Balling står også bag dansk films største succes Olsen-banden. I kølvandet på 68'erne følger den seksuelle frigørelse. Sengekantsfilmene sælger et hav af biografbilletter. Kvinde-frigørelsen slår også igennem i underholdningsbranchen. Lisbet Dahl laver one-woman show på tv. John Mogensen forener protestsang og folkelighed. Men ellers er fronterne hårdt trukket op. Brede underholdere som Ib Henrik Cavling og Volmer Sørensen lægges for had. Lise Nørgårds og Erik Ballings Matador formår dog at samle alle danskere foran TV-skærmen. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

11:50  

Alle tiders underholdning (7:8)
Alle tiders underholdning (7:8) Øbberbøv, Fru Christoff og tjener Frandsen. Det er nogle af de populære TV-figurer i 80erne. Århus rykker, og pluselig går vi alle rundt og siger.. ja dak. Nye professionelle entertainere som Linie 3 og Pallesen og Pilmark trækker publikum til landets mange nye koncertsteder og kulturhuse. Walther og Carlo og Jydekompagniet trækker til gengæld folk i biografen. En ny generation af TV-underholdnings-værter som Jarl Friis-Mikkelsen og Hans Otto Bisgaard fornyer lørdagsunderholdningen. Men Danmarks Radio rystes i sin grundvold. TV2 er en succes fra starten med programmer som Lykkehjulet og Eleva2eren. Fagre nye TV-verden banker på. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6)

09:15  

Stop! (7)
Stop! (7) Klara har fundet på en ny leg som hedder forestillinger. Men resten af familien er optaget af andre kedelige ting og vil ikke lege. Men hun ved, hvordan hun skal få dem til at ændre mening...

09:20  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil får sin egen lille gris, men det gælder om at holde den tynd, for far taler hele tiden om juleskinke.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

DR1

12:35  

Cirkusrevyen 2013 (2:2)
Cirkusrevyen 2013 (2:2) I andet akt af Cirkusrevyen i teltet på Bakken kan vi opleve Andreas Bo som det perfekte menneske i skikkelse af Thomas Blackmann, Ulf Pilgaard som Søren Ryge, der har fundet et særligt rygehjørne af naturen på Christiania og Ditte Hansens version af statsministeren og hendes parole "Vi gjorde det" - et udsagn, som Lisbet Dahl som Lars Løkke Rasmussen er enig med hende i, om end med et andet fortegn. Medvirkende: Lisbet Dahl Ulf Pilgaard Ditte Hansen Niels Olsen Andreas Bo Instrktør: Lisbet Dahl

13:35  

Kriminalkommissær Barnaby XV (6)
Kriminalkommissær Barnaby XV (6) "Oplært i mord". En kvinde bliver mast ihjel af en kæmpe ost på det lokale mejeri. Barnabys efterforskning bringer en lang række hemmeligheder og løgne frem i lyset, og snart sker der flere oste-relaterede dødsfald. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Andy Hay.

DR2

12:30  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede Mikael Bertelsen vil trække bukserne ned på nyhederne og inviterer den unge Morten Messerschmidt i studiet. Gramsespektrum laver deres egen version af Pedigree Pal-reklamen, mens Fissirul Lohmann slikker på de varme lamper i Mandrillen. Og så går Dolphs besøg hos Carl Mar Møller endnu mere amok, end nogen havde forestillet sig!

13:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

13:30  

En farlig arv
En farlig arv

14:00  

Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen
Gudstjeneste fra Folding kirke ved Vejen Fastelavns Søndag, Folding v. Brørup i det sydlige Jylland. En regnbue, et urdyb og en lille blå markering danner forbindelse mellem Maja Lisa Engelhardts nye altertæppe og altertavlen med Jesus der stiller stormen på søen, udført af Sven Havsteen-Mikkelsen til Folding kirke. Menighedsrådsformand Rigmor Bruun fortæller om kirkens kunstværker. Sognepræst Anna S Jensen holder Fastelavnsgudstjeneste for børn og voksne, udklædte og i spejderuniform. Bjarne Hansen spiller til salmerne: Hil dig, Frelser og Forsoner, DDS 192, Se, vi går op til Jerusalem, DDS 172, Du, som gir os liv og gør os glade, DDS 369, Du, Herre Krist, DDS 52.

14:45  

Fotostjerner og filmlegender
Fotostjerner og filmlegender Der er nogle fotos, man aldrig glemmer. Stærke, unikke øjeblikke foreviget af fotografer fra fotobureauet Magnum. En international foto-sammenslutning, som blev dannet i 1947 og dækker alt fra nyheder til film. I 70 år har de udødeliggjort berømtheder og set, hvad der sker bag filmkulisserne. Her fortælles historierne om Hollywoods mest ikoniske billeder og Magnums unikke forhold til filmverdenen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

12:20  

Morten Skildpadde II (6)
Morten Skildpadde II (6)

12:45  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:20  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

13:40  

Tre venner (5)
Tre venner (5) Pigerne i børnehaven har prinsessekjoler på, og Anne må ikke være med i legen, fordi hun ikke har én på. Så derfor ønsker hun sig en

13:50  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Rastafari

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Versus
Versus

16:35  

Champions League Håndbold: Team Esbjerg - Vipers Kristiansan
Champions League Håndbold: Team Esbjerg - Vipers Kristiansan

DR2

15:40  

Kampen for New York
Kampen for New York I 1960 sendte forfatteren Janes Jacobs (1916-2006) bog 'The Death and Life og Great American Cities' chokbølger gennem arkitekturverdenen med sin undersøgelse af konsekvenserne af en byplanlægning, der tog større hensyn til motorveje end til mennesker. Hendes kamp for at redde historiske kvarterer i New York som Greenwich Village, Soho og Little Italy fra den hensynsløse og modernistiske byplanlægger Robert Moses er legendarisk. Blandt Jacobs arvtagere er den danske arkitekt Jan Gehl (f.1936), hvis bog 'Byer for mennesker' er udkommet på mere end 30 sprog.

17:10  

Alletiders kvinder
Alletiders kvinder Den fraskilte, viljestærke Dorothea bor i Californien sammen med sin teenagesøn Jamie. Året er 1979, og Dorothea føler, at hun har brug for hjælp til at gøre Jamie klar til at møde verden i en tid præget af kulturforandringer og oprør. Den hjælp kommer i form af to unge kvinder, nemlig den frisindede kunstner Abbie og den vilde nabopige Julie. Dorothea: Annette Bening. Julie: Elle Fanning. Abbie: Greta Gerwig. Instruktion: Mike Mills.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47)

15:10  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (36)
Ridderprinsessen Nella (36)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24) Vaffel og tandfeen

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol (23)
Paw Patrol (23) Vovserne og fyrtårnet + Vovserne redder Ryder

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

17:40  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

17:50  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - klatrer i træ

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:05  

Rejsen til Østersøen (3:3)
Rejsen til Østersøen (3:3) Naturen i Østersøen vrimler med overraskelser. Højt mod nord ligger den Botniske Bugt, der fryser til hver vinter. Her lever en bestand af ringsæler, som er afhængige af isen for at opfostre deres unger. Og I de finske skover lever et af de mest sjældne dyr - det europæiske flyveegern - som med deres hudfold mellem for- og bagben kan flyve 35 meter gennem luften. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv.

20:00  

Når støvet har lagt sig (4:10)
Når støvet har lagt sig (4:10)

DR2

20:00  

Rick Stein og det forunderlige Frankrig (2:6)
Rick Stein og det forunderlige Frankrig (2:6) Franskmænd er glade for rødvin og ost. Og det er den britiske tv-kok Rick Stein også. Vær med, når han hiver den rødternede dug frem og inviterer på betagende vin, en særlig fransk ost med en mere end 1000 år gammel historie og hans yndlingsret - surkål.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (50)
Pyjamasheltene (50)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts (14)
Wild Kratts (14)

19:20  

Svampebob Firkant VII (22)
Svampebob Firkant VII (22) Kunstværket + Konkylerne angriber

19:45  

Vi' bare bjørne III (52)
Vi' bare bjørne III (52)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:36  

Søndagsvejr
Søndagsvejr

21:40  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:10  

Tynd is (1:8)
Tynd is (1:8) Et forskningsfartøj angribes ud for Grønlands kyst. Det sker, netop som Arktisk Råd forsøger at blive enige om en aftale, der forbyder olieboringer i Arktis. Bag aftalen står Sveriges udenrigsminister, Elsa, hvis politiske rådgiver Viktor befinder sig om bord på skibet. Angrebet får Elsas aftale til at vakle. Samtidig rejser Viktors kone, politikvinden Liv, til Grønland for at finde sin mand. Thrillerserien 'Tynd is' tager udgangspunkt i den aktuelle klimakrise og har både grønlandske og danske skuespillere på rollelisten.

22:55  

Deep State (7:8)
Deep State (7:8) Max er på sporet af en kynisk sammensværgelse. Det er farlig viden, og snart får han en ny morderisk fjende på nakken. Samtidig rejser Harry til Teheran, hvor han og Leyla graver nye oplysninger frem.

23:50  

Vera: Mørk vej
Vera: Mørk vej En kvinde findes død på heden i det øde Nordøstengland. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hendes efterforskning blotlægger et tragisk liv præget af hemmeligheder og løgne. Men hvem slog kvinden ihjel? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:00  

Familien Asbæk
Familien Asbæk

21:30  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede I denne serie går vi bag kulisserne på nogle af de største humorhits fra slutningen af 90'erne og starten af 00'erne. Gense blandt andre Broder Salsa, Aggemam-manden, Bjarne Goldbæk og Dolph, og mød folkene bag, som gav os noget helt særligt at grine af.

23:30  

Strunge - Væbnet med ord og vinger
Strunge - Væbnet med ord og vinger En film om digteren Michael Strunge og hans tid. Digteren, der sprang ud af et vindue som 27-årig i 1986, og siden har været kendt som 80er generationens stemme, og været fast læsestof på skoler og gymnasier, får nu sig egen film. I filmen fortæller Strunges venner, gamle kærester og digterkolleger for første gang offentligt om deres ven, siden hans død.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:15  

Hamish Macbeth (11:20)
Hamish Macbeth (11:20) En tragedie har ramt Lochdubh. Alex er død, og Hamish er i dyb sorg. Han slår sig ned på en lille ø, hvor han planlægger at tage sit eget liv. Der er kun én anden person på øen, nemlig en gammel kvinde, der er fanget med sin fod på en landmine. Hvis hun flytter sin fod, dør hun. Men Hamish har brændt sin båd, så han kan ikke sende bud efter hjælp.

02:05  

Hamish Macbeth (12:20)
Hamish Macbeth (12:20) Lochdubhs bedemand bryder sig ikke om sin nevø og forretningspartner Christies grådige indstilling til jobbet, så han overtaler Lachie Junior til at forsøge sig som bedemandsassistent. Samtidig foregår der mystiske ting på byens kirkegård. Rory Campbells tante Bella forsvinder fra sit gravsted dagen efter sin begravelse. Graveren hævder, at Bella er blevet bortført af rumvæsner, men den tror Lochdubhs indbyggere trods alt ikke på.

03:00  

Til undsætning (40:48)
Til undsætning (40:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

03:50  

Hammerslag 2018 (15)
Hammerslag 2018 (15) Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. Vært: Christian Degn

DR2

01:15  

Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld
Trofæjægerne - at dræbe for morskabens skyld De dræber for spændingens skyld. Storvildtjægere betaler i dyre domme for at nedlægge Afrikas store dyr som løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler, selvom de er truede dyrearter. Her udforskes den kommercielle trofæjagtindustri og dilemmaerne ved den - fra opdrættere, der kæmper for bevarelse af det vilde dyrliv, til jægere, der ønsker at nedlægge 'The Big Five'. Er storvildtjagt nødvendig for naturbevarelse? Eller bør jagt på Afrikas store dyr forbydes?

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, IKAST.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0223000422